Allah Şafi ismiyle şifa versinEşim böbrek taşı düşürüyor benimkide migren ve fibromiyalji ağrısı geçecek İnsaAllah teşekkür ederim
günaydııın kızlaaar
ben bitmişim yaaa 76 kiloyum. o kadar emeklerim hep boşa gitti iki haftada mahvoludu acil toparlanmam lazım
biraz serbest kalalım hemen yiyoruz. neden dengeyi sağlayamıyoruz anlamıyorum. toparlarsın canım.burası olmadan ben cozutuyorum onu net anladım onca emeğim onca çabam iki hafta da heder oldu. depresyona girdim resmen öğlene kadar uyuyorum
Sen harıkq ilerliyorsun vallaevet çay çeşidi olarak da kahve çeşidi olarak da soğuk istiyor insan. iyi yapıyorsun canım. benim de dolapta dukan biram bitti dün akşam. geceden hibisküs demledim. azcık zencefil ve madensuyu ekledim. bugüne hazır.
Evet canım harıka olur bende yardımcı olurum snaBence Cumaya bırakmayalım. Yarın sabah gunahiyla sevabıyla tartı fotolarımızi atıp menü yazalım. Ben bi takımın kaptanı olabilirim.
Aynen yarın tek takım olalım cumaya kadar herkes bı kartlarını açsın bakalım yarın kim var kim yokAcaba bu hafta, cumaya kadar tartılmasak da takım seçimini cuma mı yapsak tamamen.ozlemon da yoğun gibi. Çoğu kişi de yok. İki haftalık sonuçlara bakarız.
@s i d e l y asuspushanimcim Mthn83 ne dersiniz kızlar? Çok kişi yok gibi, gerçi pazartesi yavaş yavaş gelirler herhalde?
Çok geçmiş olsunEşim böbrek taşı düşürüyor benimkide migren ve fibromiyalji ağrısı geçecek İnsaAllah teşekkür ederim
Hadi o zaman çabuk gelen çabuk gider valizleri açıp yerleşmeden göndergünaydııın kızlaaar
ben bitmişim yaaa 76 kiloyum. o kadar emeklerim hep boşa gitti iki haftada mahvoludu acil toparlanmam lazım
Rabbim razı olsun teşekkür ederim kardeşimAllah Şafi ismiyle şifa versinaklında olsun canım migren ve fibromiyaljiye magnezyum iyi geliyor. belki magnezyumun düşüktür. gerçi kan tahlilinde pek belli olmuyor çünkü magnezyumun büyük çoğunluğu kaslarda. ağrılarını azaltır.
Teşekkür ederim Rabb'im razı olsunAynen yarın tek takım olalım cumaya kadar herkes bı kartlarını açsın bakalım yarın kim var kim yok
Çok geçmiş olsun
Gleboru önerirler bizim burada iyi gelirmiş
Benim kayinlarda eşin gibi
Hadi o zaman çabuk gelen çabuk gider valizleri açıp yerleşmeden gönder
hoşgeldin canımMerhaba bende katilmak istiyorum
ADINIZ: nur
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:fizyoterapist
ÇOCUK SAYISI:yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yurtdisina tasindim ve evlendim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ kiyafetlerim olmuyor ve iyi gorunmuyorum
Bence de cumayı beklemeyelim canım. Yarın gelenlerle takımları kurup hemen başlayalım.
Canım hepsi ödem merak etme emeklerin boşa gitmedi. Dikkat etmeye başladığında hemen düşecek yeterki kendine inan ve burada kal
Hiiçç öyle düşünme şartlama kendini kurallar koy kendine buraya ihtiyacın olmadan da gerçekten oluyor canım vaz geçme daha iradeli ol
Ekran kaydı aldım kırtasiye malzemesi alayım uygun burda kulaklık da olur.
Çabuk gelen çabuk gider üzülme veririz beraber .
Olur başlayalım, herkes menüsünü yazsin bugün başlayalım .
Canım yürüyüş yapsan iyi gelir hem.
biraz serbest kalalım hemen yiyoruz. neden dengeyi sağlayamıyoruz anlamıyorum. toparlarsın canım.
Aynen yarın tek takım olalım cumaya kadar herkes bı kartlarını açsın bakalım yarın kim var kim yok
Çok geçmiş olsun
Gleboru önerirler bizim burada iyi gelirmiş
Benim kayinlarda eşin gibi
Hadi o zaman çabuk gelen çabuk gider valizleri açıp yerleşmeden gönder
hoş geldin canımm bugünden sonra akşamları menü bildirimlerini bekliyoruz. haftaya cuma da takımlarımız belli olur katılmış olursunMerhaba bende katilmak istiyorum
ADINIZ: nur
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:fizyoterapist
ÇOCUK SAYISI:yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yurtdisina tasindim ve evlendim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ kiyafetlerim olmuyor ve iyi gorunmuyorum
süper canım hadi gelin de biz de saldık iyiceMerhaba kizlar yarin dönüyorum araniza bakalım kaçla başlayacağim
Olur bence adet döneminde idim ama olsun
canlarım beni dinleyin bir toplaşın hele
yarın kilo bildirimi yapıyoruz saat 12 ye kadar. ben bildirim yapanlar için liste hazırlarım.suspushanimcim ve Lavinia_98 bize kaptanlık yapar dimi balkuşlarıımmm tek takım cumaya kadar götürüyoruz. en çok kilo verenle cuma günü yeni takımlarımızı kuruyoruz. zaten herkes o zamana kadar dönmüş olur.
Ben eski uyelerdenim ama.cok uzun süre ayrı kaldım buralardan yarın ilk kilo bildirim yapacağım herkese bol eksiler diliyorum
yarın kilo bildirimi yapıyoruz saat 12 ye kadar. ben bildirim yapanlar için liste hazırlarım.suspushanimcim ve Lavinia_98 bize kaptanlık yapar dimi balkuşlarıımmm tek takım cumaya kadar götürüyoruz. en çok kilo verenle cuma günü yeni takımlarımızı kuruyoruz. zaten herkes o zamana kadar dönmüş olur.
Olur kızlar başlayalım akşam menuleri yazın lütfen beni ve
afiyet olsun canım menü çok güzel olmuşBen mutfağı kapatmisken menümu yazayım aralıklı oruç tarzında yapabildiğim kadar açlık yapicam bakalım
Sabah
Domates .salatalık.peynir .5 zeytin
Ara
Türk kahvesi
1 şeftali
2 erik
Yarım avuç kuruyemis
Akşam
5 kaşık semizotu yemeği
1 adet küçük karnıyarık
Salata
Şu 2oldu 3 litreyi bulur
Arada soda ve yeşil çay içtim
yihhuuuuuOlur kızlar başlayalım akşam menuleri yazın lütfen beni veLavinia_98 de etiketleyin sporlar da olsun lütfen, adım olmak zorunda değil
ip atlama
pilates
yoga
Hit cardio
bisiklete binme
Bunlar yada ne olursa zumba vs de olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?