Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kahvaltı yapmadan paylaşayım da göbeğim çok belli olmasın Boy 160 kilo 73
Maşallah kaptaniçem harika görünüyorsun
Eki Görüntüle 3295157
Maviş takımda asliogretmen kaptanimla olmanın heyecanıyla sağlıklı kahvaltılar başlasiiiiiin
afiyet olsun misssssss
Eki Görüntüle 3295169
asliogretmen KAPTANIM GITTIMI DUNDEN BUGUNE -500 KALDI HEDEFE KALDI -3.5KG KONFETILERI SIMDIDEN HAZIRLA ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
canımcımmm korkuyorum seni alacaklar diye, gizli gizli ilerle e mi?
Maşalllahhh canımmmm, yine harikasın
Tebrikler Jou kaotanımmm süper ötesi
afiyet olsun canım gayet güzel
afiyet olsun kaptaniçem, harikasın
asliogretmen kaptanımı bugün gören oldu mu
canım dün öğleden sonra köye kayınvalidemlere gittik o sebeple gelemedim.
Günaydın kızlar dun menümu yazamadım biraz abarttım
2 eylul
Sabah
Tam buğday ekmeği ile tost
Ogle
Elma
Akşam
Corba 1 kase
Menemen 2 dilim ekmek
Yogurt
Su 2 litre
Spor 15.bin adım yürüyüş
Afiyet olsun ekricim, süpersin
afiyet olsun canım, gayet güzel dikkat etmişsin artı geleceğini düşünmüyorum. Evrene olumlu mesaj gönderelim e mi?

Gizli gizli ilerlemesin bencee

Ben anlamadım ki kaçta kahvaltı yapılıyor kaçta yemek yeniliyor kaç saat kaç kalınıyor
Yani canım şöyle düşün açkarna kahve olsun bitki çay olsun nebileyim zencefilli su olsunben hep yapıyorum 12 ye kadar tok durmam için aç karna daha çok yağ yaktırıyorr
ÖĞlen 12-13 arası kahvaltı
15-16.30arası araöğün
Son20.00 sebze yemek türler sadece en az kalorili şeyler ama ben 17.00 da kapatıyorum ara öğünü içerek geçiriyorum ara öğün yapmadığımda oluyo

Olumsuz bir durum olmadığı için çok sevindim. ani kayboluslarda korkuyorum.

Duyuru
Jou & asliogretmen
Cuma günü Ellssa arkadaşımız yolculukta olduğu için bildirim yapamayacağını belirtti. Ben cumartesi bildirimini yapar yarışmaya devam eder diye onu seçme listesine ekledim. Bu durumda maviş kaptana haksızlık durumu oluştu. Bu sebeple bugun onu listeden çıkarıyorum bilginiz olsun.
Akrep geldiği zaman dilerse öbür hafta devam eder.

Olumsuz bir durum olmadığı için çok sevindim. ani kayboluslarda korkuyorum.
Özür kaptaniçem haber vermem gerekirdi. Bir daha olmayacak.

Yarın itibariyle benim koşturmalarım yavaştan başlıyor. Sabahları bir günaydın diyebilirim ama akşamları denetime devam, gözüm maviş takımımda olacak

tamamdır kaptaniçem
Eeeeveeettttt kizceler -400 gr daha geride biraktigima göre kudura bilirimmm ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
asliogretmen
Eki Görüntüle 3295570

yavrum ben sessiz çaktırmadan ilerle diyorum, anlasana beni

Şiiişşstttt

Estağfurullah bitanem ne özrü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…