Demii ablamm cuma ya kadar güzel bi 65.0 olurumYavrucum artık bu eksilere alışman lazım. Altılı rakamlardasin yağ oranın iyice düştü. Ayrıca daha iki gün geçti. Cumaya kadar inersin. Çok güzel bence ayrıca tebrikler.
Amaann nebileyim sabah sabah beklemiyodum sanırın dün açlık krizinden sonraMoral bozmak yok yavaş yavaş gitsin sağlıklı gitsin
Beklemiyodum ya şimdi dun açlıktanda olsa birsey yemedimCanım gayet güzel maşallah daha pazartesiden -200daha ne olsun. Neden moralın bozuk?
HEpiniz gectiniz beniGünaydın
Tarti bildirimi
Cuma 69.5
Bugun 69.0
Fark -500
Dun biraz fazla kaçırdımcumaya kadar toparlayacağım
Elhan blonde ambition
teşekkürlerr kaptanımMaşallah canım. Senden çok umutluydum ama beklediğimden daha da iyi sonuçla gelmişsin. Emeğine sağlık.
Tebrikler canım Çok iyi. Emeğiine sağlık.
teşekkürlerrTebrikler menekşe kokulum.
Ben artiyim canım ama düne göre eksiye düşmüşüm bayagi
Evet çok Türk varAlmanyadan birsürü akrabası var eşimin halası kuzenleri hepsi
Kız ne ettin
Eksi eksidir, moral bozmak yok, hedef cuma
Daha tartilmadim yeni uyandım kuzum ama umutsuzum
Zaten ben spor yapınca ertesi gün artı cikiyorum canım ama bu kadar hiç çıkmamıştır.
Önümüzdeki hafta deneyelim canım. Bu hafta cumaya kadar hurma ile devam edeceğim.
Supeesinnn canım bravo
Kiz eksi eksi dir kilo.azaldikca vermek.daha zor oluyor neden moralini bozuyorsun aaaa
Dimii bütü türkler toplanmış oraya yaşantısı kolay herhaldeEvet çok Türk var
İlk gelin geldiğim birkaç binada hiç alman yoktu, Türk mahallesi gibiydi
Hayırlı sabahlar sidoşom, dün menü bildirmemişsin, ben mi kaçırdım acaba?Hayırlı sabahlar
1 saat sabah yürüyüşü cepte
Harika kilo verenler var ya hepinizi tebrik ediyorum. 3 günde neler yapıyorsunuz da veriyorsunuz o kilolari şaşkınım
Ben kendimi şişkin hissediyorum nedenini bilmiyorum ama bakalım tarti ne gösterecek
Ooo supersin sende canım
Birde metabolizma yavaşladı diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?