Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun tatlım.
Hepsi ölçülü hepsi harika .
Suyu saat başı iç bitir tatlım. Yatmaya yakın içme istersen. Uykuda yağ yakabilmemiz için uyanmamamiz lazım. Hormonlar uykuda salgılanıyor.

Çok isterim ama emin değilim yapabilecegimden yarin başlayalım pazartesi değil ama pazar günü şekersiz besleyelim ozaman

Kaptanım yapalım kızlar kim benle? Hadi eritmem lazım dün yediklerimi spor puanlaması geri gelse keşke ben mario gibi puan toplamayı seviyorm sanırım kendi kendime yazcam katılan olur mu

Eskiden kullandığımız spor puanları . Saklamistim bir gün lazım olur diye.

Sen dedikten sonra tutkunun çiceklerini fark ettim iyi mi
Gözümü ekmeklere dikmişim

Kizlar ben her gün kare çikolatalar var ya fıstıklı fln olan onun findiklisinda 5 6 tane yiyen biri olarak 4 gündür hiç çikolata yemedim az ovun beni yaaav
O cikiletalarin vücuduna yaptigini uzerini değiştirirken aynanın karşısında iyice izle tatlım. İki dakika iyice bak ,bakalım dönüp bakar mısın o paketli şeylerin yüzüne.
İşte şimdi karşımızda olan bu güçlü kadın karar verdi , fiziğine zarar veren her şeye savaş açtı zafer onundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…