Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bu hafta formundasin seni almam gerek mutlakaSevgili kaptaniçelerimm 2güne vermiş olduğum gramımı paylaşayımm olsun bitsin
Lavinia_98
Elhan
Gör görrr bacunuuu-Murphy-
2 gün önce cuma; 67.9
Bugün; 67.4
Fark; -500
Eki Görüntüle 3299288
İnşallah canım benim bugünden itibaren başlıyorumKebdini gayret etsen verirsin aslında kuzumm bak yapabilmissin bile sen nelerle yapamazsınkii gece bianda oluyo yatar uyursun![]()
Tuttum kız Agzımı sadece biraz ödemim var
Kııızzz maşallah çok güzel vermişsinSevgili kaptaniçelerimm 2güne vermiş olduğum gramımı paylaşayımm olsun bitsin
Lavinia_98
Elhan
2 gün önce cuma; 67.9
Bugün; 67.4
Fark; -500
Eki Görüntüle 3299288
Ben bide aksam 5 se kadar 3 litre suyu bitirmeye calışıyorum çünkü geceye kadar icsem gece boyna çişe kalkarımİnşallah canım benim bugünden itibaren başlıyorum![]()
Kız vallahi öldürürüm seniTamam bu hafta formundasin seni almam gerek mutlaka![]()
Tuttum kız Agzımı sadece biraz ödemim varcuma günü biz kazanıyor uz kafanı yorma
Harıka tebrik ederim cumaya da 1 kilo giderse süper olurSevgili kaptaniçelerimm 2güne vermiş olduğum gramımı paylaşayımm olsun bitsin
Lavinia_98
Elhan
2 gün önce cuma; 67.9
Bugün; 67.4
Fark; -500
Eki Görüntüle 3299288
Tuttum kız Agzımı sadece biraz ödemim varcuma günü biz kazanıyor uz kafanı yorma
Aşkon aşkomdurKız vallahi öldürürüm senikarışma benim aşkoma
O kesin bitanemm sebze türlü alisveriş ettim hep akşam boyna sebzeHarıka tebrik ederim cumaya da 1 kilo giderse süper olur
Bende 7 e kadar içiyorum sonra çok az içiyorum. Gece çişe kalkması çok zor hiç sevmemBen bide aksam 5 se kadar 3 litre suyu bitirmeye calışıyorum çünkü geceye kadar icsem gece boyna çişe kalkarım![]()
Sevineyimmi üzüleyeyimmi bilemedim yavv güldürdunüzz beni bende sizler gibi ediyodum en iyisini şıp diye kapıyordummAşkon aşkomdur![]()
![]()
Aferin jou beni düşünüp bizim takım için yaptığın sebze alışverişin yerinde bir karar olmuşO kesin bitanemm sebze türlü alisveriş ettim hep akşam boyna sebze![]()
Oyüzdenn bide hep yanımda su koydum pipetii çektikçe cekiyorum heepp simdi 2 ci ye koyacamBende 7 e kadar içiyorum sonra çok az içiyorum. Gece çişe kalkması çok zor hiç sevmem![]()
Sen sevin ben sevineyim lavin şansına küssünSevineyimmi üzüleyeyimmi bilemedim yavv güldürdunüzz beni bende sizler gibi ediyodum en iyisini şıp diye kapıyordumm![]()
Lavinia_98
Hahaha sebze iyidirr yaa semizotuda aldım yoğurtta varAferin jou beni düşünüp bizim takım için yaptığın sebze alışverişin yerinde bir karar olmuş![]()
Çok tatlısııın jouOyüzdenn bide hep yanımda su koydum pipetii çektikçe cekiyorum heepp simdi 2 ci ye koyacamsu asla sevmem su baktım susuz verilmiyo 3 litreye kadar icryim olsun bitsin hemen derdindeyim
![]()