Benim uzun zatenValla, Ahmet abi canıma okurdu
Program uzamış
Ne yapacaksın?
Aslan anneadayı, sen bitanesin, muhteşemsinKizlar ben her gün kare çikolatalar var ya fıstıklı fln olan onun findiklisinda 5 6 tane yiyen biri olarak 4 gündür hiç çikolata yemedim az ovun beni yaaav
Öylemi, sanki bizden öndesinBenim uzun zaten
ay ben 40 gün dayanırmıyım bilmiyorum ama 20 gün için çok isterimmmmO kadar kötü değilmiş menü. Korkutmadı yani. Napıyoruz bugünden yakmaya başlıyoruz.
Bağımlılıklara savaş açalım mı? Var mısın şekersiz hayata. 40 gün şekersiz beslenmeye
Yapalım canım. Puan vermek senden spor yapmak bizden olsun. Yılbaşı hedefine yakıınlaşırız hiç olmazsa
Canım programım nelere kadirsin
Yarışalım. Belki akşama az yerimsibel_84 canım biz son haftalar seninle hiç yarışamadık Hadi bu hafta yarışalım mı ? Yüzdesi çok olan kazanır.
Bugün başlasın o zamanay ben 40 gün dayanırmıyım bilmiyorum ama 20 gün için çok isterimmmm
Aşırı kapandı iştahım aslında . Çok seviniyorum. Onlar bile fazla geldi de sağlıksız diye yedimAz yemişsin tebrik ederim 20 saat açlığa rağmen
Harikasın süpersin tatlım devamı gelsin inşallahhakettin bu övgüyü
Cook tebrik ederim canım bende çikolata çok severim kare olandan bi tane yerim belki ama sen 5 6 deyince şaşırdım yemin ederimKizlar ben her gün kare çikolatalar var ya fıstıklı fln olan onun findiklisinda 5 6 tane yiyen biri olarak 4 gündür hiç çikolata yemedim az ovun beni yaaav
40 güne niyet ettim ben. Peki meyve ,hurma fln da mı yemiyoruz yoksa doğal şeker serbest mi?;
Ah ah bazen daha fazlası. Eşim diyo param eksilmiyor bu ara . Bilmiyo hepsini abur cubura harcatiyordumCook tebrik ederim canım bende çikolata çok severim kare olandan bi tane yerim belki ama sen 5 6 deyince şaşırdım yemin ederim
Şeker bağımlılığı zor gerçekten ama harikasın böyle devam
İnan bizim evde öyle bakıyorum ben diyetteyken hicbisey eksilmiyo evden tüm aburcuburlar dolapta demekki en büyük tüketici benmişimAh ah bazen daha fazlası. Eşim diyo param eksilmiyor bu ara . Bilmiyo hepsini abur cubura harcatiyordum
Afiyet olsun tatlim.1 Aralık cuma menüsü
Sabah
5 çatl soganlı yumurta,4 dilm peynir,4 siyah zeytin 1 tatli kasigı reçel ,1 tatli kasigı tahin pekmez,4 dlm ekmek
Ara
1 kupa emziren anne çayı 1 kare bitter
Öğle
1 kase sehriye corbası
Ara
1 muz
Akşam
7 yk sebzeli etli piririnc pilavi, 4 ceri domates,5 yk yogurt
Ara
1 dilim kek
1 lt biraz az oldu
Elhan
ablacım yorumlarını beklerim
Ev ekonomisinin çöküntüsüne karşı yaşasın MasterfitAh ah bazen daha fazlası. Eşim diyo param eksilmiyor bu ara . Bilmiyo hepsini abur cubura harcatiyordum
Kesinlikle canimmEv ekonomisinin çöküntüsüne karşı yaşasın Masterfit
Gideyim de kendime rakip bulayımsibel_84 canım biz son haftalar seninle hiç yarışamadık Hadi bu hafta yarışalım mı ? Yüzdesi çok olan kazanır.
OlmazYaa bizim kilolar da çok yakınmis hiç farketmedenkayıp Dünya ile eslestik. Kıyasıya yarış var 3 lu olur mu ki?,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?