Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Abla eminim kötü niyetle soylememişsindir ama alındı mı bilmiyorum ki

Özrünü kabul ediyorum benim kelimelerle ilgili hassasiyetin var kelimenin anlamını iyi biliyorum belkide haklıydın bilmiyorum bir kırılma noktası yaşadım. Uzun bir süre kendime gelmem lazım . İyi olduğumda gelirm hayırlısı

Eline sağlık canım

Ya canım gitme lütfen daha yeni katıldım aranıza nasi özeniyorum 80 li kilolara Bi bilsen bian önce sizin lige geçmek için
Hem senin çok az bi kilon var 70lere geçmeye yanilmiyosam lütfen bırakma

ZincirKirma özel mesaj kutunu benim için açar mısın

ZincirKirma hayırdır canım.nereye gidiyorsun dur daha yeni başladık seninle spor yürüyüş yarışı yapacağız yapma lutfen

Kayıpdunya inzivaya çekildi tatlım.
Gelince yakasına yapisalim.

Sanırım bir şeye kırıldı

Birisi ezik misin yazmış ona mı kırıldı acaba

Ben de hiç anlamadım. Şekersiz günler başlıyordu. Galiba gezegenfeza 'nın ezikmisin demesine bozulmuş sanırım

Aslında fezocum sen yapabilirsin anlamında yazdı bu mesajı tanidigimdan biliyorum. Kayıpdunya üzüldü sanırım. @60kiloyum

Muhtemelen çok yükseldi hadi spor yapalım hadi şeker yemeyelim derken duygusal zamanına denk geldi. ZincirKirma hadi geeel teklifini kabul etmeme fırsat vermeden gitmişin ama böyle olmazzz

Bence de. Ama yanlış anlaşıldı

ZincirKirma kaybolmak bize hiç yaramadı ki

Yazı dili olunca oluyor böyle yanlış anlaşılmalar. Aslında keşke gelsen ZincirKirma ben de kötü bir niyet göremiyorum

Afiyet olsun canım
Bende bı yerlere yazacam inşaallah

Canım motivasyon konusmasiydi o geri gel hadi

Yapalım tabi ZincirKirma cim gelirse hadi canım gel ya kırılmış olabileceğini anlıyorum . Ama konuşarak ne çözülmez ki ? @Mthn83

Anlamadım ki
Yoksa bana mı alındı?
Eğer öyleyse kahrolurum, görmeden çok sevdim kendisini

Niyetim tamamen gaz vermekti

Ben sebep oldum, kaptanım senden de özür dilerim

İyi niyetli olduğuna şüphemiz yok . Hassas bir anına denk geldi sanırım . Yarın okuyunca aramıza döner inşallah.
Benim yüzümden bu grubun vaktini aldım enerjinizi aldim kusura bakmayın gerçekten üzülmesini işlemem neyse arrik belkide ben hassastır ama o kelimeyi sevmiyorum belkide içimde çözemediğim şeyleri uyandırdı senle ilgili değil aslında gezegenfeza benim duygu durumumla alakali sizi uzmek ve enerjinizi dusurmemek adina geri döndüm
Neyse kapatalım bu konuyu işimize bakalım özür dilerim herkesten

Konu neydi
Özür dilemek yok tatlım. Birimizi üzen sözcük hepimizi üzer. Kararın için teşekkür ederim.

Ben sebep oldum, kaptanım senden de özür dilerim
Yaşayacagimiz varmış özürlük bir durum yok fezocum . Samimi ortama güvenerek içimizden geldiği gibi yazıyoruz ama uzak oldugumuz için yanlış anlaşılıyor.

Ben senin muhabbetini çok seviyorum bilerek isteyerek birini kiracagina ihtimal vermiyorum. Veee bosadim demekle boşanilmaz mthn istiyor mu bence istemez

Oh ya canım benimm kimlerde yok ki o geçmiş sorunlarım önümüze bakalım canimm her şey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…