Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menü fazla değil ozi.Günaydın herkese, menum planladığımdan fazla oldu:
13:00
1/2 kase yayla çorbası
5 yk et sote
Salata
19:00
1 tabak kabak mezesi
7 Kasik karabugday salatasi
2 kasik yesil fasulye
2 litre su
2 maden suyu
Elhan
Akşam saatlerinde kendimi durdurmakta zorlanıyorum, hiç mutfağa girmesem bir şekilde idare ederim ama mecbur giriyoruz :)Menü fazla değil ozi.Afiyet olsun. Karabuğdayin kaşık sayısı daha az olabilirdi sadece. Gününü çok beğendim.
![]()
İnşallah kaptanımBugün güzel geçer inşallah.![]()
ayy insallah canim ya. Gelsin op eksiler hepimizeAksam yemegi olmadigi icin eksi kesinlikle getirir![]()
o bir kiloyu verirsin cnaim, ama cok guzel oturtmussun duzenini, en azindan saglikli temiz beslenmeye baslamissin ve devam etmissin surekli, cook guzelSelamlar hanımlar nasılsıniz 4 5 gündür giremedim misafir izin derken kusura bakmayindiyet tabi ki devam ediyor şekersiz ve paket gidasizim hala
yalnız bir sorun var 2 3 gündür karbonhidrat bi tık fazla oldu oda bulgurlu yedim ondan. 2 haftadır hiç ekmek yemiyorum 1 haftadır bütün şekerli ve paketli gıdaları kestim ama bulgur beni rahatsız etti. Aralıklı oruçla 6 dan sonra bisey de yemiyorum ama 1 kg fazla çıkıyorum moralim bozuk
![]()
hadi bakalim merakla bekliyorum sogan suyunun etkisini. Hic icmedim yapmadigim nadir diyet/detoks sularindandir1 Ağustos Salı
09:00 bir bardak soğan suyu
12:00 bir bardak kayısı çayı
13:30 şekersiz türk kahvesi
14:00 bir bardak fanta
14:30 bir haşlanmış yumurta bir adet domates 5 adet zeytin.
17:30 bir bardak kiraz sapı çayı
19:30 130 gram köfte salata
20:00 bir bardak çay iki adet kuru incir
21:00 soğan suyu
22:00 sade maden suyu
1 lt su
Elhan
Hoşgeldin canımADINIZ: ( isteğe bağlı ) Zeynep
YAŞINIZ: 41
BOYUNUZ:157
KİLONUZ:81.0
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Ev Hanimi
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kötü yeme aliskanligi saglikli beslenme duzenini oturtamama. Aburcubur yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ Saglikli olmak fit bir vucuda kavusmak giydigimi yakistirmak kendimi sevmek istiyorum
Bende burada guzel kilolar verdim ama covit oldum sonra kendimi toparlayamadim
5 yil once diyet seruvenim oldu 20 kilo verdim 1 yil icinde ama sonra verdigim kilolari geri aldim uzun bir suredir adapte olamiyorum insallah yine yeniden sizler bana iyi gelirsiniz![]()
Bulgur sanıldığı kadar masum değil.Selamlar hanımlar nasılsıniz 4 5 gündür giremedim misafir izin derken kusura bakmayindiyet tabi ki devam ediyor şekersiz ve paket gidasizim hala
yalnız bir sorun var 2 3 gündür karbonhidrat bi tık fazla oldu oda bulgurlu yedim ondan. 2 haftadır hiç ekmek yemiyorum 1 haftadır bütün şekerli ve paketli gıdaları kestim ama bulgur beni rahatsız etti. Aralıklı oruçla 6 dan sonra bisey de yemiyorum ama 1 kg fazla çıkıyorum moralim bozuk
![]()
Temizlik perileri yine mi ziyaret ettiHala kahvaltımı edemedimm![]()
Ben hiç iyi bir hafta geçirmiyorum buraya gelmeye vaktim de yüzüm de olmadı kaptanımkitapzede @Lavinia_98 tatlışlarım siz nerelerdesiniz iyisiniz inşallah hafta boyu sesinizi duymadım bir sorun yoktur umarım