- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canim peynurli salata filan yesen sorun olmaz aslibda. Sadece gec saatte unlu mamul tuketmemek en guzeliSelamlar iyi akşamlar ben henüz akşam yemeği yiyemedim geç kaldık çok açım maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim peynurli salata filan yesen sorun olmaz aslibda. Sadece gec saatte unlu mamul tuketmemek en guzeliSelamlar iyi akşamlar ben henüz akşam yemeği yiyemedim geç kaldık çok açım maalesef
Emegine emeginize saglik canim. Cok sagolcanlarım biliyorsunuz herkes izinli takımlarda orantısızlık oldu bu yüzden dedik ki haftaya kadar tek takım olalım omuz omuza mücadelemize devam edelim... menü paylaşımlarımızı iki kaptanımızı etiketleyerek yapabiliriz. malum bayram haftası herkes yoğun hepimiz birbirimize destek vermiş oluruz. ben buralarda olucam bayram diye salmayalım lütfen hepimiz birbirimize destek olalım çıtır çıtır çıtırdayana kadar devaaaaammmmm
23.Haz 26.Hazs i d e l y a takımkaptanı 74,1 73,65N Nimooo takım kaptanı 59,8 60,45ozlemon 75,2 76@Zeytur 95,9 96,1@siskopat 84@ilimtalepedenanne 83,1suspushanimcim 67,9 67,8DeryaOnDiet 74,7 75,3@menekse_kokusu 66,6 65,5@Kinoalihatun 83,35Lavinia_98 69,7Ellssa 82,6
Emegine emeginize saglik canim. Cok sagol
Akşam yemeği yemedin mi öğlen yediğin yarım muzla mi duruyorsunSelamlar ben de yazayım yediklerimi
12 30
4 dilim tt çekirdekli ekmek
Sucuk mantar sote
Peynir
Turp
14.30
Yarım muz
Şu 2
Yarisi limonlu maden suyu
Spor 7.000 adım
N Nimooo s i d e l y a
Kız hiç bi şey yememişsin akşammmmmmSelamlar ben de yazayım yediklerimi
12 30
4 dilim tt çekirdekli ekmek
Sucuk mantar sote
Peynir
Turp
14.30
Yarım muz
Şu 2
Yarisi limonlu maden suyu
Spor 7.000 adım
N Nimooo s i d e l y a
Mısır gevreği olmasa iyimiş ama adımın çok güzel bence geri kalan menüde de sorun yok26 haziran menüm
sabah türk kahvesi ve kiraz saplı çay
1. öğün saat 14.00 sabah çok geç kalktım zaten
4 yemek kaşığı yulaf ile sütlü lapa, yeşil elma, iki hurma, 10 tane fındık ve tarçın
2. öğün saat 17.00
100 gram tavuk ızgara, 8 tane kadar falafel, fırın sebzeler
durur muyum durmadım tabiiii :)) akşam 7 ye kadar 2 küçük kase mısır gevreği kahvenin yanına sütsüz yedim çerez gibi ve 2 hurma ve 10 tane kadar fındık
su 2 litreyi geçmiştir
adım 10700
s i d e l y a N Nimooo
al benden bir tane daha vallahi ben de onca zorlukla verdiğim kiloyu bir haftada aldım. ama üzülmeyeceğiz bebikim toparlayacağızozlemon Elhan
Selam kizlarr
6 buçukta çıktım evden anca girdim yoruldummmm
Eki Görüntüle 3266058
En son kaçtım hatırlamıyorum sanırsam 1 haftada +2 kilo ooh mis
Ama her akşam 1saat egzersize başladım
Az sonra uyuyakalmazsam yine yapacagim
ya evet canım yarın inşallah daha dikkatli olucamMısır gevreği olmasa iyimiş ama adımın çok güzel bence geri kalan menüde de sorun yok
Kuzum düzenim yok, engelin birini geçsem birine takılıyorum, pazartesi tartısını da unuttum, size zor olmazsa izinli olsam
23.Hazkırmızı takım s i d e l y a takımkaptanı 74,1ozlemon 75,2@Zeytur 95,9@siskopat 84@MAKE UP_ 62,45@ilimtalepedenanne 83,1mavi takım N Nimooo takım kaptanı 59,8suspushanimcim 67,9DeryaOnDiet 74,7@menekse_kokusu 66,6@Kinoalihatun 83,35Lavinia_98 69,7Ellssa 82,6izinliler @Cookiie 80,45izinli @J O U izinli @Meryem1306 83,9izinli @Mthn83 80,1izinli @Kevssooo izinli @Jasminium84 64,25izinli @Iron Butterfly 109izinli @anneadayiiii 69,6izinli @Suskunkardelen 62,6izinli Elhan izinli @sudansebep 61,2izinli @Limoni026 62,1izinli Lonely single girl @60kiloyum izinli gezegenfeza 82@Miss Misfit @masal3487 86,7@Tesnim1903 73,5izinli @diyetcigeldihanim 86,2
