- 20 Mart 2008
- 141.604
- 213.135
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya canım zaten çocuk düşünmüyoruz iki bebem var çok bile başka bir sebebten oldu gibiHamile olmayasın lavin
Çok tesekkur ederimHayırlı uğurlu olsun şimdiden
Aboovvv hahahahah diyorum 2 cidede insallah kızım olur doverlermi birbirleriniNeler neler bir bilsen![]()
Merhaba bitanem.Elhan ekirüm oğlun nasıl oldu geçtimi ağrıları filan
Merhaba bitanem.
Bu sabah yüzü şiş ve mor bir şekilde uyandı.normal seyri böyleymiş ama kendisi hiç iyi hissetmiyor. Buz tedavisi yapıyorum aralıklarla. Ağrılari ilaçla geçirmeye çalışıyoruz. Birazdan doktorunu arayacağım. Ben de ameliyat geçirmiştim burundan olan biteni çok hatırlamıyorum. Sabretmesi lazım o bir an önce olsun bitsin istiyor. Şimdiki gençler hastalanmasin tahammülleri hiç yok.
Sorduğun için teşekkür ederim. Sağ olasın kuzum.![]()
Benim de gün tarih kavramlarım birbirine girdi bugün perşembe olduğunu bilmiyordum.Yarın cuma ne çabuk geldi ya![]()
Allah razı olsun bitanem
Günler böyle çabuk işte bitanem vallahaaBenim de gün tarih kavramlarım birbirine girdi bugün perşembe olduğunu bilmiyordum.
Allah razı olsun bitanem![]()
Merhaba bitanem.
Bu sabah yüzü şiş ve mor bir şekilde uyandı.normal seyri böyleymiş ama kendisi hiç iyi hissetmiyor. Buz tedavisi yapıyorum aralıklarla. Ağrılari ilaçla geçirmeye çalışıyoruz. Birazdan doktorunu arayacağım. Ben de ameliyat geçirmiştim burundan olan biteni çok hatırlamıyorum. Sabretmesi lazım o bir an önce olsun bitsin istiyor. Şimdiki gençler hastalanmasin tahammülleri hiç yok.
Burun ameliyatları böyle maalesef,mutlaka şişlik ve morluk olacaktır bendede et vardı radyo frekans ile yakmışlardı onda bile ağrı olmuştu.Bunlar normal süreçler geçecek elbette biraz sabır ve zaman istiyor oğlunun böyle hissetmesi çok normal,buz kompresine devam edin mutlaka onun sayesinde şişliklerde morluklarda azalmaya başlayacaktır.Merhaba bitanem.
masallah oglusuna, yurusun tabii. Simdiden alissin. Sporu, yuruyusu hayatinin bir parcasi gibi gorsun.Dünkü yuruyusum
İsin ilginç yanı oğlumla yürüdükonu da kendime benzettim gecenin 9 u oldu hala yürüyelim diyor :)) bi de küstü niye eve gidiyoruz diye
Aynı annesi
afiyet olsun cnaim, gayet guzelherkese günaydın,
dünkü menüm değişik oldu:
13:00
1 adet tost
1 ayran
16:00
1 adet züber
19:30
1 tabak kabak yemeği
1 kase domates salatası
1 kase yoğurt
Elhan
Efenin_Annesi
Burasıyla beraberde daha çabuk geçiyor zamanGünler böyle çabuk işte bitanem vallahaa![]()
Evett yaaa bide burdada cok aktifimBurasıyla beraberde daha çabuk geçiyor zamancuma hemen geliyor
Aktif olunca insan daha çok motive oluyor. Diğer arkadaşların menülerini okudukça gaza geliyorumEvett yaaa bide burdada cok aktifim![]()