- 1 Aralık 2019
- 5.727
- 23.403
- 348
- 30
Yulaf sut 1 muz orta boy tarcin var yulafsiz olmaz kahvaltım bu benim yoksa hemen acıkırımAfiyet olsun. Yulaf , süt harici ne var içinde ikisi de yok diyormuşsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yulaf sut 1 muz orta boy tarcin var yulafsiz olmaz kahvaltım bu benim yoksa hemen acıkırımAfiyet olsun. Yulaf , süt harici ne var içinde ikisi de yok diyormuşsun
Waffle beni bitirdi ama olsun pişman değilim canım istedi yedim tekrar vermesinden bilirim bak burada gene kendi modumu düşünmüyorum biliyorum ki modum düşerse daha fazla yüklenip kendime yemenin devamını getiririmCansın sen bildirimleri tabloya gecireni de unutma ama
Bu yolda celdiriciler hep olacaktır. Kalkıp yola devam etmesini bileceğiz. Katılıyorum sana.Waffle beni bitirdi ama olsun pişman değilim canım istedi yedim tekrar vermesinden bilirim bak burada gene kendi modumu düşünmüyorum biliyorum ki modum düşerse daha fazla yüklenip kendime yemenin devamını getiririm
-1250 ben şokYerim istahını ozaman fazla çıkabilir sakın üzme tamamı dolu dolu kanama geçiriyosun ağırlığı ondanda oluyo çok normall reglim bitti eski haline döndüm resmen bide çıplak tart üst başın ağırlıkta yapar
Hafta başindayiz canım üzme kendini.
Bu haftasonu ister istemez herkes şaşırıyorr hadi cumaya bombaaa
Çok sükürr bozmak yok nasıl.başladıysan öyle devam et
Tartıldım az önce 81.7 geldimTamam canım olur...hoş geldin. Tam zamanında .
Öncelikle çok geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi ile şifa versin annene. Nacizane hacamat öneririm. Güzel sonuçlar alacaktır annen.Merhaba kaptanım Elhan nasılsınız tatilden döndüm . Döner dönmez annem rahatsızlandı kaç gündür annemle uğraşıyoruz yeni gelebilidim buraya. Dizleri ağrıyodu doktor bi iğne yapalım menüsküs yırtılması var dedi bu kez ağrıdan duramadı basamadı ambulansla hastaneye kaldırdık 4 gün ağrı çekti daha hala tam basamıyor. İğne yan etki mi ne yapmış yapmış kaç gündür ağrıdan kıvrandı resmen. Şükür bugün biraz daha iyi yavaş yavaş basıyor. Sizler nasılsınız baya eksiler olmuş bn malesef artı yım ama inşallah gidecek birazdan tartılıp bi yüzleşeyim kendimle
Hareketsizlik zaten canım bende öyle yürüyüş gercekten çok önemliymiş neseki havalar serinlemeye başladı bende bundan sonra sabahları yürüyüş kızçemleGünaydınlar,
Cuma : 74,95 kg
Pazartesi: 75,15 kg
Fark : 200 gram +
Elhan asliogretmen
Hafta sonu evdeydim, hiç dışarı çıkmadım, her halde ondan dolayı böyle oldu.
Hareketsizlik zaten canım bende öyle yürüyüş gercekten çok önemliymiş neseki havalar serinlemeye başladı bende bundan sonra sabahları yürüyüş kızçemle
Hafta içi eksiye düşersin ozim.Günaydınlar,
Cuma : 74,95 kg
Pazartesi: 75,15 kg
Fark : 200 gram +
Elhan asliogretmen
Hafta sonu evdeydim, hiç dışarı çıkmadım, her halde ondan dolayı böyle oldu.
Ne güzel fazla almamışsın Akrepcim.Tartıldım az önce 81.7 geldim
25 Ağustos Cuma kilom 81.3 müş
Çok şaşırdım onca kaç şehir değiştir gez ye iç.. Sadece 400 gr fazla.
Buranın etkisi çok fazla ama. Aldığım 2 lokma sonrası 3.yü almıyordum burayı düşünerek.
O yüzden yarışmaya devam diyorum. Takım etkisi muhteşem
Hoş geldin canım Annene geçmiş olsun inşallah şifa bulur. Bizler iyiyiz kilo vermek için çabalayip duruyoruz. Tartıyi dert etme ne gösteriyorsa oradan başlayıp sağlıklı bir şekilde yoluna devam edersin. Bunun için buradayız destek olmak için hazır bekliyoruz tatlım.Merhaba kaptanım Elhan nasılsınız tatilden döndüm . Döner dönmez annem rahatsızlandı kaç gündür annemle uğraşıyoruz yeni gelebilidim buraya. Dizleri ağrıyodu doktor bi iğne yapalım menüsküs yırtılması var dedi bu kez ağrıdan duramadı basamadı ambulansla hastaneye kaldırdık 4 gün ağrı çekti daha hala tam basamıyor. İğne yan etki mi ne yapmış yapmış kaç gündür ağrıdan kıvrandı resmen. Şükür bugün biraz daha iyi yavaş yavaş basıyor. Sizler nasılsınız baya eksiler olmuş bn malesef artı yım ama inşallah gidecek birazdan tartılıp bi yüzleşeyim kendimle