Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Onları sürekli içmekte doktorlar bağırsak tembelliğine yol açar diyor ya. O yüzden hep çekimser yaklaşırım
Bide açlık otu alcaktım ben ama vazgectim aşıri tehlikeliymiş bide ya baya bağırsagı temizliyomuş ama tembellik ediyormuş

Sevgili Kırmızı Takım, Mavi Takım ve Hazırlık Bölümü sakinleri, pazartesi sabahı kontrol tartilarinizi 13.00' e kadar paylaşmanızı rica ederim. Kaptanlarimiz bildirimlerini fotoğrafli olarak özel mesajla bana atıyor diğer yarışmacılarımız sadece bildirim yapacak. Etiketlerimizi unutmayalım.

Masterfit Yarışması 81. Etap25.0828.08FarkYüzde
Kırmızı Takım
Koalina KAPTAN58.55
asliogretmen 73.75
s i d e l y a 70.1
zeyneppk 78.4
Efenin_Annesi 104.3
FitVenus 59.0
Ellssa 81.3
Mavi Takim
Jou KAPTAN69.1
Cookiie 78.6
Nergis 35 63.8
Zeytur 95.9
@ Lavinia_98 70.25
TemelinSafinazi 69.6
Ozzybal 75.8
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
@ gezegenfeza 86.0
-Hayal 79.55
@kafasikarisikhatun 58.0
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. 73.0
@Bls61 70.4
Lonely single girl 65.95
60kiloyum

Apartmanda oturuyorduk nadir çıkıyorduk dışarıda ağaç da olmadığı için burda ağaçların içinde müstakil evler ve çok fazla kumla suyla oynadılar

Apartmanda oturuyorduk nadir çıkıyorduk dışarıda ağaç da olmadığı için burda ağaçların içinde müstakil evler ve çok fazla kumla suyla oynadılar
Çok güzel bir yer hayal ettim. İnşallah çocukların daha güçlü, daha mutlu olurlar yeni evinizde.

Ben bu tarifi sevdim, elma ve tarçın açlık hissini de bastırır.
Cok guzel

Akşam yemeklerini ben de erkene cekmeliyim
Gofret dışında gayet güzel, afiyet olsun
Aaah benim için çok az, yarin tartı sonucunu merak ediyorum
Sağol canım Çocuklar çok hasta ya bu evde enfeksiyon kaptılar sanırım gece 3 te acillik olduk yine bir türlü toplayamadık kendimizi üstümüzde acayip negatiflik var sürekli bir şey oluyor
Cok geçmiş olsun, hersey kısa sürede yoluna girer inşallah

Şarjım bitmeden menumu de yazayim:

10:30
5 kasik menemen
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
6 zeytin
1 salatalık

18:00
1 tabak yoğurtlu kabak
5 kasik tavuklu bulgur pilavı
1 kase cacık

20:00
1 top dondurma
1 kupa sütlü kahve

2 litre su
2 adet maden suyu

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Jou

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…