Afiyet olsun tatlım.11:30
1 dilim tb ekmek
1 dilim beyaz peynir
Salatalık, 4 tane zeytin
14:00
Şekersiz sütlü kahve
18:00 ( eşimi bekliyorum )
1 kepçe kuru fasülye
3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
Şimdiye kadar 1 lt bitti yatana kadar 2 lt su içerim
Elhan @deli bir dombili
Çok isterim ama emin değilim yapabilecegimden yarin başlayalım pazartesi değil ama pazar günü şekersiz besleyelim ozamanO kadar kötü değilmiş menü. Korkutmadı yani. Napıyoruz bugünden yakmaya başlıyoruz.
Bağımlılıklara savaş açalım mı? Var mısın şekersiz hayata. 40 gün şekersiz beslenmeye
Yapalım canım. Puan vermek senden spor yapmak bizden olsun. Yılbaşı hedefine yakıınlaşırız hiç olmazsa
Canım programım nelere kadirsin
Tatlışim daha üç hafta önce 60' lar ligindeydim hava kalmadı bende .70'ler liginin en zayıfı olmuş diye bize hava atıyor
Tamam ablacım dikkat edicem teşekkür ederimAfiyet olsun tatlım.
Hepsi ölçülü hepsi harika .
Suyu saat başı iç bitir tatlım. Yatmaya yakın içme istersen. Uykuda yağ yakabilmemiz için uyanmamamiz lazım. Hormonlar uykuda salgılanıyor.
Bakacaktim ki zatenTamam ablacım dikkat edicem teşekkür ederimzorla yazdırdım ama neyse
Sen dedikten sonra tutkunun çiceklerini fark ettim iyi mi
Benim kısmetim çıktı canım. Nikahı bastı geçti
gezegenfeza
Vay anasını(ıslıkkkk)
Görüntü öyle güzel ki içeriği hiç önemsemedim
Canım o kadar zaman kendini tutunca damak tadin değişiyor. Sen 20 ye niyet et bi başla bakalım
Keşke gelmeseydinTatlışim daha üç hafta önce 60' lar ligindeydim hava kalmadı bende .
İki eski rakibim bir araya gelip rakip olunca kıskandım sizi
Çok fena bir menü yakıcı yıkıcı
Afiyet olsun tatlım
Afiyet Olsun güzel menü
Teşekkür ler canlarBugün çok sportif gördüm canim seni tebrikler su da harika
Aaa iyimis bu puan sistemi
Hadi ozaman elele geçiyoruz 70lereay walla 7 görmek istiyorum bendetutunalımda beraber gidelim oraya
Waoww çok iyi canım devamını diliyorum sen başlattın demekki bu sekersi zyarisiKizlar ben her gün kare çikolatalar var ya fıstıklı fln olan onun findiklisinda 5 6 tane yiyen biri olarak 4 gündür hiç çikolata yemedim az ovun beni yaaav
Canım vok sevinirim puan tablosu spor kapatani ol hadi toparla biziKaptanım yapalım kızlar kim benle? Hadi eritmem lazım dün yediklerimispor puanlaması geri gelse keşke ben mario gibi puan toplamayı seviyorm sanırım kendi kendime yazcam katılan olur mu
Bu da bir diğer bakış açısıKeşke gelmeseydin70 ler liginin en zayıfı ben olacaktım. Şimdi bu hafta Sibeli yensem de olamam Sen bozdun işi
ay ben 40 gün dayanırmıyım bilmiyorum ama 20 gün için çok isterimmmm
Kimse halinden memnun değilHadi ozaman elele geçiyoruz 70lere
O cikiletalarin vücuduna yaptigini uzerini değiştirirken aynanın karşısında iyice izle tatlım. İki dakika iyice bak ,bakalım dönüp bakar mısın o paketli şeylerin yüzüne.Kizlar ben her gün kare çikolatalar var ya fıstıklı fln olan onun findiklisinda 5 6 tane yiyen biri olarak 4 gündür hiç çikolata yemedim az ovun beni yaaav
Niye? Sen ezikmisinBende kesin 3. Gun firar ederim bende 3 günle katılmak istiyorum 3 gün boyunca rafine şekeri yemezsem helal bana derim
Ahaha hadi hayırlı olsun bakalım
Benim kısmetim çıktı canım. Nikahı bastı geçti
gezegenfeza
Vay anasını(ıslıkkkk)
Görüntü öyle güzel ki içeriği hiç önemsemedim
Canım o kadar zaman kendini tutunca damak tadin değişiyor. Sen 20 ye niyet et bi başla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?