- 5 Haziran 2021
- 4.741
- 20.579
- 258
Çok geçmiş olsun yaa şimdi iyi inşallah sen nasılsın pekiAnaammm kızzzz deme öylee dicektim ama biara kaynadı gitti unuttum sonrada dedim zannettim aslinda
gelmedin kaçgundurr unuttun iyice benide bende zaten sokumu atlatamadım sen bana kaptan devrettiğin zaman ben hamileymişimm ya nasil olcak nasil bitcek bilemedim herkesten uzağımm gecede kizıma ateş çıktı neolduğunu anlayamadık kustu bide havale gecirdi yavrum
Yaabi bakım cnm iyi oldu söylediğinKatlanan koşu bandılardan varmış biara gördüm tutacak yerler yokmuş yatagin altınada koyuyosun hatta
Afiyet olsun canımÖyle yapayım ya iyi fikir aslında :) daha az kalori almış olurumteşekkür ederim
Güzel menü canim Afiyet olsunAy yürüyüşümü yaparken menü yazayım baribnde böyle bi mavişim işte
Sabah limonlu kahvem
Kahvaltı 13.00
Light sütle granola
Ara
1 maden suyu
Kayısı çayı
2 küçük mandalina
Akşam 18.30
1 kepçe tarhana
Küçük havuç/küçük patatesin yarısı ve brokoli buharda pişirdim yağsız tuzsuz yedim yanında da salata yapmıştım marul domates salatalıktan ondan yedim biraz
6 adette üzüm
Yarım saat yürüyüş yapabildim
Saygılar
Elhan Beth18 Eki Görüntüle 3329296
Yarayacak canim sık dişini güzel sonuçlar alacaksin inşallah birde ben brokoli alayım bak bana da fikir olduAman sağlıklı yiyom da çok işe yarıyo sanki abla
Afiyet olsun hocam3 Kasım Cuma
11.00 Bir buçuk çavdar ekmeği, bir buçuk yumurta, peynir, domates, salatalik, maydanoz, ceviz , bir lokma tereyağı, bir çay kaşığı bal
12.30 Sade Türk kahvesi
16. 30 Yarım köy yufkası, üç parça tavuk ızgara , bol salata, ayran , bir firt kola
18.00 Bir cennet hurması kocamanon saniyede bitti
İki litreden biraz fazla su
yazarhanim35
Nergis 35
Ne guzel Allah biz e de nasip etsin aminDemiyorum canım takmamaya ayy 1.5 aydır hiç kaçamak yapmadan yaşadım
Ay çok canim çekti yaKahvaltı
2 yumurta sarısı, 1 avuç ceviz
Küflü, ipli peynir
Salatalık, Paprika
Akşam
Patlıcanlı, kıymalı lazanya
Üstüne yoğurt ve kaşar koydum
1 domates
(Efenin_Annesi , çok lezzetliydi, kıyması çok olmuş, az olsa daha iyi olurdu)
Normal bir porsiyonun iki katını yedim, çünkü bitirmeliydim, çünkü yarın düğüne gideceğim, çünkü benden başka kimse yemezdi, çünkü kıymayı çıkaralı iki gün olmuştu)
Ne çok sebebim varmış
1,5 lt su
3 kupa kahve
1 kupa apaform
Elhan , yazarhanim35
Afiyetolsun cnm yarından itibaren ben de sen de dikkat edelim
Ay öyle mi? Bana yer fıstığı çok yağlı gelir o yüzden segirdi gözümBacım toplasan 1000 kal yapmıyor niye gözün seyirdi ölüyümmü
Ay yavru valla hepsini araştırdım hic güvenilir gelmedi onlar 1 hafta arastircagim kadar spor yapsaydım sezeryan gobegi gittiydi
Menun çok sağlıklı ve iştah açıcı ben de yarın kendime böyle tabaklar hazirlicam inşallahİyi geceler
03.11.23
Sabah 8.30
2 rafadan yumurta
Salatalık biber maydanoz
5 zeytin
1 dl tam buğday
Öğle 12.00
1 dl tam buğday
2 kaşık yoğurt
Akşam 18.45
6 yk nohutlu pırasa
1 dl tam buğday
Haşlanmış brokoli
2 kalık yoğurt
Su 3 L
2 bardak bitki çayı
Elhan
Beth18
Eki Görüntüle 3329351
Aabilmiyordum benimki gıcır gıcır ötüyor ondan demekCanım yağıda hemen sipariş verseydin. Haftada 1 falan yağlayınca zemin hep ilk günki gibi kalır. Yoksa bir süre sonra bantta gıcırdama,kayma vs. Bazı hafif sorunlar olabiliyor. Ben çok düzenli yağlıyorum . Bandı elinle hafif kaldırıp sıkacaksın videoları falan açar izlersin kuzu aklıma gelmişken söyliyim dedim
Yine dayanamadım napiyim kıyamıyorum sonra birşey olur keşke söyleeseydim derim üzülürüm diye
