- 4 Eylül 2011
- 19.402
- 69.117
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bal yer seni teyzesuuuu:)
Hahaha begendimm ama akşama daha sağlıklı tüketseydin niye öyle ettin yarin simdi daha cok yemek isticeksinSabah 9da kahvaltı, öğlen 2de sandviç kahvede 7.30da :)Efenin_Annesi oldumu jouuuummm beğendin mi :)
Bana göre daha zor vallaBen enzorumu ediyorum yanii![]()
Onuda ben yapamadımBana göre daha zor vallapunch daha kolay geliyor bilmiyorum
![]()
Teşekkür ederim Sibelcim. Allah bütün evlatlarımıza sağlık afiyet versin.Elhan geçmiş olsun. Çocuğunuz ameliyat olmuş. Geçmişten yavaş yavaş geliyorum.
Canım biraz renksiz bir menü olmuş. Yarın senlendirelim olur muBugün ki menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık minik minicik bir dilim çavdar ekmeği
Öğlen iki küçük dilim tam buğday ekmeği ile sandviç
Akşam ıce latte
Efenin_Annesi
Çok teşekkür ederim kaptanım.Geçmiş olsun canım![]()
Hahaha begendimm ama akşama daha sağlıklı tüketseydin niye öyle ettin yarin simdi daha cok yemek isticeksin
Canım biraz renksiz bir menü olmuş. Yarın senlendirelim olur mu![]()
Heeee tamam conemYa canım istemedi dün ki hamburger baya yetti bana :))
Yakın olsaydık öğretirdik birbirimizeOnuda ben yapamadım![]()
Geçmiş olsun ablam hayır olsun inşallahTeşekkür ederim Sibelcim. Allah bütün evlatlarımıza sağlık afiyet versin.![]()
Hee kuzzzgüzel olurduYakın olsaydık öğretirdik birbirimize![]()
Amaa iyi değil yapman protein beslen
Benim pratik omlet kesiyorum kendi çatalını batırıp yiyo yoğurduda kendi yemeği öğrendiJou yarın minnoka kahvaltı da ne yapıcan ya onu düşünüyorım şimdi
Benim pratik omlet kesiyorum kendi çatalını batırıp yiyo yoğurduda kendi yemeği öğrendieşim sabah geliyor hep beraber kahvaltı ediyoruz masada ne varsa patates kızartmasına kadar yiyo yumurta haşlanır peynir kasar zeytin salata faslı