canım seni izinli gruba yazmışım zaten ses çıkmayınca aman dikkat et bu arada ipin ucu kaçmasınKuzum düzenim yok, engelin birini geçsem birine takılıyorum, pazartesi tartısını da unuttum, size zor olmazsa izinli olsam
Mısır gevreği olmasa iyimiş ama adımın çok güzel bence geri kalan menüde de sorun yok26 haziran menüm
sabah türk kahvesi ve kiraz saplı çay
1. öğün saat 14.00 sabah çok geç kalktım zaten
4 yemek kaşığı yulaf ile sütlü lapa, yeşil elma, iki hurma, 10 tane fındık ve tarçın
2. öğün saat 17.00
100 gram tavuk ızgara, 8 tane kadar falafel, fırın sebzeler
durur muyum durmadım tabiiii :)) akşam 7 ye kadar 2 küçük kase mısır gevreği kahvenin yanına sütsüz yedim çerez gibi ve 2 hurma ve 10 tane kadar fındık
su 2 litreyi geçmiştir
adım 10700
s i d e l y a N Nimooo
Kızlar bu arada su için dediniz ya bana, bol bol su içtim bugün. Resmen akşam yemekten 3 saat sonra yürüyüş de yaptıktan sonra ve kıyafetli halim 60,30 çıktı. Su içince gerçekten ödemim gitti herhalde şaşırdım sabahtan daha az çıkmama . Cumaya kadar bol bol su içeceğim. Beni teşvik ettiğiniz için teşekkürlercanlarım biliyorsunuz herkes izinli takımlarda orantısızlık oldu bu yüzden dedik ki haftaya kadar tek takım olalım omuz omuza mücadelemize devam edelim... menü paylaşımlarımızı iki kaptanımızı etiketleyerek yapabiliriz. malum bayram haftası herkes yoğun hepimiz birbirimize destek vermiş oluruz. ben buralarda olucam bayram diye salmayalım lütfen hepimiz birbirimize destek olalım çıtır çıtır çıtırdayana kadar devaaaaammmmm
23.Haz 26.Hazs i d e l y a takımkaptanı 74,1 73,65N Nimooo takım kaptanı 59,8 60,45ozlemon 75,2 76@Zeytur 95,9 96,1@siskopat 84@ilimtalepedenanne 83,1suspushanimcim 67,9 67,8DeryaOnDiet 74,7 75,3@menekse_kokusu 66,6 65,5@Kinoalihatun 83,35Lavinia_98 69,7Ellssa 82,6
O nasıl olck yanicanım belli ki ödem olmuş sende yeşil cay demleyip salatalık nane maydonozla bıızzzt yapabilirsin
Evet karbonhidrat tı sıfıra indirip cuma gğnğ full yedim galiba dedigin gibi oldu bu arada aşırı bilgilisin çok tesekur ederimbir sure karbonhidrati azaltmissan ve bir gun bile olsa fazlasiyla jarbonhidrat yemissen odem yapmis olabilir canim. Ama hizli gelen kilohizli gider, baslayalim bugun cumaya kadar belki hepsi birden gider o artilarin
Yedin yaAkşam yemeği yemedin mi öğlen yediğin yarım muzla mi duruyorsun
Yazarım yedimKız hiç bi şey yememişsin akşammmmmm
Yedin ya
Yazarım yedim
Günaydın kuzum çok mu yedinGünaydın
Bilmiyorum asli da çok değil ama saati geçti. 20 gibi kızımla uyku moduna geçtik. Çocuklara Pizza makinesinde kıymalı börek yapmıştım. Eşime de patlıcan püresi kofte yapmıştım. Biz uykuya dalarken eve eşim geldi kizim da illa ben de babayla yemek yiyeceğim dedi. O arada uyku uyanıklık arası yarım börek ve biraz patlıcan püresi yedim. Diyetten ziyade geç vakit ufak bisey yesem bile ağzımda acı tatlı uyanıyorum bu da beni rahatsız ediyor. Midem sindiremiyorum kolay kolay hala tokum mesela öğleye kadar yada açlık hissedene kadar bisey yemem sanırım.Günaydın kuzum çok mu yedin