Tek ogunmu :) geç kalkıyorsun sanirim :)Canım şöyle ki, öğlen ya da öğleden sonra 3-4. Gibi ilk öğünümü yapıyorum, ana öğün olmak üzere, olabildiğince de proteinimi sebzemi ve karbonhidratımı yemiş olmaya çalışıyorum
Bir de akşam 8-9 gibi ya meyve ya da kuruyemiş yiyorum o da ara öğün gibi oluyor bana, yarım öğün gibi
Ben de 2,5 ile başladım canım sonra 2ye düştüm sonra da uzunca bir süre tek öğün yapmaya başladım
Şimdi artık biraz daha serbest bırakıyorum kendimi, ara öğünü biraz keyfi yapıyorum açıkçası kitap okurken falan hoşuma gidiyor
Vücudun alışınca sen de rahatlıkla 2 öğüne düşersin canımm
eğer tansiyon gibi bir problemin varsa ve çalışıyorsan ya da dışarıda olacaksan yanına muhakkak yiyecek birşey al o zaman canım ki kendini kötü hissettiğin an at ağzına birşey olur muİşte alıştırınca her şey yapılıyor aslında bende yarın deneyim bari kaça kadar dayanabilirimtansiyon dusuklugu var bende tansiyonum düşüyor başım dönüyor aç kalınca
yok canım sabah 5.30da kalkıyorumTek ogunmu :) geç kalkıyorsun sanirim :)
Ne zamandır böyle besleniyorsun
Ohhh Allah ne verdiyseSali günü menüm:
09:00
1 kasik lor peyniri, 4 ad zeytin, domates, salatalık, biber, 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta
14:00
Avuç içi büyüklüğünde kaşarlı tost
18:30
1 lahmacun, 1 adet içli köfte, bol salata
3 çatal kabak tatlısı
2.5 litre su
11.000 adım
Elhan TemelinSafinazi @blonde ambition
Casmini casmini casmiiiiiiiiiniiiiigünaydın canım hanımlar
şahanelerle dolu musmutlu bir gün olsun inşallah
Afiyet olsun güzel mehfam
inşallahh canımmm, hiçbirimizin bırakmasınCasmini casmini casmiiiiiiiiiniiiii
Sahanelikler peşini birakmasin inşallah
Günahım boynuna can karam15 Kasım Salı menüm
12.00
2 lahmacun
yarım demet maydonoz
16.30
1 eti karam gofret
20.00
yarım ayva
1 avuç fındık
1 avuç dut kurusu
su: 2,5 lt
TemelinSafinazi
Elhan
ayyyy ne severdim o şarkıyıGünahım boynuna can karam
Sensiz günler bana harammm
Afiyet olsun canımAkşam harika
çok geçmiş olsunnGünaydın kızlar gripal hastalık furyası bende katıldım dikkat edin kendinize bayabi salgın var kalabalığa girdim sinemada kaptım heralde.torun da hasta ben de hasta
Afiyet olsun sidoşum.İyi geceler
Menülerimi yazayım
Pazartesi menüsü
Kahvaltı 13:30
5 hurma 1 kase yoğurt
Ara 16
1 mandalinalı 10 çiğ fıstık
Akşam 18
2 yk mercimek çorbası,
1 yk patlıcan yemeği
3 YK pirinç pilavı, 1 tavuk but
Salata
8000 adım
2 lt su
Salı menüsü
12:00
5 hurma, 1 kase yoğurt
16:00
5 hurma, 1 kase yoğurt
19:00
5 hurma, 1 kase yoğurt
2 kornişon turşu(olmuş mu diye baktım)
2 lt su
TemelinSafinazi Elhan
Sağol canımçok geçmiş olsunn
Demeee çok geçmiş olsun kankişim.Günaydın kızlar gripal hastalık furyası bende katıldım dikkat edin kendinize bayabi salgın var kalabalığa girdim sinemada kaptım heralde.torun da hasta ben de hasta
Karamlarin canı sağ olsun.ayyyy ne severdim o şarkıyı
teşekkürler canımm kaptanımmm
Takip ediyormuşum zili tıkladım canım. O kadının ses tonu zaten çok hoşuma giderdi. 23 kilo veren bir hatun bayağı da bilinçli ilerlemişti.Youtubede huzurlu mutfak diye bir kadın bu tarz yüzlerce tarif videoları paylaşıyor. Böyle tariflerle 20 kilo vermiş . Her şeyin diyet tarifi var. Ben deklasim yediklerimizden sıkıldığım zamanlar arada girip oradan böyle değişik diyet tarifler deniyorum . Tavsiye ederim sayfayı herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?