Afiyet olsun canımKahvaltı
2 yumurta sarısı, 1 avuç ceviz
Küflü, ipli peynir
Salatalık, Paprika
Akşam
Patlıcanlı, kıymalı lazanya
Üstüne yoğurt ve kaşar koydum
1 domates
( @Efenin_Annesi, çok lezzetliydi, kıyması çok olmuş, az olsa daha iyi olurdu)
Normal bir porsiyonun iki katını yedim, çünkü bitirmeliydim, çünkü yarın düğüne gideceğim, çünkü benden başka kimse yemezdi, çünkü kıymayı çıkaralı iki gün olmuştu)
Ne çok sebebim varmış
1,5 lt su
3 kupa kahve
1 kupa apaform
Elhan , @yazarhanim35
Hemde ne ayrı  ben Türkiye'nin bi ucunda o diğer ucundaGelininle sehriniz ayrı mı kizz
Mesafeler herzaman iyidirrHemde ne ayrı  ben Türkiye'nin bi ucunda o diğer ucunda
En iyisi ısmarlayayım olay kötü yerlere gidecekSana en münasip cevabı wptan atıcam burdan atarsam %100 ban yerim
Ne desem bilemedim şimdi korkumdanMesafeler herzaman iyidirr
Bence değil ya keşke yanyana olsak
Ne desem bilemedim şimdi korkumdandört gözle beklıyom buraya gelmelerini
Safişim bir geldi pir geldiİyi geceler
03.11.23
Sabah 8.30
2 rafadan yumurta
Salatalık biber maydanoz
5 zeytin
1 dl tam buğday
Öğle 12.00
1 dl tam buğday
2 kaşık yoğurt
Akşam 18.45
6 yk nohutlu pırasa
1 dl tam buğday
Haşlanmış brokoli
2 kalık yoğurt
Su 3 L
2 bardak bitki çayı
Elhan
Beth18
Eki Görüntüle 3329351
Nefret et onlardan sevmeAbla sana kotusu denk gelmiş sanırım burdakiler gayet güzel valla ilk defa burds yedim çok sevdim diyetten önce 2 güne bir yerdim
Canım yağıda hemen sipariş verseydin. Haftada 1 falan yağlayınca zemin hep ilk günki gibi kalır. Yoksa bir süre sonra bantta gıcırdama,kayma vs. Bazı hafif sorunlar olabiliyor. Ben çok düzenli yağlıyorum . Bandı elinle hafif kaldırıp sıkacaksın videoları falan açar izlersin kuzu aklıma gelmişken söyliyim dedimOnlar pek iyi değilmiş canım arastirmistim ani bi dengesizlikte de güvenirliği yokmus ve pek ozellikleride yok adım sayar yaktığın kalori gbi
Boşver kız gıcırdasın rahatsız olsun gıcıklansın bana yollasın ne akıl veriyonCanım yağıda hemen sipariş verseydin. Haftada 1 falan yağlayınca zemin hep ilk günki gibi kalır. Yoksa bir süre sonra bantta gıcırdama,kayma vs. Bazı hafif sorunlar olabiliyor. Ben çok düzenli yağlıyorum . Bandı elinle hafif kaldırıp sıkacaksın videoları falan açar izlersin kuzu aklıma gelmiş söyliyim dedim
Ama bugün çok tempolu geçti hocam. Yemeseydin bayılırdım herhalde. Bir de iki gün resmen aç durdum.Afiyet olsun canım. Bugün basmissin simite nikahı
Afiyet olsun. Miktarlar az tutulunca yediklerin göze batmıyor. Hadi iyisin . Güzel menü tatlım.
Öyle yapayım ya iyi fikir aslında :) daha az kalori almış olurumKopya en sevdigim
ağaya serbest
Ooo maşallah Akrep hanım ataktasın vallahi
O çok masum kaldi
Kız sus karşı takım öyle sansin
Maşallah ablam yiyedin 1 tüm yufka bulmuşsun ne güzel kokusu geldi burnuma mis gibiafiyet olsun
tamam yarin hepimiz yicegiz
Afiyet bal olsun baklavasız o tatlı krizini cozemezdim normalde şimdi muza fıstık ezmesi bal ve cevizli idare ediyoruz ama bisey diyimmi baklava halt etmiş çok lezzetli oluyor ya dene bunuda
Patlicannn himmm...
Güzel fikir bak abla dur bu haftada patlıcanlı yapalimteşekkür ediyorum fikrin icin
İyi geceler cnm
Yine dayanamadım napiyim kıyamıyorum sonra birşey olur keşke söyleeseydim derim üzülürüm diyeBoşver kız gıcırdasın rahatsız olsun gıcıklansın bana yollasın ne akıl veriyon
Sağol abla Allah razı olsunPankreasta sıkıntı olunca yemek vermediler demek kiAllah yardımcıniz olsun.
Amin canım inşallahÇok geçmiş olsun canım
Rabbim şifa versin
Düğünler çok uzun sürüyor canım yaaKendini fazla zorlama da abla düğüne de gidecekmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?