Utanırım diyemem insanın canını çektirecek herşey var kaptanım sus sus
Yemek vardı da canı kuruyemiş isteyen bi hatun vardı. Valla kotu menu dengeleyecegim inşallah kaptanım sağol güzel yorumun için. Daha iyi menüler olacak insallahAfiyet olsun canımAkşam yemek yapmaya üşenmiş bir hatun görüyorum Üç dilim ekmek düşündürüyor.
Teşekkür ediyorum canimAfiyet olsun saracim.Menü , spor güzel
Kış aylarında akşam çerez ayrı bir güzel. Ölçülü olduğunda bence yenilmeli.Yemek vardı da canı kuruyemiş isteyen bi hatun vardı. Valla kotu menu dengeleyecegim inşallah kaptanım sağol güzel yorumun için. Daha iyi menüler olacak insallah
Yapalım tabiO zaman siz de yapın üçlü grup
Rabbim hayra çıkarsınBazı sebeplerden dolayı uzun bir süre yokum ben kusura bakmayın normale dönünce yazarım buraya herkese kolayliklar
Hiçte değildin, misafirim vardı, ayrıldığını göremedim, çok üzüldümBelkide
Anlamadım kiBitanem az önce ne güzel hayaller kuruyordum noldu birdenbire. Az çok tahmin ediyorum alınmış olabileceğine. Ama şaka yollu söylenmiş olduğunu düşünüyorum. Lütfen acele etme. Yetişkin insanlarız birbirimizi anlamaya çalışınca sorun kalmaz.
Ben yazdım canım, beslenmesini uyguladığım kişinin cümlesi, ne zaman pes etmeye niyetlensem aklıma gelir hırslanırım. Hiç kötü niyetle söylemedim, kimseye de kötü niyetle bişey söylemem, eğer ona kırıldıysa özür dilerimBirisi ezik misin yazmış ona mı kırıldı acaba
Niyetim tamamen gaz vermektiAslında fezocum sen yapabilirsin anlamında yazdı bu mesajı tanidigimdan biliyorum. Kayıpdunya üzüldü sanırım. @60kiloyum
Ben sebep oldum, kaptanım senden de özür dilerimMideme kramplar girdi.
İyi niyetli olduğuna şüphemiz yok . Hassas bir anına denk geldi sanırım . Yarın okuyunca aramıza döner inşallah.Niyetim tamamen gaz vermekti
İnşaAllahİyi niyetli olduğuna şüphemiz yok . Hassas bir anına denk geldi sanırım . Yarın okuyunca aramıza döner inşallah.
Üzme canım kendini . Mesaj dilinde oluyor boyle şeyler. Buradaki kimse kimseyi tanimazken kurulan bu bağ inanılmaz güzel . Güzelce uyu . Yarın her şey yoluna girecek inşallahHayırlı geceler kızlar, anladımki bana sabah zor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?