Neyse olan oldu . Önümüze bakaljmDamat dedi ki Atatürk filmi izlerken mısır mi yenir dedi bize
Bende adam hakkı ben yemem dedim kız la torun yedi ama.cokkk güzel koktusoda ve su unutturdu kokuyu
rahatsızlığını rağmen iyi
Aaa çok iyi fikir denecegim bende
Yapacak bir şey yok bi gün öncesi profiterol yersem olacağı bu kaptanım teşekkürler
Allah'ım dünden beri horon tepesim var zaten
Valla ben tartimi bile yanımda götürdüm. Eşim görse derki bu tartı ne işTurla Karadeniz gezisine çıktım dışarda yiyince utanıyorum paylaşmaya :) ama dikkatli olacağım yine de kilo almadan dönmek istiyorumCuma günü tartı bulamam muhtemelen ama bulursam atacağım mutlaka
Minyatür hurma ahahahahKahvaltı 12:30
4 kaşık yoğurt
3 küçük ceviz
9 minik hurma ( çok küçüklerdi)
Akşam 18:00
1 porsiyon kerevizli, tavuklu çökertme kebabı
1,5 lt su
2 kupa kahve
1 kupa apaform
Elhan TemelinSafinazi @kayipdunya
Eki Görüntüle 3334585
Hurmalar sağdaki kadardı ve yıkanmış, yoğurdun içinde kayboldu bile
evet ablacım menulerim pek parlak değil dùzelicek insa emziriyorm diye abartmak istemiyormAfiyet olsun Simaycim.Bazı günlerdeki ekmek biraz azaltilsa kalori açığı oluşturabiliriz . Ekmekteki enerjiyi vücut sonra kullarım diye harcamiyor saklıyor o yüzden.
Bugünden başlayalımAfiyet olsun canım
Hadi eşlik et bana o zaman
Ben yarinla Perşembe sana eşlik edebilirimBugünden başlayalım
Tur olunca maalesef olmuyor ya küçük bir valiz aldım :)Neyse olan oldu . Önümüze bakaljm
Allah'ım dünden beri horon tepesim var zaten
Valla ben tartimi bile yanımda götürdüm. Eşim görse derki bu tartı ne iş
Hayırlı olsun canım.Selamlar
Dün spora başladım diyete de başlamıştım ama gece fena patladım çooook fena
Bugün tekrar başladım ya Allah bismillah
Biricikim takıma girmek için tartılmam lazım ama o işime gelmiyor şu an korkuyorumHayırlı olsun canım.
Tek başına zor
Bir akşam çay kahve içme ayran veya yoğurt dene olmaz mıAkşamları erken yatabilsem işin çoğunu halledicem aslında gecenin köründe ayakta olunca acıkıyorum ve durduramıyorum kendimi
Takıma hemen girme hazırlıkta devam edersin. Zaman içinde hazır hissedersen yarisirsin. Hedef koyunca daha dikkatli ilerliyorsun .Biricikim takıma girmek için tartılmam lazım ama o işime gelmiyor şu an korkuyorum
Ben en son 6 da yiyorumAkşamları erken yatabilsem işin çoğunu halledicem aslında gecenin köründe ayakta olunca acıkıyorum ve durduramıyorum kendimi
SendeAkşamları erken yatabilsem işin çoğunu halledicem aslında gecenin köründe ayakta olunca acıkıyorum ve durduramıyorum kendimi
HosgeldinizADINIZ: ( isteğe bağlı ) AZRA
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 157
KİLONUZ: 73-72 ARASI
HEDEF KİLONUZ: 62
MEDENİ DURUMUNUZ:EVLİ
MESLEGINIZ: MEMUR
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: BOGAZIMI TUTAMAMA
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: HAYIR ÇOK ŞÜKÜR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: KENDİMİ MUTSUZ HİSSETMEM
tesekkür ederim hoşbuldum inşallah sizlerle güzel kilo veriirmSende
Hosgeldiniz
İnsalahhh canım bol eksiler kaptanımız görünce döner sizetesekkür ederim hoşbuldum inşallah sizlerle güzel kilo veriirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?