Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben de menumu yazayım. Son kaçamaklar günümdü bakalım tartı yüzüme ne kadar vuracak .

Sabah 9.30
2 sarma
Yarım elma

11
bi muz
chia tohumu
sut smothie yaptim oglum kizim ucumuz ictik .

Öğle 14.30
Kabakli havuçlu yogurtlu salata
2 sarma
4 5 mercimek kofte
Marul

16.00
2 dilim burma baklava

Şu 2 olur yatsıya
Spor yapıp guncelleyecegim.

Lavinia_98

Hoşgeldin basarilar

Menü süper bide biraz spor oldu mutam okacak ,yalniz saatleri de yazarsan cok iyi olur.

tabi canım benim sen bugünden at ama karnın toktur. istersen salı atarsın

Cuma bildiriminde kilo vermiştim ama dün hamburger yediğim için kesin yarın + çıkacağım

Bugünkü menüm sağlıklıydı

Kahvaltı 12:00

1 adet haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
10 fındık
2 kuru siyah üzüm

16:00 gibi sade filtre kahve

Akşam 19:00

Avuç içi kadar et bonfile (yağda kızarmış)
Salata (yine zeytinyağı vardı)
3 minik parça peynir
Minicik parça yufka

Hoşgeldin canım
Güzel afiyet olsun canım
Baklava hariç güzelmiş
Afiyet olsun güzel bence

Fibromiyalji ve migren eşim de böbrek taşı düşürüyor çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
burası olmadan ben cozutuyorum onu net anladım onca emeğim onca çabam iki hafta da heder oldu. depresyona girdim resmen öğlene kadar uyuyorum
Heder olmadı öyle deme ben de aşırı saldım bayramda resmen yemek yeme kampı gibiydi yağlar oturmadan yakcaz bu hafta bayrama çalışcaz full haftaya da kaldığımız yerden devamm

Cuma bildiriminde kilo vermiştim ama dün hamburger yediğim için kesin yarın + çıkacağım
yok canım öyle bir günden artı da gelsen bir şey olmaz :))) yaptın mı benim gibi yapacaksın peşpeşe iki hafta hergün
Benim kaptan kimdi acaba
canım kaptanlar yarın suspushanimcim ve Lavinia_98 . iki kaptan tek takım olucaz kilo bildiriminde beni etiketle canım ben de liste yapıcam
afiyet olsun canım bu hafta temiz beslendin mi ben tam takip edemedim
Çok geçmiş olsun

Heder olmadı öyle deme ben de aşırı saldım bayramda resmen yemek yeme kampı gibiydi yağlar oturmadan yakcaz bu hafta bayrama çalışcaz full haftaya da kaldığımız yerden devamm
ayyy inşallah hadi bakalım

Harıka ama etiket yapayım gelsin bu kaçanlar
Galiba kaptanlık la bu hafta 2 kilo vercm
Afiyet olsun canım yarına artık hafıf geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…