- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Kolay gelsin abla benimde duruyo daha adimlar tamamlayamadimÖğleyin cocuklar geldi
Onlar gidince adimlarin yarisini yaptim işe gittim, geldim
Bi dizi acip tamamlayim, menü yazmaya gelirim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin abla benimde duruyo daha adimlar tamamlayamadimÖğleyin cocuklar geldi
Ne oldu, takim durgun geldi sanirim.
Benim de son 2 binÖğleyin cocuklar geldi
Fistik ezmen yüzde yüz mü cnm
Vallahi ben 9 u bir dk gecirtmem doğduklarından beri böyle oh vallahi dinleniyorum kocam beyleBizimkiler erken yatmiyorlar ya![]()
Seni ariyordum bende
Bı ara bizde erken yatiyordukta düzen bozuldu yineVallahi ben 9 u bir dk gecirtmem doğduklarından beri böyle oh vallahi dinleniyorum kocam beylevakit geçiriyorum iyi oluyor
tavsiye ederim
![]()
Sende kac cocuk var, yaşları kac cnmNe oldu, takim durgun geldi sanirim.dizim agridi yarim saattir kizimi salliyorum, uyumaya direniyor.
Yarim saat sonra dersim var .
Ah ah zaman yetmiyor sanki.
Nerde kim neden kaptan oluyor benim niden haberim yokSagol canim uyurum sanirim @Tostombalakanne mastersefte artik Kim kaptan yarin ogrenirim![]()
Masterchef de en iyi tulumbayi yapan kaptan olacak bugün reklamlarinda gordumNerde kim neden kaptan oluyor benim niden haberim yok![]()
Son 2 cabuk oluyor yaaBenim de son 2 bin![]()
Kolay gelsin canım uyur insaAllah biran önceNe oldu, takim durgun geldi sanirim.dizim agridi yarim saattir kizimi salliyorum, uyumaya direniyor.
Yarim saat sonra dersim var .
Ah ah zaman yetmiyor sanki.
Yaaa pek severdim kendilerini ama artık ayrı dünyaların tatlıları pardon varlıklarıyızMasterchef de en iyi tulumbayi yapan kaptan olacak bugün reklamlarinda gordum![]()
Salonun bosalmasini bekliyorum abla yaa bosalsin tamamlayacağımSon 2 cabuk oluyor yaa
Hadi kalktim ben
Elif hadi bitirip rahat edelim :)))
Afiyet olsun canim ❤İyi akşamlar herkese
07:00
Bir dilim peynir
1 yumurta
8 zeytin
1 biber
12:00
2 ceviz
1 kase nar
18:00