- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Nasıl rahat içiyorsan canım, afiyet olsunYaaa bi benim tritan su şişasi var bende de onun pipetii kuzum ben kendim yaptım öyle böyle daha rahat içiyorum cok iyi oluyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl rahat içiyorsan canım, afiyet olsunYaaa bi benim tritan su şişasi var bende de onun pipetii kuzum ben kendim yaptım öyle böyle daha rahat içiyorum cok iyi oluyo![]()
Yok canım, tabagın cok dolu degıldı. Gayet iyiydi porsiyonlarınTewekkurler verirler de çok aç değildim zaten ondan çok almadım:)
Bu acolmamış halim evet
Sukurler olsunTeşekkür ederim Deryacim. Her saat daha iyi oluyor şükür.![]()
Sende iyiki varsın canım lütfen morelini bozma hiç kimse hiç bişey için degmez hersey e iyi tarafından bak hepimizin sıkıntıları var mesela ben 1 yıldır çok sıkıntı çektim hele ki depremden sonra herseyi atlatmak unutmqk istiyorum hatta depresyon ilaçları kullanıyorum ve aldıgım kilolar o ilaçlar yüzündenKusura bakmayın Sabah sabah lafı uzatıp başınızı agritmak istemiyorum ama sizlere içimi dokmek iyi geldi sanirin hepiniz saygı çerçevesinde çok değerli kisilersiniz iyiki varsınız
Yapma istee öyle alıştırman iyi kuzum eşim gece gidiyo sbaah geldigi icin 8 de kalkıyoz zaten esim gelene kadar hazırlıyorum tam hazır oluyo hep beraber yiyoruz aksamada öyle yapıyoruz bazende uymayabiliyo vardiyasına göre yani yedirip rahat yiyosan masada o ayrı ben yiyemiyorum tabi once kocamı ve almoşu doyurup kendim yiyorumarada karışık oluyo bi almoşa bi bana falan arada kocam yediriyo o an böyle geçiyo zaman
Heee daha nee canımm beklememesi normal erken kalkıyo bebe hahaha benimkide uyandı ama kocam gelince uyandi ozaman hazirlamış oldum kahvaltıyı kalktı mutfağa geldi mama diye bagırdı masasında hazırdı otur löplöp yediBugün bizle yesin dedim ama acıktı kahvaltı isteyip durdu. Mecbur yine önden hazırladım. Bizle meyve yedi ama:) eve gidince o düzen oluyor bizle yada benle yiyor mutlaka
Bu menü dünün kiyle olsun bugüne telafi edersinnSabah 10:30
Sahanda yumurta
Çeyrek ekmek
Salatalık domates
Şekersiz çay
13:30
İce latte
17:00
3 kaşık patates püresi
19:00
1 tabak hingal ( mantının büyüğü )
2 lt su
4 bin adım
Elhan
Saçmalama beee anlat tabii içinde kalmasın daha kötü olursun sende iyiki varsınKusura bakmayın Sabah sabah lafı uzatıp başınızı agritmak istemiyorum ama sizlere içimi dokmek iyi geldi sanirin hepiniz saygı çerçevesinde çok değerli kisilersiniz iyiki varsınız
Canımm kopma bizden nasıl gelebiliyorsan gell enazından düzene sokabilirsinİzine ayrılmak istiyordum ama böyle kabul ederseniz yine menüm ve tartilarm la devam etmeye karar verdimElhan kaptanım fazla katılım sagliyamiyorum ama buradan da kopmak iatemiyorum
Sabah 10:30
Sahanda yumurta
Çeyrek ekmek
Salatalık domates
Şekersiz çay
13:30
İce latte
17:00
3 kaşık patates püresi
19:00
1 tabak hingal ( mantının büyüğü )
2 lt su
4 bin adım
Elhan
Hingel yemişsin ondan
Hingel yediği için beğenmedim attimEfenin_Annesi buradaki beğenmedimi görünce şaşırdım üzüldüm de. Evet akşam güzel kapamamış günü ama motive etmek yerine beğenmedimi basıp gitmişsin. Bu yaptığın daha çok modu düşürüyor haberin olsun.
Balim en çok motive yükseltici olarak bilinirim yanılıyorsun yada daha beni tanımıyorsun. GünoooooEfenin_Annesi buradaki beğenmedimi görünce şaşırdım üzüldüm de. Evet akşam güzel kapamamış günü ama motive etmek yerine beğenmedimi basıp gitmişsin. Bu yaptığın daha çok modu düşürüyor haberin olsun.
Balim en çok motive yükseltici olarak bilinirim yanılıyorsun yada daha beni tanımıyorsun. Günooooo
Elimden geleni yaptigimi düşünüyorumEvet tanımıyorum ama gördüğüm kadarı ile valla beni hiç motive etmiyorsun :))
Evet bugün telafi edicem inşallahBu menü dünün kiyle olsun bugüne telafi edersinnkaynanaya gidince işler değişiyo veya biyere gidince 1tabak derken kaçtane hingel vardı peki olsun bozma moralini bugüne güzel telafi edersin
![]()
gunaydin canimEki Görüntüle 3300598
@1artikizanasi
DeryaOnDiet
Ozzybal
zeyneppk
Ellssa
-Murphy-
Günaydiiinnnnnnnn mavi kelebeklerimmm
Aynen modum düştü görünceEfenin_Annesi buradaki beğenmedimi görünce şaşırdım üzüldüm de. Evet akşam güzel kapamamış günü ama motive etmek yerine beğenmedimi basıp gitmişsin. Bu yaptığın daha çok modu düşürüyor haberin olsun.