ŞimdiJou da gelip yine her şeyi sen mi biliyorsun diye beni haşlar yine merak etme
Aaaa ben seni takımıma almıştım cnm olmadı mi3 Kasım menüsü
Sabah
1 yumurta tereygda,2 siyah zeytin,3 dilim peynir çörekotlu , 2 cay kaşığı tahin pekmez, 1 çatal bal 3 dilim ekmek(pogaca vardi yemedim)
Ara
yarım avuc kadar kücük üzüm
Öğle
1 kase tavuklu mantarlı kremalı çorba
Ara
1 kupa rezene kimyon çayı(emziren anne)
Akşam
5 yk bulgur pilavı,5 yk kıymali taze fasulye, 1 kase yogurt,3 dlim ekmk
son
3 yk puding
2 lt
spor yapıcam insa yavas yavas baslayacagım
Elhan
Afiyet olsun kaptanım.Bugünkü menum
Sabah
1 tabak patatesli kabakli sebze yemeği
1,5 hurmali cevizli bitterli kendi yaptığım fit kurabiye
Öğlen
Yarım lahmacun
Biraz cilek receli
Akşam
2 küçük kurabiye
1 yumurta
Ceyrek tambugday tost ekmeği tost
2 çatal pirzola
Menüdeki yemekler biraz karışık oldu ama yarin daha dikkatli ve kacamaksiz olacak inşallah
Elhan yazarhanim35
Eski mülkleri alıp satışa sunmak ne keyiflidir.Bir de Kıymetim bilinse
Baştan söyliyeyim o zman iç dekorasyon da var ve gayrimnkül ve yatırım uzmanlığı üzerinede 200 saatlik detaylı bir eğitim aldm. M.E.B Onaylı sertifikam var ondada ve arkasından iş adamlarının seminerlerine yatırım üzere çok katıldım ve onları tamamlayıp eski mülkleri alıp onlara dekore edip tekrar satışa sunarak güzel ticari işler yaptm evli olduğumda süreçte . Sonra Estetik sektörüne atılıp burası ve ameliyatlar yoğunlaşana kadar çift iş yaptım . Bir koca kolay boşanmıyor O sektörle ilgili bir şey olursa bunuda mı biliysn demeyin sonra bu son galiba
❤❤❤❤
Ooo güçlü bir takim bayağı fark atacağız gibiKırmızı takım
Efenin_Annesi
ZincirKirma
gezegenfeza
Ellssa
60kiloyum
menekse_kokusu
Elhan
@s i d e l y a
@Ozzybal
Keira-
Eksik var mı bilmiyorum ama bileğinize kuvvet kızçelerim
Ne yalan soylim senin gibi bir kaptanla bu hafta çalışmak gurur layık olmaya çalışacağımKırmızı takım
Efenin_Annesi
ZincirKirma
gezegenfeza
Ellssa
60kiloyum
menekse_kokusu
Elhan
@s i d e l y a
@Ozzybal
Keira-
Eksik var mı bilmiyorum ama bileğinize kuvvet kızçelerim
Tam rakip olduk
Afiyet olsun keşke yufkanin tamamını yeseydin iyi olurdu3 Kasım Cuma
11.00 Bir buçuk çavdar ekmeği, bir buçuk yumurta, peynir, domates, salatalik, maydanoz, ceviz , bir lokma tereyağı, bir çay kaşığı bal
12.30 Sade Türk kahvesi
16. 30 Yarım köy yufkası, üç parça tavuk ızgara , bol salata, ayran , bir firt kola
18.00 Bir cennet hurması kocamanon saniyede bitti
İki litreden biraz fazla su
yazarhanim35
Nergis 35
Hiç yemedim merak da etmedim amannnBir defa sufle yedim kuzum ilk ve son oldu tek kaşikti
İçi pişmemiş cıvık kalmış kek yiyor gibi hissettim.
Günaydın herkese
Günaydın kızlar Kasım ayı artık geç bile kaldı soğuklarGünaydın gizlarrr bu ne soğuk yav
Masterfit Yarışması 90. Etap | 03.11 | 06.11 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
| 77.3 | |||
| 95.1 | |||
| 60.7 | |||
| 81.1 | |||
| 77.2 | |||
| 81.35 | |||
| 66.75 | |||
| 74.75 | |||
| 65.9 | |||
| 70.6 | |||
Mavi Takim | ||||
| 66.3 | |||
| 72.45 | |||
| 64.6 | |||
| 68.55 | |||
| 64.1 | |||
| 63.45 | |||
| 81.9 | |||
| 74.4 | |||
| 68.35 | |||
| 84.1 | |||
| ||||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
| 76.8 | |||
| 83.7 | |||
| 65.0 | |||
| 63.0 | |||
| 91.1 | |||
Buraya erken geliyo kuzu ya 1 bucuk aydır doglgaz yanio dağlara bele kadar kar yağmış merkeze düşse biraz hafifler soğuk ama yağmadı dahaGünaydın kızlar Kasım ayı artık geç bile kaldı soğuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?