Hayırlı açılışlariniz olsun casminim.Günaydın kızlar
Bugün eşimin yeğeninin dükkan açılışı var, oraya gideceğiz muhtemelen bir daha giremem KK’ya
Kendinize çoooookkkk dikkat edin
İyi gezmeler kaptanımYarın bildirim günü.
Mavi takım bugün ayrıca dikkat ediyoruz.
blonde ambition
@Mthn83
Ellssa
@Nergis 35
menekse_kokusu
@Ysmnondr
sara_28
Beth18
Sizlere güveniyorum kızlar.
Birazdan yola çıkacağız. Ama gözüm burada haberiniz olsun.
Hepinizi seviyorum . Herkes sağlığı için bugün yediklerini dikkat etsin lütfen.
Canım biliyorum tatlıyı ve sandevicleri çok fazlalaştırdığının aslında sende farkındasın ama yinede sonra tartı gününde üzülmemen için yazmak istedim . İştahını tekrar kapatacak bir çözüm düşünmelisin bak çok güzel eksilerin olmuştu onlar geri gelmesin.Bugün yediklerim
Sabah 1 kaşarlı salamli sandvic
1 bardak çay
2 kare bitter çikolata
Öğlen
Yarım porsiyon pırasa yemeği pirincsiz
1 porsiyon tavuk tava
2 dilim ekmek
Ara
Eti lifalif kuruyemisli
Akşam
1 tabak tavuklu çorba
3 kaşık kozpatlicanli kıymalı meze(adını unuttum :))
2 kaşık fasulye piyaz
1 Tabak salata
Yarım tabak türlü
2 kaşık bulgur pilavı
1 dilim Annemin doğum günü pastası ve 1 porsiyon ayva tatlısı
sibel_84
saol canım. dün zonkladı geçti şimdilik çok şükürGeçmiş olsun canımdiş ağrısı zor.
İki haftadır uygun bişeyler aradım, bunu buldum, umarım iyi gelirTarif harikaymış Teşekkür ederiz. Maşallah ablacım serbest gününde bile menün hepimizinkinden çok daha sıkı
TamamOlur canımm, hemen bugün başlayalım istersen
Adım sayarın varsa adım üzerinden gazlayalım mı ne dersin?
43 gün vücüda şeker girmeyince birden çok tatlı gelmesin dedim, yoksa karışık yapmayı düşünüyordum, çok acı gelmesi ihtimaline karşı yine üstüne sütlü çiko parçaları koydumArada oluyor kankim misafirlikte yemeden olmuyor sen halledersin
Bende Akşam 1 küçük kase çekirdek yedim sıkıntıdan bugün kaldığımız yerden tekrar
Görüntüsü çok güzel şu Bihter çikolatasını bi türlü sevemedim yapıp yiyenlere afiyet ve eksi olsun
Günaydın erkenciler
Yolun açık olsun maviş kaptan, kızların bize emanetYarın bildirim günü.
blonde ambition
@Mthn83
Ellssa
@Nergis 35
menekse_kokusu
@Ysmnondr
sara_28
Beth18
Yok, hala 2 öğün, dün düğüne gittik, yemekler 8 de dağılmaya başlıyor, benim için çok geç oluyor, o yüzden yanıma badem alıp yedimTek öğün mu besleniyorsun
İşte buVeee gelelim tartıya
Geçen hafta pazartesi günü 107.1 kg
Bugün 106.2 kg
Fark - 900 gr
Elhan sibel_84
Eki Görüntüle 3333653
Yarın program değişiyor, 2 hafta 1,5öğün olarak devam , Rabbim muvaffak eylesinAhhh kuzucum bir ömür ceviz bademle geçer mi diyor iç sesimzayiflayincaya kadar değer diyorum sonra Afiyet olsun
Geçmiş olsun canım. Diş ağrısı da kötüdür
Kız dün napmissin. Geçen haftanin acısını çıkarttım herhalde. Akşama lütfen karbonhidrat olmasın.
Tamamdır canım. Şöyle diyeyim o zaman erken kalkan yol alır. Bir hafta önceden başladın. Hedefe daha erken ulasacaksin inşallah.
Afiyet olsun. Lop lop et olsun kırmızı takım üyesi
Menü harika canım. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım
Offf kısır. Neyse ki gün boyu aç imissin
Evet canım fazla biliyorum anneme geldim de yolculuk esnasında sandvis yedimCanım biliyorum tatlıyı ve sandevicleri çok fazlalaştırdığının aslında sende farkındasın ama yinede sonra tartı gününde üzülmemen için yazmak istedim . İştahını tekrar kapatacak bir çözüm düşünmelisin bak çok güzel eksilerin olmuştu onlar geri gelmesin.
Bir de bu gün ki menüm yazmışsın ama o dünkü menün mü acaba? Akşam, öğlen vs. Herşey var yanlış yazıldı galiba.
Ben olsam bulgur yerine karnabahar işe kısır yaparım yanına da brokoli ve lahanayı haşlar sarımsakla nar ekşisyle karıştırıp yanına yerim karnım şişene kadarHavalar soğuduğu için soğuk detoxları canım çekmiyo kızlar ya da sıkılmış da olabilirim, tarifi olan var mı?gerçi bu ara yemek yapmak da istemiyor canım. Aklıma sebze yemeği de gelmiyor. Evde karnabahar, lahana, brokoli var ama yapacak yok bakışıyoruz
Hayırlı yolculuklar iyi eğlencelerYarın bildirim günü.
blonde ambition
@Mthn83
Ellssa
@Nergis 35
menekse_kokusu
@Ysmnondr
sara_28
Beth18
Tamam bugün sabah aç karna kahvemi suyumu içtim kahvaltı yapmadan şimdi spora geldim sizden aynı performansı bekliyorum bugün hafif geçireceğimOlmaz, ön teker nereye giderse arka teker oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?