afiyet olsun canım menü harikaMutfağı kapatmisken menümu yazayım
Sabah
Yarım simit
Lor peyniri
5 adet zeytin
Öğle
Turk kahvesi
1 adet minik çikolata
Akşam
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık piyaz
Cacık
Su 2.litre oldu 3 u bulur
Spor bol bolllll temizlik tatlı yapımı pazar gezmesi
yapabilirsen yoğurtla falan geçir canım süper olurBuralar pek sessiz sakin, ben sabah kahvaltımı abarttım galiba ama bu saate kadar tok tuttu beni. Akşama ne yesek bilemedik.
Ben geçiririm aslında , hatta chia tohumu, keten tohumu ve çörekotu tohumu aldım öğüttüm karışım yaptım yoğurtla karıştırıp yiyebilirimyapabilirsen yoğurtla falan geçir canım süper olur
afiyet olsun canım menü harikaben de pilavı abartmasam iyiym
Ah ah 1.5 senedir yoktum aldım aldım ama burdan motive olmaya geldim ama uzaktan takip etmeye. Şuan cesaretim yok yarışmaya kilolarımlacanım bayram olduğu için herkescikler izindeinşallah kilo vermiş ve korumuşsundur değilse aramıza bekleriz
tatlışım iki kaptanı da etiketleyelim
20 ye yakın verdim burda verdim . Burda kalırsanız verirsiniz emin olun yeterki azimli olun . Ben kısa zamanda verdim . 6 ay sürmemiştiKaptanlardan kimi etiketleyeceğiz canım
Yumurta salatası yedim ama çok açtım tam buğdayla yedim bir de emzirdiğim için içim kazındı
Aleykümselam ben de burda en yeniyimmezun mu oldun acaba kaç kilo verdin
Ben de severim tohum karışımları hatta ben de yaptım bi karışım akşam için çok lezzetli ve hafifti.Ben geçiririm aslında , hatta chia tohumu, keten tohumu ve çörekotu tohumu aldım öğüttüm karışım yaptım yoğurtla karıştırıp yiyebilirim
Tamam canımTamam canım benim cuma günü görüşürüz
Canım sen hazırlıktaydın zaten yaaaben de daldım beni etiketle canım cuma günü de dönenlerin sayısına göre bir düzenleme yaparız
Evet ben burada veriliyor çünkü ben de 9. Takımda yarıştım daha önce 17 18 kilo verdim sana da maşallah20 ye yakın verdim burda verdim . Burda kalırsanız verirsiniz emin olun yeterki azimli olun . Ben kısa zamanda verdim . 6 ay sürmemişti
afiyet olsun balkuşumm harika bir menü ve harika bir sporBen de severim tohum karışımları hatta ben de yaptım bi karışım akşam için çok lezzetli ve hafifti.
Sabah 11
2 dilim tt ekmek
Peynir
Yesillik
Bikac kofte
Dom sal bib
17.30
1,5 orta boy muz
1 yk kaşığı yulaf
1 yk chia tohumu ve süt
Puding gibi yapıp 2 kase yedim. Birazını da oğlum yedi.
Şu 1. 5
Spor 10.000 adim hemde ayak bilek agirlikliklari ile
ozlemon
canım spor yarışı yapamadık ama iki takım olarak yarışıyoruz. bu hafta herkes izinli biz de tek takım yaptık iniş çıkışlarla devam ediyoruz işteSpor yarışı ve diğer takımlarla yarış yapıyor musunuz ? Ben daha bugün geldim bakmadım . Nasıl gidiyor takım olarak .
Güzel canım köfte ne anlamadım amaBen de severim tohum karışımları hatta ben de yaptım bi karışım akşam için çok lezzetli ve hafifti.
Sabah 11
2 dilim tt ekmek
Peynir
Yesillik
Bikac kofte
Dom sal bib
17.30
1,5 orta boy muz
1 yk kaşığı yulaf
1 yk chia tohumu ve süt
Puding gibi yapıp 2 kase yedim. Birazını da oğlum yedi.
Şu 1. 5
Spor 10.000 adim hemde ayak bilek agirlikliklari ile
ozlemon
Güzel canım aralıklı oruç felan mi genelde bir kaç kişi bu şekilde yiyor öğünü27 mayıs menüm
sabah 12 avuç içi kadar üçgen peynirli bir dilim füme etli tost, bir yumurta, peynir, 5-6 zeytin
akşam 17.00 2 adet tavuk şiş ve bir tabak siyez bulguru ile pilav
su 2 litre olacak
adım 10000
s i d e l y a N Nimooo
Bildiğimiz kiyma köftesiGüzel canım köfte ne anlamadım ama
Güzel canım aralıklı oruç felan mi genelde bir kaç kişi bu şekilde yiyor öğünü
canım evet aralıklı oruç yapıyorum en geç 6 da bitiriyorumGüzel canım köfte ne anlamadım ama
Güzel canım aralıklı oruç felan mi genelde bir kaç kişi bu şekilde yiyor öğünü
afiyet olsun canım menün çok iyi suyu biraz daha artırabilirsen süper olur sanki. bir de yürüyüş olsaSelamlar
27.06.23
Sabah 9.30
1 dl tam buğday
Salatalık domates
1 KK peynir
1 yumurta omlet
6 zeytin
Ara 13.00
1 fincan sütlü kahve
1 avuç içi fıstık
1 avuç içi kuru üzüm
Akşam 18.30
1 avuç kadar bazlama
6 tane kanat incik karışık ızgara ama çok küçük
Salata
2 biber köz
2 soğan köz
1 bardak ayran
Su 1. 1.5 lt
1 lt detox
Spor yok
ozlemon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?