- 5 Haziran 2021
- 4.733
- 20.538
- 258
Canım lütfen cumaya eksi gel olur mu hiç yakışmadı sana bu artı detox suyu falan yapÇok geçmiş olsun canım insalahhh tez zamanda car çabuk atlatır düzelir bir an once
Eki Görüntüle 3299569
Elhan
@DeryaOnDiet
@Ozzybal
@zeyneppk
Ellssa
-Murphy-
Mesajım alınmıştır umarım
Aaaa şans eseri hahahaKız yok o 50 gr
Evett kızzz bende geçen hafta durdu hic veremedim aksine almışım detoksu bıraktım sabah aç karna icilenleri bıraktım sadece sirkeli su içiyorum şişliği alıyo diyeBiraz durdu kilo vermem sebebi geçen hafta iki kilo gitti ama hedefim 67 inşallah bu cumayetiştim kız sana
Yediğinde bir şey yok lonelycim. Sebze+ çorbaEki Görüntüle 3299631
Evet maalesef bundan da yedim :)
Benim menüler toplu olmuyor ama konu da düzenleyeceğim zamanla
Yarından itibaren 5 gün 8 saat calisicam bu kadar yemek yemem
Napim ayaklarım ağrıdı isten mola vermenin tek imkanı yemek inmislen de yedim işte
Sadece çorbayla gecistirseydim de olurdu ama olmadı
Gördüğüm kadariyla yoklugumu aratmiyorsun güzel ilerliyorsunuzYoğunluğunu biliyorum kaptanım.
Alışık olduğumuz için kabullenmek zor geliyor. Sen gelinceye kadar inşallah yokluğunu çok aratmam en azından bildirimleri hallederim.
Benimde biraz ihtiyacim var ama diyet yapmak zor geliyorAra ara çık gell bomba diyetler ediyoruz alıp veren cok ben hala veriyorum geçen hafta durdu aldım neyle aldım belli degil 600 gramla geri almıştım simdi 2 güne 500 le eridim erim erim eriyorumm kızz
Aralıklı oruçtan başka hiçbirşey yaramıyor hertürlü şeyler denedim 5 ten sonra ağzuni kapattınmı tamam yaniiGördüğüm kadariyla yoklugumu aratmiyorsun güzel ilerliyorsunuz
Benimde biraz ihtiyacim var ama diyet yapmak zor geliyor
Tebrik ederim guzel ilerliyorsun
Teşekkür ederim lavişim.
Dışardaydın tabii dayanamadınnnEfenin_Annesi
Bugün ki menüm
Sabah 10.00da 2 kaşık omlet, domates salatalık kibrit kutusu büyüklüğünde simit 2 minik parça dil peyniri
Akşam 16.00 da hamburger ve 5 6 tane patates yedim
2 Türk kahvesi
2 maden suyu
2 lt su
Yarın daha güzel bir menü olacak inş.
Aralikli oruc saatleri bana uymuyorAralıklı oruçtan başka hiçbirşey yaramıyor hertürlü şeyler denedim 5 ten sonra ağzuni kapattınmı tamam yanii
Yaaaaa iş olunca araya böyle giriyoAralikli oruc saatleri bana uymuyor
Aksam 10 da eve geliyorum o saatte yemek yiyorum
Kilo verdigim ve korudugum dönemde aralıklı orucun faydasini cok gördüm aksam 6 dan sonra birsey yemiyordum
Canım cok acıkırsan yoğurt kürü yiyebilirsin ben o kabakla asla öyle diyet yapamadım ölüyom sandım açlıktanElhan
Sabah
2 tane yumurtadan salata ( bol yeşillikle )
5 zeytin
Kibrit kutusu kadar kaşar peyniri
Şekersiz çay
13:30
Şekersiz sütlü kahve
18:00
Kabak sote
2lt su
Yürüyüş yok
Şimdiden midem boş gibi hissediyorumCanım cok acıkırsan yoğurt kürü yiyebilirsin ben o kabakla asla öyle diyet yapamadım ölüyom sandım açlıktan
Aferimmmm yaaaaa maşallah cumaya bomba gibi hazirlaniyorsunuzEfenin_Annesi
Bugün ki menüm
Sabah 10.00da 2 kaşık omlet, domates salatalık kibrit kutusu büyüklüğünde simit 2 minik parça dil peyniri
Akşam 16.00 da hamburger ve 5 6 tane patates yedim
2 Türk kahvesi
2 maden suyu
2 lt su
Yarın daha güzel bir menü olacak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?