Çok sağol canım.benim amann çıkartma maskeyi hayırdır tiroit için gidecekdin o sebeplemi HastanedesinDemeee çok geçmiş olsun kankişim.Tez zamanda hepinizin sagliginiza kavusmasini dilerim. Hastanedeyim ben de. İyi ki maskemi almışım.
ne işin var hastanede hayırdır inşallahDemeee çok geçmiş olsun kankişim.Tez zamanda hepinizin sagliginiza kavusmasini dilerim. Hastanedeyim ben de. İyi ki maskemi almışım.
inşallah inşallahKaramlarin canı sağ olsun.
Yediğin karam sana iyi davransın bitanem.
Evet canım. Doktor pek espriliydi . Kız git hayatını yaşa niye geldin buraya dedi.Çok sağol canım.benim amann çıkartma maskeyi hayırdır tiroit için gidecekdin o sebeplemi Hastanedesin
inşallah tertemiz çıksın sonuçlarınn cancağızımmEvet canım. Doktor pek espriliydi . Kız git hayatını yaşa niye geldin buraya dedi.
Ya Haşimatoysam dedim....Nereden çıkardın dedi. Arkadaşlardan duydum dedim öyle şeyleri dinleme dedi. Hem çok zayifsin sadece bacaklar kalın dedi. Yaşımı okuyunca da bir oooo çekti.Maske olunca anlamadı yaşımı . Neyse kan tahlilini koparıp çıktım odasından. Eşimi bekliyorum o da kardiyolojiye randevu almıştı.
Olsun deseydin tedbir tedbir dir ana çok güldüm kusura bakma da arkadaşlarım dedi demenEvet canım. Doktor pek espriliydi . Kız git hayatını yaşa niye geldin buraya dedi.
Ya Haşimatoysam dedim....Nereden çıkardın dedi. Arkadaşlardan duydum dedim öyle şeyleri dinleme dedi. Hem çok zayifsin sadece bacaklar kalın dedi. Yaşımı okuyunca da bir oooo çekti.Maske olunca anlamadı yaşımı . Neyse kan tahlilini koparıp çıktım odasından. Eşimi bekliyorum o da kardiyolojiye randevu almıştı.
Canım THS baktirmaya geldiydim siz yönlendirdiniz benine işin var hastanede hayırdır inşallah
inşallah inşallah
İnşallah kuzum... öğleden sonra ogrenebilecegim yazarım buraya.inşallah tertemiz çıksın sonuçlarınn cancağızımm
çok geçmiş olsun rabbimşifanızı versin inşallah siiznde yavrunundaGünaydın kızlar gripal hastalık furyası bende katıldım dikkat edin kendinize bayabi salgın var kalabalığa girdim sinemada kaptım heralde.torun da hasta ben de hasta
aaaa hakikaten Mukadder erkekCanım THS baktirmaya geldiydim siz yönlendirdiniz beniDahiliyeciler hep erkekti içlerinden hanım olanı tercih etmistim çıka çıka o da erkek çıktı ...Adı Mukadder olan erkek de ne bileyim Kadin kadının halinden anlar dediydim. kilolu bulmadı doktor bey
bekliyoruz kuzummİnşallah kuzum... öğleden sonra ogrenebilecegim yazarım buraya.
Geçmiş olsun çıtırım genel kontroller demi,güzel çıkacsk tahlil sonuçlarında meraklanma sakın,bizler eski toprağız zati sonuçlar belli olunca yaz olurmuEvet canım. Doktor pek espriliydi . Kız git hayatını yaşa niye geldin buraya dedi.
Gecersinn nekadar yavas okadar iyidir aslında hızlıca geçmeye çalışırsak cabuk alırız geriye kiloAmin canım .
Ben de hurma ağacına dönüşmeden 6'lara geçebilirsem iyi
En son aylar önce girmiş, inşallah yine gelir severim cicikuşumu.
Geçmiş olsun ablaGünaydın kızlar gripal hastalık furyası bende katıldım dikkat edin kendinize bayabi salgın var kalabalığa girdim sinemada kaptım heralde.torun da hasta ben de hasta
Zamanla daha güzel ilerleyeceğini biliyorum.En son aylar önce girmiş, inşallah yine gelir severim cicikuşumu.
Elhan biricikim dün gece aç yatmayı başardım sabah da sadece hindiba kahvesi içtim 13.00de sporum var bitince güzel sağlıklı bir kahvaltı yapacağım (pırasalı kabaklı kek)
Hızlı geçmiyorum ki canım. Çok ideal ilerliyorum doktorların önerdiği gibi ayda 5 kilo olarak ilerliyorum . Kalıcılık için yani yağdan gitmesi için çok düzenli spor yapıyorum . Sporsuz gidenler az da olsa çokda olsa kalıcı ve güzel değil bence. Çünkü kas kaybıda yaşanıyor ve vucutta zaten diri ve şekillenmiş olmuyor onu istemem zaten anlamı olmaz vermenin. Zaten bir haftada 2,5 - 3 kilo düşmesi sadece kas kaybında görülebilen bir rakam diyorlar ondan spor olunca ben hep 1 kilo falan vererek ,sağlıklı vererek gittim canım. Yağdan haftada en fazla 1kilo gidebilir zaten ama sadece 1 kilonun altına inmesin istiyorum çünkü henüz erken ama 65 den sonra normal yani 200-300grmda gitse harika olur.Gecersinn nekadar yavas okadar iyidir aslında hızlıca geçmeye çalışırsak cabuk alırız geriye kilo
Teşekkür ederim bitanemGeçmiş olsun çıtırım genel kontroller demi,güzel çıkacsk tahlil sonuçlarında meraklanma sakın,bizler eski toprağız zati sonuçlar belli olunca yaz olurmugenç gözüküyon ekürim halt etmiş doktorda çıtırın çıtırısın
Rica ederim çıtırım sen iyi olda yeter ki kilolar verilir gene,bacak içinde egzersizler var onlara bir bak istersen nasıl yapıldığını.,Teşekkür ederim bitanemGenel kontrol. Doktorlar son haddede gitmemize alistiklari için ciddi şikayet olmadigindan garipsiyorlar. Çıtırin çitiriyim da işte bacaklarin rendelenmesi lazım... pantolonlar geçmiyor nedeceyum . Beni burası paklar. Eski toprağın sana bol sarılır teşekkür eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?