• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eveet canlarım yeni bir haftada daha beraberiz 🤗🤗❤️🥰 geçen hafta hepimiz kilo verdik güzel bir haftaydı ama çoğumuzun kapasitesinin altındaydı🥰🥰💃🏻 Bu hafta çok daha güzel sonuçlar bekliyorum hepinizden😘😘😘
Rakibimiz çok güçlü çünkü rakip kaptan büyük bir strateji hamlesiyle yeni gelenleri seçti takımına😂😂😂
hadi bakalım benim sırtımı yere koymayın💪🏻💪🏻💪🏻
🔥🔥Canla başla çabalayalım veee bu hafta çılgın eksilerle ortalığın tozunu attıralım 🔥🔥🔥
Var mısınıııızzzz canlarıııımm ????
Hepinizi çoook seviyorum ve bu hafta çok güzel eksiler geleceğine eminim❤️❤️
Ellssa Ellssa
B Beklenen2
@TemelinSafinazi
@zumazuma
@DeryaOnDiet
@asliogretmen
Varız tabikide😍

Aboovvvv saat 10da tatlı🙊🙊🙊🙊
Ama adimı cok guzel etmissin tebrik ediyorum gercekten 🥰🥰
Vallahi uzun zamandır tatlı yemiyordum eşime yapınca hadı dedim hem sutlu hemde 1.kilo vermişim ödül olsun ama bugünde 7 de çıktım 11 bin adım yürüdüm yakmisimdir insalahhh

Nerdesin kızzz annem gelince diyosun🤣🤣
Evimdeyim, öğretmen olduğum için okul acıldıgında bebişe annem bakıyor büyük kızımda okula gidiyor. O şekilde kendime biraz daha fazla vakit ayırabiliyorum 🙈 sizler nasılsınız istikrarlı gidiyorsunuz kiloşlar verildi miii😇

Evimdeyim, öğretmen olduğum için okul acıldıgında bebişe annem bakıyor büyük kızımda okula gidiyor. O şekilde kendime biraz daha fazla vakit ayırabiliyorum 🙈 sizler nasılsınız istikrarlı gidiyorsunuz kiloşlar verildi miii😇
Ooo ne güzell kuzumm annenn yakınındaysa tabiii senin için büyük fırsatt 😍😍
Vallahaa verdim 69 dayım conemm🥲🥲 nice 58 lere insallahh😂😂

4 ağustos
Sabah9.30
Domates Salatalık Lor peyniri
1 dilim tam buğday ekmeği
Ogle aralarda
Ayran
Kavun
Kahve
Akşam 18.00
Menemen
Yoğurt 2 dilim ekmek
Saat 10 gibi birde
Sütlü tatlı
Şu 2 litre
Spor 16 bin adım yürüyüş
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Jou Jou
Gece yediğin tatlı ile bugününü zorlaştırmışsın ve attığın adımları hiçe saymışsın haberin olsun.
Kendine ve emeğine saygı duy, o zaman çok daha kolay olur hedefine doğru ilerlemen.

Verildi verildi. Haftalık kilo verme görevimizi başarıyla tamamladık♥️💙

Vallahi uzun zamandır tatlı yemiyordum eşime yapınca hadı dedim hem sutlu hemde 1.kilo vermişim ödül olsun ama bugünde 7 de çıktım 11 bin adım yürüdüm yakmisimdir insalahhh
Ödülünü gün içinde yap canım. Akşam menüsünden sonra kapansın ağzımızın çiğneme bölümü.

Back