Günaydın canım. O kadar olacak işte yapacak bir şey yokGünaydın herkese ne kadar dikkat etmeye calissamda misafir olunca edemiyorum pazartesi artık yürüyüşle birlikte sıkı yönetim başlayacak
Kolay gelsin
Sütlaç yaptım, baklava aldık, bugün ilk misafirim gelecek
İdealim deki kilo tebriklerEki Görüntüle 3266690
Kızlaaaar
Geçen Cuma 59,80
Bu Cuma 59,55
Fark: -0,25
Dün gece iyi ki dürüm yememişim .Bu rakam yoktan iyidir bence, en azından eksili bir rakam
Bu gidişle ayda 1 kilo anca verebileceğim ama. Ağustosta en azından 56 olmak isterdim, belki yürüyüş yapsam daha hızlı gider ama bi ayda ciddi diyetle verebilir miyim ki acaba? Şimdi hep kaçamak yaptık durduk yani.
ozlemon s i d e l y a
Gel yürüyelim beraber ben yuruyuse bi başladım mı her gün giderim bırakamam bi bıraktım mi da zor başlarımGünaydın canım. O kadar olacak işte yapacak bir şey yokPazartesi beni de götür yürüyüşe ben çok üşengeçlik yapıyorum
Kafana koydun mu yaparsın inan yeter ki isteEki Görüntüle 3266690
Kızlaaaar
Geçen Cuma 59,80
Bu Cuma 59,55
Dün gece iyi ki dürüm yememişim .Bu rakam yoktan iyidir bence, en azından eksili bir rakam
Bu gidişle ayda 1 kilo anca verebileceğim ama. Ağustosta en azından 56 olmak isterdim, belki yürüyüş yapsam daha hızlı gider ama bi ayda ciddi diyetle verebilir miyim ki acaba? Şimdi hep kaçamak yaptık durduk yani.
ozlemon s i d e l y a
Bayrama rağmen ekside olman çok iyi canım. tebrik ederim. Zaten amacımız kazasız atlatmakti. Ne kadar kaçamak yapsak da kendimizi tuttuk.Eki Görüntüle 3266690
Kızlaaaar
Geçen Cuma 59,80
Bu Cuma 59,55
ozlemon s i d e l y a
Süpersin
Merhaba kaptanımGünlerden cuma olduğunu unutmusum neden tartı bildirimleri var diyordum takvime bakınca anladım
Ay inşallah ulaşırsım hemen istediğin kiloya. Ben 54’e düşmek istiyorum. Geçen sene Ekimde 54tüm, sonra evlendim eşimin yeme düzenine uydum. Kilo almak vermekten kolaymışİdealim deki kilo tebrikler
Gel yürüyelim beraber ben yuruyuse bi başladım mı her gün giderim bırakamam bi bıraktım mi da zor başlarım
Teşekkürler inşallahKafana koydun mu yaparsın inan yeter ki iste
harikasın maşallah
Evet teşekkür ederim ben bu rakamdan razıyım heheBayrama rağmen ekside olman çok iyi canım. tebrik ederim. Zaten amacımız kazasız atlatmakti. Ne kadar kaçamak yapsak da kendimizi tuttuk.
Hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 3266707
Geçen hafta 74,10
Bu hafta 73,75
Fark -350
Pazartesiye göre artidayim. Çok da güzel beslendim ama 10 günlük arınmadan sonra az da olsa karbonhidrat tüketmem yaramadı.bu rakamdan aşağı inemedim Bayram sonrasında spora da başlayacağım inşallah bu direnci kıracağım
ozlemon
N Nimooo
Yarın tartıl canım bence çoğu kişi unutacak zatenKızlar ben tartilmayi unuttum biseyler de yedimyarın sabah atsam olur mu
Tebrikler canım artı değilsin en azındanHayırlı cumalar
Eki Görüntüle 3266707
Geçen hafta 74,10
Bu hafta 73,75
Fark -350
Pazartesiye göre artidayim. Çok da güzel beslendim ama 10 günlük arınmadan sonra az da olsa karbonhidrat tüketmem yaramadı.bu rakamdan aşağı inemedim Bayram sonrasında spora da başlayacağım inşallah bu direnci kıracağım
ozlemon
N Nimooo
Teşekkür ederim kızlarTeşekkürler inşallah
harikasın maşallah
Bende unuttuummm hem regl hem kahvaltı yaptım genede bi tartılayım dedim cuma günü kilom ile aynıyımKızlar ben tartilmayi unuttum biseyler de yedimyarın sabah atsam olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?