• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cansın sen :KK72:bildirimleri tabloya gecireni de unutma ama 🙈
Waffle beni bitirdi ama olsun pişman değilim canım istedi yedim tekrar vermesinden bilirim bak burada gene kendi modumu düşünmüyorum biliyorum ki modum düşerse daha fazla yüklenip kendime yemenin devamını getiririm

Waffle beni bitirdi ama olsun pişman değilim canım istedi yedim tekrar vermesinden bilirim bak burada gene kendi modumu düşünmüyorum biliyorum ki modum düşerse daha fazla yüklenip kendime yemenin devamını getiririm
Bu yolda celdiriciler hep olacaktır. Kalkıp yola devam etmesini bileceğiz. Katılıyorum sana. :KK5:
Bildirimlerinde kaptaninla beraber beni etiketlemeyi unutma demiştim aslında. 🙈

Merhaba kaptanım Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. nasılsınız tatilden döndüm . Döner dönmez annem rahatsızlandı kaç gündür annemle uğraşıyoruz yeni gelebilidim buraya. Dizleri ağrıyodu doktor bi iğne yapalım menüsküs yırtılması var dedi bu kez ağrıdan duramadı basamadı ambulansla hastaneye kaldırdık 4 gün ağrı çekti daha hala tam basamıyor. İğne yan etki mi ne yapmış yapmış kaç gündür ağrıdan kıvrandı resmen. Şükür bugün biraz daha iyi yavaş yavaş basıyor. Sizler nasılsınız baya eksiler olmuş bn malesef artı yım ama inşallah gidecek birazdan tartılıp bi yüzleşeyim kendimle🤦🏼‍♀️

Tamam canım olur...hoş geldin. :KK36: Tam zamanında . :KK60:
Tartıldım az önce 81.7 geldim
25 Ağustos Cuma kilom 81.3 müş

Çok şaşırdım onca kaç şehir değiştir gez ye iç.. Sadece 400 gr fazla.
Buranın etkisi çok fazla ama. Aldığım 2 lokma sonrası 3.yü almıyordum burayı düşünerek.
O yüzden yarışmaya devam diyorum. Takım etkisi muhteşem :KK200:

Merhaba kaptanım Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. nasılsınız tatilden döndüm . Döner dönmez annem rahatsızlandı kaç gündür annemle uğraşıyoruz yeni gelebilidim buraya. Dizleri ağrıyodu doktor bi iğne yapalım menüsküs yırtılması var dedi bu kez ağrıdan duramadı basamadı ambulansla hastaneye kaldırdık 4 gün ağrı çekti daha hala tam basamıyor. İğne yan etki mi ne yapmış yapmış kaç gündür ağrıdan kıvrandı resmen. Şükür bugün biraz daha iyi yavaş yavaş basıyor. Sizler nasılsınız baya eksiler olmuş bn malesef artı yım ama inşallah gidecek birazdan tartılıp bi yüzleşeyim kendimle🤦🏼‍♀️
Öncelikle çok geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi ile şifa versin annene. Nacizane hacamat öneririm. Güzel sonuçlar alacaktır annen.
Ve hoşgeldin sanal evine :KK200:

Tartıldım az önce 81.7 geldim
25 Ağustos Cuma kilom 81.3 müş

Çok şaşırdım onca kaç şehir değiştir gez ye iç.. Sadece 400 gr fazla.
Buranın etkisi çok fazla ama. Aldığım 2 lokma sonrası 3.yü almıyordum burayı düşünerek.
O yüzden yarışmaya devam diyorum. Takım etkisi muhteşem :KK200:
Ne güzel fazla almamışsın Akrepcim. :KK68:

Hoş geldin canım 😘 Annene geçmiş olsun inşallah şifa bulur. Bizler iyiyiz kilo vermek için çabalayip duruyoruz. Tartıyi dert etme ne gösteriyorsa oradan başlayıp sağlıklı bir şekilde yoluna devam edersin. Bunun için buradayız destek olmak için hazır bekliyoruz tatlım. :KK60:

Back