Unutmuşum tatlım. Tablo hazırlarken bana bir şeyler oluyor not almadiysam ille fire veriyorum. Canım asıl listeyi yayimladigimda burada olnadigin için bu hata oldu özür dilerim. Takımlari ayarlarken düzeltirim merak etme sen.Elhan abla dün hazırlıkta olmak istediğimi yazmıştım
Bebeğim hayalkuranin yerine seni alayım olur mu ? Lütfen bağışlaHe yaa seçmemişler beni
Teşekkür ederimm bunu düşünmen ve beni anlaman bile apayrı mutlu ettiOlmaz canım. Zaten senin iyi niyetini biliyorum ve benim için bu önemli ondan hiç uzamasn diye başka gün sakinleşince konuşalm dedim zaten tahmin ettim bebeğin hasta olması insanı çok stresre sokup üzen bir şey zaten hamilelik stresi de var her şey aynı haftada olunca tabi ki çok normal zaten araya başkası girip konuyu büyütmeye çalşmasa ortada uzayacak bir konu yoktu. Ertesi gün birbirimizi anlayacağımıza emindim zaten. Sana karşı hiç bir kırgınlığım olmadı zaten hatta o gün herşey benimde üstüme gelmis olmasına rahmen o durumda bile yazdm haksız olan jou da değil bende değilim diye . Kalbin temiz biliyorum çünküiçin rahat olsun.
Brokoli kesmeceye bayılırım...Tabiki ısrar ediyoruzzz ay nereye ayol daha brokoli kesecektikhadi ben geldim sen de çıkmaaa
Aaa wc sıkıntısını bekunis(mushil) geçiriyor tavsiye ederimSenin WC sıkıntın olmayaydi yine berabereydik aslında . İnanılmaz düşüşümüzü sorma gitsin.Düştükce kalkarız bizzzzz
Allah şifa versin bitanem.Teşekkür ederim canım. Mide rahatsızlığı yaşadım canım ishal kusma Eklem ağrısı sikayetlerim vardı. şu aralar salgın var . Onun dışında önemli birşey yok elhamdülillah
Gecen yıllarda kullanmıştım kuzum. Midemde yara olduğu için ilaç kullanımım sınırlı.Aaa wc sıkıntısını bekunis(mushil) geçiriyor tavsiye ederim
Gel gel motivasyon noktası burasıdoğru diyorsun canımcımm, kafam çok dağıldı yeme düzenim de bozuldu dolayısıyla
bir an önce motivasyonumu kazanmam gerekiyor
Her zaman her yerdeCanım mısın ki sen
Allah razı olsun yanımda olduğunuzu, yükümü paylaşabileceğimi bilmek bile güzel
Amin ozimbalim göreceksin inşallahben de bir an önce 6'lı rakamları görmek istiyorum
abla hazırlıkta olmak istiyorummm
Eline sağlık kaptanımSevgili Arkadaşlar bu haftaki yarışma sonunda Kırmızı Takım şampiyon olmuştur.Efenin_Annesi ve ekibini kutlarız.
Mavi Takım ve kaptanimiz da ekibiyle çok güzel başarılara imza attı . Tebrikler kaptanımEllssa
Bireyseldeyazarhanim35 harika bir eksiyle önümüzdeki etabin Kırmızı Takım Kaptani olmuştur.
Masterfit Yarışması 89. Etap 27.10 03.11 Fark Yüzde Kırmızı Takım Efenin_Annesi KAPTAN 96.7 95.1 -1.6 1.65 -Hayal 77.5 76.8 -0.7 0.90 flziso 66.0 64.6 -1.4 2.12 yazarhanim35 80.5 77.3 -3.2 3.98 ZincirKirma 82.4 81.35 -1.05 1.27 @s i d e l y a 65.0 66.75 +1.75 +2.7 Aritmetik Ortalama 1.20 Mavi Takim Ellssa KAPTAN 78.5 77.2 -1.3 1.66 gezegenfeza 82.2 81.1 -0.9 1.09 @Beth18 65.9 66.3 +0.4 +0.61 60kiloyum 90.3 91.0 +0.7 +0.78 @Nergis 35 64.3 64.1 -0.2 0.3 @sibel_84 73.4 72.45 -0.95 1.29 Elhan 70.8 70.6 -0.2 0.28 menekse_kokusu 66.2 65.9 -0.3 0.45 Aritmetik Ortalama 0.46 HAZIRLIK BÖLÜMÜ Mthn83 81.0 81.9 +0.9 @Ozzybal 74.55 74.75 +0.25 blonde ambition 74.5 74.4 -0.1 @Aomine Daiki 69.35 68.55 -0.8 @Ysmnondr 83.85 84.1 +0.25 @Mucizemsn İlk bildirim 64.65 63.45 -1.2 Jou 64.2 65.0 +0.8 @TemelinSafinazi ilk bildirim X 68.35 @Tutku44 ilk bildirim X 83.7 @sudansebep 4 Kasım Bildirecek X Keira- İlk bildirim. X 60.7 @Jasminium84 62.75 63.0 +0.25
Evet ya harikaydık hep birlikteTeşekkür ediyorum kendime ve takıma müteşekkirim. Çabamıza sağlık kızlar.Ellssa im guzel bir rakip oldun takiminla bana eslik ettigin icin cok Teşekkür ediyorum guzel bir haftanin sonuna geldik. Yeni hafta icin sabırsızlanıyorum yazarhanim35 kuzum kaptanlığı hayırlı olsun tacını takdim edeyim . Guzel bir takım kur bakalım
saol abla
Burun ucuyla sevinelim kaptanım
Ellerine sağlık kaptanım. Maşallahimiz var eksiğimiz yokKırmızı takım
Efenin_Annesi
ZincirKirma
gezegenfeza
Ellssa
60kiloyum
menekse_kokusu
Elhan
@s i d e l y a
@Ozzybal
Keira-
Eksik var mı bilmiyorum ama bileğinize kuvvet kızçelerim
Estafirullah ablacım takımlarda sorun olmasın diye dedimUnutmuşum tatlım. Tablo hazırlarken bana bir şeyler oluyor not almadiysam ille fire veriyorum. Canım asıl listeyi yayimladigimda burada olnadigin için bu hata oldu özür dilerim. Takımlari ayarlarken düzeltirim merak etme sen.
Olmaz olmaz.Estafirullah ablacım takımlarda sorun olmasın diye dedim
Sen bunu da çok iyi atlatırsın merak etmeTesekkur ederim aşko regl dönemi dun başladı asiri yemek yemek istiyor canım tutmaya çalışıyorum kendimi
Senin WC sıkıntın olmayaydi yine berabereydik aslında . İnanılmaz düşüşümüzü sorma gitsin.Düştükce kalkarız bizzzzz
Teşekkür ederimm bunu düşünmen ve beni anlaman bile apayrı mutlu ettiyaşanacağı vardı belki birbirimizi daha iyi anlarızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?