- 30 Ocak 2013
- 29.377
- 43.877
- 798
yazarhanim35 tablodan kendine mavi kaptan seçebilirsin. Yarışmacı aday listesini birazdan yayımlayacağım inşallah.
Sibelcim son üç gündür hep aç yattım. Başka türlü bayağı bir artı gelecekti. Bu hafta mevcut eksiyi koruyayim önümüzdeki hafta daha güçlü başlayım inşallah.
Teşekkür ederim canım :))Teşekkür ediyorum kendime ve takıma müteşekkirim. Çabamıza sağlık kızlar.Ellssa im guzel bir rakip oldun takiminla bana eslik ettigin icin cok Teşekkür ediyorum guzel bir haftanin sonuna geldik. Yeni hafta icin sabırsızlanıyorum yazarhanim35 kuzum kaptanlığı hayırlı olsun tacını takdim edeyim . Guzel bir takım kur bakalım
saol abla
Ne güzel bir konuşma metni olmuş. Emeklerinize sağlıkTeşekkür ediyorum kendime ve takıma müteşekkirim. Çabamıza sağlık kızlar.Ellssa im guzel bir rakip oldun takiminla bana eslik ettigin icin cok Teşekkür ediyorum guzel bir haftanin sonuna geldik. Yeni hafta icin sabırsızlanıyorum yazarhanim35 kuzum kaptanlığı hayırlı olsun tacını takdim edeyim . Guzel bir takım kur bakalım
saol abla
Sırf benim için bu hafta çıktın değil mi? Gelip sana yetişeyim de beraber yol alalım diye..Sibelcim son üç gündür hep aç yattım. Başka türlü bayağı bir artı gelecekti. Bu hafta mevcut eksiyi koruyayim önümüzdeki hafta daha güçlü başlayım inşallah.
doğru diyorsun canımcımm, kafam çok dağıldı yeme düzenim de bozuldu dolayısıylaAaa hemen bı u dönüşü ile fit hatun moduna dönüyorsun çiçeğim
Tatlım yorgun gibiyim...çok ısrar edersiniz tabi ki girerim.beni hazırlığa almıyorsun kendin takıma mi girmiyorsun hihhhj
Evet ne güzel tespitSırf benim için bu hafta çıktın değil mi? Gelip sana yetişeyim de beraber yol alalım diye..
Tamam inşallah mesajını hemen görüp cevap verir canım.Beth18 i seçmek istiyorum
Edebiyatım iyidir abla . Sana bir anımı anlatayım tam detayı tabiii ki kimse bilmiyor ama üstünden anlatmak istiyorum. Oğlum için ilik nakli görüşmesine hastahaneye gittik onkoloji Dr. Odasına çağırdı anlattı vs durumu. Annesi ozgecmisi anlatirmisin dedi süreç nasıl başladı vs. Ben bir sürükleyici konuşma yapmışım farkında olmadan. Eşimle çıktık hastahaneden bana sen ne yaptın içeri de sanki bir söyleşide gibiydim tüm dikkatimizi Dr dahil sana verdik ne kadar akıcı ve anlaşılır tip dilinide kullanarak durumu aktardin dedi. Seviyorum yani kısacası.Ne güzel bir konuşma metni olmuş. Emeklerinize sağlık
Umudumuz baki olsun.
Tatlım yorgun gibiyim...çok ısrar edersiniz tabi ki girerim.
Emeğine sağlık canım benim de neden hazirliktasin anlamadım birlikte kaplumbağa misali ilerleyeceğiz lütfen sen olmassan bende olmam hihhh oynamıyorum işte90. ETAP MASTERFİT YARIŞMACI ADAYLARI
gezegenfeza
Nergis 35
@Ysmnondr
blonde ambition
sibel_84
Efenin_Annesi
flziso
Ellssa
yazarhanim35
Beth18
@Tutku44
@s i d e l y a
@Hayalkuran
@menekse_kokusu
@kayipdunya
@Mthn83
@Aomine Daiki
FitVenus
@TemelinSafinazi
@Mucizemsn
Ozzybal
@Chara-
Çok sevgili arkadaşlar, bu listede ismi olup takımlara girmek istemeyen arkadaşlar beni etiketleyip durumu hakkında bilgi verirse sevinirim. İsmi olmayanlar da hatırlatirsa sevinirim.
Hazırlıkta olmak istiyorum
veya
Hiçbir şekilde tabloda yer almak istemiyorum.
Evet yoksa bizsiz 70 lere veda edecektiSırf benim için bu hafta çıktın değil mi? Gelip sana yetişeyim de beraber yol alalım diye..
Tabiki ısrar ediyoruzzz ay nereye ayol daha brokoli kesecektikTatlım yorgun gibiyim...çok ısrar edersiniz tabi ki girerim.
Evet yoksa bizsiz 70 lere veda edecektiNeyse ki beklemeye karar vermiş hadi yetiş hemen arkanızdan da ben geliyorum biliyorsunuz. Ardı ardına geçeceğiz . düşe kalka yaklaştk 6lı viraja
Hep beraber halay çeker gibi geçiyoruz 6laraben de bir an önce 6'lı rakamları görmek istiyorum
İnşallah canim paylasacagimTamam cnm olsun düzene oturursan yani yada bu resim paylaşmayı görev edinirsen kacamaksiz ve sağlık öğünler hazırlamak keyif verecek sana ve meyvesinide goreceksin
masallhin varrr vallaa neyse halledilir cnm
Bravoooo aşkommmmm
Uleeennn senin varyaaa ne fenasın demedjn demedin bombeyi saldın ortaya
Beth18 i seçmek istiyorum
Gördüm ve cevabım evet hocamTamam inşallah mesajını hemen görüp cevap verir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?