Fermente olması için 1 lt 1 tk kaşığı koyuyordum öyle duymuştumSeker katılıyor mu
Ben sirke limon sarimsak su koyuyorum
Oda olmaz dinimizde Noel babs yokNoel baba olsun bari
O zaman kirmizi takim olsaydiniz farkimiz bayragimizin rengiAma bayrağımız olmaz yarışıcaz bize gavur muamelesi yaparsınız siz
Selam canim katilabilirsin tabikiHu huu slm kızlar düşündüm taşındım geçen katılamam demiştim ama öyle olmuyorburası çok daha sıkı ve çok aktif ben size katilabilirmiyim çünkü mezunluktan sonra kilo aldım tabikisi hemen geri vermek istiyorum bu takım çok motive edici
Kalan kareleri ben yerim ziyan olmasin
Ona yok buna yokOda olmaz dinimizde Noel babs yok
Sen merak etme o iş bizde dedik%70 kakao kiz o degil zeytin kadar ye yeter
Mavi takima rezil etme beni
Ye ye bizim kizlarin mozaik pastasınıda yeKalan kareleri ben yerim ziyan olmasin
Sen kimlerdensin mavi isen ben zaten beyaz çikolata yolluyumKalan kareleri ben yerim ziyan olmasin
Şimdi de bu krize dönüşmesinOda olmaz dinimizde Noel babs yok
Tamamdir ebemin kırmızı donu olsunmOna yok buna yok
Ee ebe...
Kalan kareleri ben yerim ziyan olmasin
Ye ye bizim kizlarin mozaik pastasınıda ye
Peynir ekmek yerine bitter çikolata yiyebilirim o derece severim ama bu hafta degilSen kimlerdensin mavi isen ben zaten beyaz çikolata yolluyum
Ebem kirmizi donu nerde bulmuski lastikli don giyerdi zaarTamamdir ebemin kırmızı donu olsunm
Size uygunsa bence sorun yok.Ozaman kırmızı don olsunhadi onada bişey de
Tamam tatlım cuma günü kazanma şerefine çikolata yaptırıp dağıtmayı düşünüyoruz Ozaman yersin bolcaPeynir ekmek yerine bitter çikolata yiyebilirim o derece severim ama bu hafta degil
Benlik sıkıntı yok sadece ipli olmasın o çok rahatsiz ediyorSize uygunsa bence sorun yok.
Bütün takımı secmissin
Çok sağol ponicim sorunu sayende çözdüm konum hiç aklıma gelmediKonumu aç kapa oyle baglan cnm
Benim şimdilik xioami kullanıyorum iyi gibiAy ben iki kere aldim geri iade ettim canim cabuk bozuluyor birini aldim su gecirmez yaziyor su gecirdi en son vazgectim
Takimi kurdum sende kur hadi kapışalım
Maşallah canım, gördüğüm o ışığı genel olarakGörmediklerim de henüz olaya hakim değil
Bak ya garantileyeyim dedin he seni gidi seniBaktim kimse bisey yapmiyor takimin enlerini topladim
Bu hafta tursuyla acı sosla bozdunuz kafayı
Çok doğru kesinlikle katılıyorumKonu kapanmis ama soyle birseye deginmezsem bir yerlerim eksik kalirEvet burasi gunluk herhangi bir liste yarisi yok baska takima karsi ama 3_5 gun ugramayip yedim geldim luksude yok bence diyet yapmak istemeyen varsa simdi soylesin yoksa ilk sayfadaki kurallara uysun arkadaslar senin yemen gelip gitmen beni etkiliyorsa bunu soyleme hakkini kendimde buluyorum ki banada soyleyebilirsiniz . Belki diye bilirsiniz bu kadar iradesiz misin ben yiyorsam sana ne oluyor diye evet bence buradaki herkes bu kadar iradesiz yoksa boyle bir ortamda bu kilolarda tanismazdik
Ben yanık dumanını kasdettiydimDumansiz olmaz etlerinizi ligme ligme edip 80 dereece tereyaginda pisirirken duman illa ki cikar
Gel beraber içelim canım erişin yaglarimizne vereyim kaptanimaaa soguk liminlu su ne dersinnn
Hepimiz birlikte başarıcaz ablacımEn sevdiğim mavi olmuşum.
Aşkım pozitifim başarılar diliyorum.
Kız siz beni zayıflatmak yerine kilo aldiricanizBak ya kaptana yağa basladi bileMervecim benden kahve yaninda su da var
Kırmızı Takım
Fitt_anne
@Tutaste53
@Brzhuzur
Umutumut82
@bluegreeneyes
@Kmsl Hnd
@zeyneppk
@sandriyon
@sardunya1038
Evet takımım hazir miyiz
Koptum buna ya
Ekmek mi çiğneyip başsan canimMosmor canim agrisi yok sagol
Başarılar dilerim arkadaşlar , bizi yenmek için baya çaba harcamanız gerekecek .
Çünkü kilo aldık vermesi kolay olacak
Buna bayıldım ablaEzan okundu ... birazdan çıkacağım zabbaha kadar yürürüm inşallahşimdilik asfalt yolda yürüyeyim cuma günü KIRMIZI halıda yüricim
Hahaha atılan tırnak ve deri parçaları belki tartıda eksi gösterirOda spor olur belkim
Hahaha şimdiden satasmaya başladınAman sizin neyinize göz degecez
İkram ederler belki abla kazanincaO kırmızıları ezme yapıp çiğ köftenin yanında meze olarak kutlama planları yapmaktayım
Canım oturup sende yiyeydin neden bu eziyet kendi ne bak yenide doğum yapmışsınHaydi Kırmızı takım AZİMLE MIÇAN MERMERİ DELERMİŞ .. kimse kaçamak yapmasın takım ruhuyla haraket edelim . Eşimle oğlum mozaik pasta yerken ben gevrek kemiriyorsam cuma günü bunun bir mükafatı olmalı. Ağlarım valla
Sayamam ezmeliyizEzdik say
Kıskanç
İğneli ficiyada atar Allah bilirKaybedince takımı mi döveceksin...
Abuu Dilek coştu sanırsın büyük taarruz a geçiyorBozariz oyunlarını evelallahkimiz biz çılgın Türklerin torunu heyt be kim durabilir önümüzde (fazlamı gaza geldik nedir )
Histtt noluyor takım arkadasima asılma lütfenBize gel en basa alirim seni
Hu huu slm kızlar düşündüm taşındım geçen katılamam demiştim ama öyle olmuyorburası çok daha sıkı ve çok aktif ben size katilabilirmiyim çünkü mezunluktan sonra kilo aldım tabikisi hemen geri vermek istiyorum bu takım çok motive edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?