- 5 Haziran 2021
- 4.752
- 20.631
- 258
Bu hafta yine bizim haftamız olckElhan
Güzel Aşiretlerimm KIRMIZI takımınıza hoşgeldiinnniizzz beni üzmeyeceğinizi yanıltmayacağınızı biliyorumm buhafta herşey çokgüzel olacak ve çok güzel eksiler görecezz umudunuzu kaybetmeyiinn
-Murphy-
Lavinia_98
@s i d e l y a
@Zeytur
@DeryaOnDiet
@zeyneppk
@Tempus
Hedefime kadarrrBu aşk nereye kadar gdck
Bence gene iyi verdin biliyosun vücutlar bizi şaşırtmayı ve irademizle oynuyoorrrrrr pess etmeyeceeezzzzz bakma tartılar kıskanıyorr biziSeninkatkınlayoksa 300 grmla vah başıma
Seni alacağıdimm kaptıBeni niye almadın len
tmmSeni alacağıdimm kaptıbidahakine söz seni ilk alcam
Canım benimm dişin e noldu yorumlarda birşey göremedim ama
Geçen yıl yirmilik dişim çene kisti olusturmustu ameliyat olmuştum. Birisi yazmış bende cevap vermiştim onu görmüş efenin annesiCanım benimm dişin e noldu yorumlarda birşey göremedim ama
Oçok kötü ya diş zaten doğum sancısı gibi hic bir fark yok derler geçmiş olsun daha yaşanmaz insallahh ama moralin bozuk gibiydi psikolojim alt ust dedin bumuyduGeçen yıl yirmilik dişim çene kisti olusturmustu ameliyat olmuştum. Birisi yazmış bende cevap vermiştim onu görmüş efenin annesi
Hiç ağrım olmamıştı ama ameliyattan sonrası zorlanmıştım. Yok kız şakasına yazmıştım öyleOçok kötü ya diş zaten doğum sancısı gibi hic bir fark yok derler geçmiş olsun daha yaşanmaz insallahh ama moralin bozuk gibiydi psikolojim alt ust dedin bumuydu
Amann bende birşey var sandımm öffff haydeeee sabah erken kalkıyom sende yat aşşağğaaaa gece acıkacan sonraHiç ağrım olmamıştı ama ameliyattan sonrası zorlanmıştım. Yok kız şakasına yazmıştım öyleteşekkür ederim sorduğun içiin
Tamam iyi geceleerrAmann bende birşey var sandımm öffff haydeeee sabah erken kalkıyom sende yat aşşağğaaaa gece acıkacan sonra
Kız bende seni yawwwwHedefime kadarrrsaka maka seviyorum seniii yaa
Elhan
Güzel Aşiretlerimm KIRMIZI takımınıza hoşgeldiinnniizzz beni üzmeyeceğinizi yanıltmayacağınızı biliyorumm buhafta herşey çokgüzel olacak ve çok güzel eksiler görecezz umudunuzu kaybetmeyiinn
-Murphy-
Lavinia_98
@s i d e l y a
@Zeytur
@DeryaOnDiet
@zeyneppk
@Tempus
Sevgili kaptanlarim takımlarıniz hayırlı olsun. Ellerinize sağlık. Bu etabimizda da motivasyonunuz bol eksileriniz çok olsun.HEPİNİZ MAVİ TAKIMA HOŞ GELDİNİZ
BU HAFTA HEP BERABER ÇOK VERİMLİ BİR HAFTA GEÇİRECEĞİMİZE İNANIYORUM.
OLABİLDİĞİNCE MENÜLERİNİZİ SIKI BİR ŞEKİLDE TAKİP EDECEĞİM.
BU HAFTA EN AZ 3 GÜN SPOR YAPMAYA ÇALIŞIP, BİRBİRİMİZİ MOTİVE EDELİM.
EKMEK, MAKARNA, PİLAV VE TATLIYI MÜMKÜN OLDUĞUNCA TÜKETMEYELİM YA DA AKŞAM ÖĞÜNLERİNDE YER ALMASIN.
ÇOK GÜZEL BİR HAFTA BİZİ BEKLİYOR
@Efenin_Annesii
@Mthn83
@sibel_84
-Hayal
@TemelinSafinazi
@1artiikizanasi
Evet umarım bol kilo vermeli bir hafta olacakSevgili kaptanlarim takımlarıniz hayırlı olsun. Ellerinize sağlık. Bu etabimizda da motivasyonunuz bol eksileriniz çok olsun.
Kizzz bana dene mene demene gerek yok ben diyetin alaasını etmişimdirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?