Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun canım hayırdır ne oldu ki dikkat etValla yaptığım pastadan 1 dilim ve bikaç lokma fıstık ezmesi yedim, midem bulanıyor, spor filan yapamam, yastığa başımı zor koydum
Doğum günün kutlu olsun Anka.Teşekkür ederim canım
Bugün pazar ya herkes yoğun dur canım ben 2 mil leslie yaptımHerkes nerelerdehadi spor yapalım . Yarın tartı günü
maşallahEvet
Dün 1. Seviye bitti
Bugün serbest
Yarın 2. Seviyeye geçiyoruz
Kuruyemiş yanına 1 hurma yada incir ekle2. seviye çok zor geliyor bana ya direk 3 e mi geçsem acaba diye düşünüyorum. Kuruyemiş çok acıktırıyor beni
43 gün sonra ilk defa tatlı yedim ya ondan oldu, kısa sürdü, yarım saate geçtiGeçmiş olsun canım hayırdır ne oldu ki dikkat et
7 kg gitti, küsüratı bilmiyorummaşallahtoplam kaç kilo verdin 1. seviye sonunda?
Peki 1. Seviye kaç hafta yada ay ? Yani ne kadar zamanda gitti 7 kilo ?7 kg gitti, küsüratı bilmiyorum
İki saattir sokaklardayimHerkes nerelerdehadi spor yapalım . Yarın tartı günü
Sokak havanı yirim seninİki saattir sokaklardayim
Serbest günün böyle gecmeseydiValla yaptığım pastadan 1 dilim ve bikaç lokma fıstık ezmesi yedim, midem bulanıyor, spor filan yapamam, yastığa başımı zor koydum
Kopya çekebilirim2. Seviye kahvaltısı, yarım öğün
Halden anlayan arkadaşlar nasip et AllahımBenimde arkadaşlar geldi elleri dolu zorla yedirdiler akşama dengelicem artik
Ben de batırayım o zaman. Bakalım belki başka tavsiyeleri de olur akşam niyet ettirirken.Kuruyemiş yanına 1 hurma yada incir ekle
Bir dene bakalım
Beni de hurmayı tek yersem acıkıyorum, yoğurda doğrayıp yemeyi düşünüyorum, arada çörekotu ve zeytinyağına batırırım, acaip tok tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?