• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Biz başladık canım. :KK6:Bu hafta demo gibi ama aktif, dinamik heyecanlıyız aynı zamanda :KK73:Bir hafta sonra listemiz kalabaliklaşacak inşallah. :dua: Henüz listeye giremedim sanırım birçok arkadaşla ve de seninle haftaya bismillah diyeceğiz :rapci:
Harikasınız 😍😍 Bir hafta sonrasında buradayıö inşallah.. O vakte kadar anın tadını çıkarayım :dondurma: :confused:
Heee şöyleeeee 😀😀😀
Napalim evime döndüm ama 2 kiloyla 🥲
Deme yaa ben de almış gibi hissediyorum.. :işsiz:
Yaaa nerelerdesin sen hadi gel artık 🥰🥰 biz bayramdan sonra tam gaz devam💃🏻💃🏻 Senide bekliyoruz işlerini bitir ve hemen gel😘😘💙💜🌺
Kuzumm tatil moduna aldım kendimi bir hafta sonra buralarda olacagım inşallah😍 Siz maşallah başlamıssınız ve çok iyi gidiyorsunuz🥰

Harikasınız 😍😍 Bir hafta sonrasında buradayıö inşallah.. O vakte kadar anın tadını çıkarayım :dondurma: :confused:

Kuzumm tatil moduna aldım kendimi bir hafta sonra buralarda olacagım inşallah😍 Siz maşallah başlamıssınız ve çok iyi gidiyorsunuz🥰
Hadi gel bekliyoruz seniii :KK19:

Afiyet olsuuun wuhhuu yürüyüş harika olmuş suyu da içtiysen güzel kapanış olmuş❤️

Fit biber dolması istedi canım sabah sabah😅 afiyet olsun canım❤️ su kaç ltre içtin?

:ukala: 🤣🤣🤣

Bu ne sağlıksız bi menü midende detox ağaçları çıkıcak ama araya şöbiyet falan sıkıştır kan gelsin yüzüne :ıslık::KK17:

@Mthn83 ım naptın kendine :KK43: bugün hafif beslenerek telafi edebilirsin :KK19:

Childdevelopment Childdevelopment kuzum senin su ve spor güzel ama tatlıya düşkünlük var galiba dimi :( çok seviyosan kendine 1 kare bitter çikolata kahveyle beraber sınır koyabilirsin az yiye yiye alışıyor insan 😊

Süre belirtsen de olur benim için❤️
Tatlı bağımlısıyım diyebilirim yetmeyince krize giriyorum en fazla 2 gün bilmiyorum bunu nasıl çözeceğim bitter biraz durdurur doğru diyorsun deneyeyim 👍🥰 süre bildireyim uyanır uyanmaz 4 hizda 30 dk.yuruyus yaptım 120 kalori yaptım 👯👯👍🥰 akşam da platesim var

SEn nerelerdesun evinde degilmisin😀

Back