Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın herkese ne kadar dikkat etmeye calissamda misafir olunca edemiyorum pazartesi artık yürüyüşle birlikte sıkı yönetim başlayacak
Günaydın canım. O kadar olacak işte yapacak bir şey yok Pazartesi beni de götür yürüyüşe ben çok üşengeçlik yapıyorum

İdealim deki kilo tebrikler
Günaydın canım. O kadar olacak işte yapacak bir şey yok Pazartesi beni de götür yürüyüşe ben çok üşengeçlik yapıyorum
Gel yürüyelim beraber ben yuruyuse bi başladım mı her gün giderim bırakamam bi bıraktım mi da zor başlarım

Kafana koydun mu yaparsın inan yeter ki iste

Bayrama rağmen ekside olman çok iyi canım. tebrik ederim. Zaten amacımız kazasız atlatmakti. Ne kadar kaçamak yapsak da kendimizi tuttuk.

Hayırlı cumalar

Geçen hafta 74,10
Bu hafta 73,75
Fark -350
Pazartesiye göre artidayim. Çok da güzel beslendim ama 10 günlük arınmadan sonra az da olsa karbonhidrat tüketmem yaramadı.bu rakamdan aşağı inemedim Bayram sonrasında spora da başlayacağım inşallah bu direnci kıracağım
ozlemon
N Nimooo

İdealim deki kilo tebrikler

Gel yürüyelim beraber ben yuruyuse bi başladım mı her gün giderim bırakamam bi bıraktım mi da zor başlarım
Ay inşallah ulaşırsım hemen istediğin kiloya. Ben 54’e düşmek istiyorum. Geçen sene Ekimde 54tüm, sonra evlendim eşimin yeme düzenine uydum. Kilo almak vermekten kolaymış

Ben de bi başlasam devamı gelir ama başlayamadım bir türlü. Pazartesi başlıyorum diyorum

Bayrama rağmen ekside olman çok iyi canım. tebrik ederim. Zaten amacımız kazasız atlatmakti. Ne kadar kaçamak yapsak da kendimizi tuttuk.
Evet teşekkür ederim ben bu rakamdan razıyım hehe

Sen de kazasız atlatmışsın ama canım tebrikler bence haftaya daha çok vermiş olacaksın çünkü karbonhidrat ödem yapmıştır.

Tebrikler canım artı değilsin en azından
Teşekkürler inşallah

harikasın maşallah
Teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…