Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün kahvaltı bile yapmadım ben yaaa
İkindi namazı zamanı sadece ciğer kavurma yedim. Soğan süs biberi ve az ekmek ile.

Az önce de pay götürdğüm komşuda minnak 2 çikolata.

Bayram hayalim bı değildiki benim. Hep iş hep iş..
Mutfaktan kaçtım şu an öyle yazıyorum. Mutfak parmakı ile çağırıyor şu an geel geel yıkancak et leğenleri tepsiler ve yıkaması bitmiş yerleşmeyi bekleyen bulaşık makinesi var diye birde sıcakki buralar buhar oluyosun. Kaçıncı üst değişmem hem de baştan aşağı. Bu sefer duş paklar kesin haydi ben kaçtım mutfakta buhar olmayaa

Kızlar dün çok dengesizdi benim ya, sabah (11:00) gibi yarım yufka ve söylemesi ayıp içinde kuşbaşı et vardı.

Arada iki tane cips iki tane şeker attım ağzıma

İkindi minik parça yufka ve içinde biraz et vardı

Gece 23:00 de daha anca akşam yemeği yiyebildik, orda da ekmeksiz yufkasız domates salatalık soğan ve yine kuşbaşı et yedim ama valla ölçüsünü söyleyemicem.

Bu sabah dengeli bir kahvaltı ile güne başladım

Ama bugün bayram gezmelerine başlıyoruz inşallah tatlı ikram etmez kimse

ozlemon s i d e l y a

Allah kolaylık versin

Hanımlar neredesiniz. Kahvaltı: 12:00

Haşlanmış yumurta, domates, salatalık, ceviz , kuru üzüm, yaban mersini.

misafirlikte (15:00)

5-6 parça çöpşiş
1 tane baklava

Ara: limonlu soda

20:00 başka misafirlikte:
Yarım poğaça
4 yk mantı

Şimdi son misafirliğe gidiyoruz,
Sonrasında dürüm yiyeceğiz

Hala kimsecikler gelmemiş

Yine de yazayım, dürüm yemedim

Günaydın herkese ne kadar dikkat etmeye calissamda misafir olunca edemiyorum pazartesi artık yürüyüşle birlikte sıkı yönetim başlayacak

Kızlaaaar
Geçen Cuma 59,80
Bu Cuma 59,55
Fark: -0,25

Dün gece iyi ki dürüm yememişim .Bu rakam yoktan iyidir bence, en azından eksili bir rakam

Bu gidişle ayda 1 kilo anca verebileceğim ama. Ağustosta en azından 56 olmak isterdim, belki yürüyüş yapsam daha hızlı gider ama bi ayda ciddi diyetle verebilir miyim ki acaba? Şimdi hep kaçamak yaptık durduk yani.

ozlemon s i d e l y a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…