• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım 😘 Misafirlerin çok şanslı sağlıklı beslenmişler sayende :KK36: pilav var mıydı onlara :confused:
Misafire yemek yoktu.. Onlar sonradan geldi. Bira içmeye :KK17: :KK23:
Yaa cok güzell ekmeksiz olunca cok zor oluyo bende ekmek yemiyorum şu sıra akşamleyin kahvaltıda cok yiyince akşamı yemiyorum busefer
Fitt bi karı olcan fenamı kaçmıyoya hedefine ulaş elbet yersin❤️
Fit karı olmaya 2 bardak uzaklaşmış olabilirim:KK17:

Haftasonu cok gelemedim canim. Burda yarin okullar aciliyor.
Buyuk kizim birinci sinifa basliyir. Dun komsularla yaza veda toplantisi yaptik. Bugun de kizimin gidecrgi ikuldan bur anne tum sinifa bir cafede organizasyon yapmis , cocuklar anne-babalar tanisalim diye. Bugun de ordaydio. Oyle gecti gitti haftasonu.
Yarindan itubaren duzenli gelir, yazarim menulerimi
Canım o kadar büyüdü mü yaa 😍 hayırlı olsun eğitim hayatı 😊

Afiyet olsun canım 1 bardakçıktan bir şey olmaz, bana abartı gelmedi. 💙

Yarım ekmekleri mesajı yazdıktan sonra gördüm 🤭 olanlara bir şey yapamıyoruz. Yatmadan önce 10 dk da olsa spor yaparsan bence süper olur.
Tamam kaptanım :KK52:
Oncelikle ekmekleri dilimli diyet ekmeklere cevirirsen super olur kolada hayatimizda olmamasi lazim afiyet olsun canim
Evet tam buğday ekmek yiyorum genelde ama evde bitmişti. Kola içiyorum ben ya seviyorum zero içiyorum ama bugün eşim zero bulamamış 😣

Gururrrrrrr 👏🏻👏🏻👏🏻 çok heyecanlıydı.

IMG_4922.jpeg

Back