Teşekkür ederim canım denemek istiyorum ama ben uyanır uyanmaz bi şey yemem lazım başım dönüyor düşük tansiyonlu bir insanım tansiyonum düşüyorYani canım şöyle düşün açkarna kahve olsun bitki çay olsun nebileyim zencefilli su olsunben hep yapıyorum 12 ye kadar tok durmam için aç karna daha çok yağ yaktırıyorr
ÖĞlen 12-13 arası kahvaltı
15-16.30arası araöğün
Son20.00 sebze yemek türler sadece en az kalorili şeyler ama ben 17.00 da kapatıyorum ara öğünü içerek geçiriyorum ara öğün yapmadığımda oluyo
Evet fitmuhendisce hesabında görmüştüm, kabak, yoğurt, yumurta, bol yeşillik, cok az un ile firinda yapıyorum. Cok az zeytinyağı ekliyorum.Afiyet olsun balım.
Mücveri fırında mi yapıyorsun
UN yerine yulaf daha iyi olur canim afiyet olsun bende cok severimEvet fitmuhendisce hesabında görmüştüm, kabak, yoğurt, yumurta, bol yeşillik, cok az un ile firinda yapıyorum. Cok az zeytinyağı ekliyorum.
En sağlıklı pişirme hali. Buldum o sayfayı takibe aldım. Biz de takipleselim mi sorun olmazsaEvet fitmuhendisce hesabında görmüştüm, kabak, yoğurt, yumurta, bol yeşillik, cok az un ile firinda yapıyorum. Cok az zeytinyağı ekliyorum.
Ozamann sen düzenli beslenmene bak zaten kahvaltıda yumurta zeytin peynir domates salata olduğu sürecede veriliyoTeşekkür ederim canım denemek istiyorum ama ben uyanır uyanmaz bi şey yemem lazım başım dönüyor düşük tansiyonlu bir insanım tansiyonum düşüyor
Evet öyle yapmaya çalışıyorum canım sağolOzamann sen düzenli beslenmene bak zaten kahvaltıda yumurta zeytin peynir domates salata olduğu sürecede veriliyo
Nedemek canımmmEvet öyle yapmaya çalışıyorum canım sağol
Muhacirim ben hamur işine bayılıyorum en zoruda o benim için işteNedemek canımmm
Amaamn kızartma açma börek tatlı unlu namuller olmadığı sürece gayet iyi kilo verilir
Bende oyle ama hedefime ulaşmak icin artık pess ettimMuhacirim ben hamur işine bayılıyorum en zoruda o benim için işte
Bugün geldim ben eve. Sabah tartılıp kilomu yazayım olur muDuyuru
Jou & asliogretmen
Cuma günüEllssa arkadaşımız yolculukta olduğu için bildirim yapamayacağını belirtti. Ben cumartesi bildirimini yapar yarışmaya devam eder diye onu seçme listesine ekledim. Bu durumda maviş kaptana haksızlık durumu oluştu. Bu sebeple bugun onu listeden çıkarıyorum bilginiz olsun.
Akrep geldiği zaman dilerse öbür hafta devam eder.
Tamam canım olur...hoş geldin.Bugün geldim ben eve. Sabah tartılıp kilomu yazayım olur mu
Afiyet olsun kaptanım.asliogretmen Elhan
3 eylül
Açkarna; tarçınlı kakaolu türk kahve , sirkeli su
12.00
1 haşlanmış yumurta
4zeytin
8 küp domates
3 çavdar ekmeği ince
1 şekersiz çay
16.00
1 kase mercimek çorba
1 tabak dolusu patlıcan yemeği
1 tane çok minnak nagıtt
1 su bardağı kefir
21.00 yeşilçay 2 poşet büyük kupa
2litre su
Dürüm yediğim için akşami es geçtim ablam. Zaten acıkmadım daAfiyet olsun canımMenü güzel ama çok az olmuş yürümenin canını okumuşsun.
Sabah iki kaşık yoğurt bir parça ekmekBana bahıınnn aşiretleriimmm bugün pazar diye kociş evde diye salmayalımm Lütfen yiyin ama 1 kaşık kadar yiyin kilo aldıracak ne yiyecekseniz ama sağlıklı beslenmeye ve az kalorili beslenmeye özen gösterelimm yarın tartı bildirimimiz var sonra pişman olmayalım güzelliklerimbugün pazar kahvaltısı adı altında umarım abartmazsınızzz
s i d e l y a
zeyneppk
@sudansebep
@Zeytur
Lavinia_98
@DeryaOnDiet
HarıkaAşiretlerriimmmm herşey yolunda mı
s i d e l y a
zeyneppk
@sudansebep
@Zeytur
Lavinia_98
@DeryaOnDiet
Yarın başlıyor um canım iki gündür ev temizliği yapıyorum o daha yorucu bir sporMenülerin ve sporların şahane az da olsa yağdan gittiğine eminim
Spora başlamak çok iyi gelecek lavicim
Tebrik ederim canım
Afiyet olsun sidoşum.Pazar menüsü
Kahvaltı
11:30 1 minik patatesli börek, 2dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 YK kavurma, domates salatalık
Ara
17:00 2 dilim şeftali,1 avuç elma kurusu
Akşam
18:00 4 YK kıymalı yumurta,1 dilim peynir,bir küçük salkım üzüm
2, 5 lt su
Spor yapmadım 3bin adım var sadece. Yaparsam yazarım
Elhan Jou
Afiyet olsun canımSabah iki kaşık yoğurt bir parça ekmek
Ara 2 incir bir salkım üzüm
Saat 4 de 5 kaşık bulgur pilav 2 kaşık tavuk sote
1 tabak salata
Kiraz sapşı çay şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?