Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tabi su en önemlisi ne kadar diyet yaparsan yap su içmezsen olmaz. ben de su içmekte çok zorlanırım bir bardak bile içmediğim gün çok olur normalde ama çok yanlış tabi. en az 2 litre içmeye çalış lütfenKızlar bu arada su için dediniz ya bana, bol bol su içtim bugün. Resmen akşam yemekten 3 saat sonra yürüyüş de yaptıktan sonra ve kıyafetli halim 60,30 çıktı. Su içince gerçekten ödemim gitti herhalde şaşırdım sabahtan daha az çıkmama . Cumaya kadar bol bol su içeceğim. Beni teşvik ettiğiniz için teşekkürler
merhaba canım hoşgeldiiin memnun olduukkMerhaba canım arkadaşlarım ve kaptamlarım ben geldim
Kaptanlardan kimi etiketleyeceğiz canımcanlarım biliyorsunuz herkes izinli takımlarda orantısızlık oldu bu yüzden dedik ki haftaya kadar tek takım olalım omuz omuza mücadelemize devam edelim... menü paylaşımlarımızı iki kaptanımızı etiketleyerek yapabiliriz. malum bayram haftası herkes yoğun hepimiz birbirimize destek vermiş oluruz. ben buralarda olucam bayram diye salmayalım lütfen hepimiz birbirimize destek olalım çıtır çıtır çıtırdayana kadar devaaaaammmmm
23.Haz 26.Haz@s i d e l y a takımkaptanı 74,1 73,65N Nimooo takım kaptanı 59,8 60,45ozlemon 75,2 76@Zeytur 95,9 96,1@siskopat 84@ilimtalepedenanne 83,1suspushanimcim 67,9 67,8@DeryaOnDiet 74,7 75,3@menekse_kokusu 66,6 65,5@Kinoalihatun 83,35Lavinia_98 69,7Ellssa 82,6
Yumurta salatası yedim ama çok açtım tam buğdayla yedim bir de emzirdiğim için içim kazındıCanim peynurli salata filan yesen sorun olmaz aslibda. Sadece gec saatte unlu mamul tuketmemek en guzeli
Aleykümselam ben de burda en yeniyim mezun mu oldun acaba kaç kilo verdinBende eski diyet yapanlardandım . 2021 yılından kalma . bir selam vereyim dedim .
canım bayram olduğu için herkescikler izinde inşallah kilo vermiş ve korumuşsundur değilse aramıza beklerizBende eski diyet yapanlardandım . 2021 yılından kalma . bir selam vereyim dedim .
tatlışım iki kaptanı da etiketleyelimKaptanlardan kimi etiketleyeceğiz canım
Yumurta salatası yedim ama çok açtım tam buğdayla yedim bir de emzirdiğim için içim kazındı
Aleykümselam ben de burda en yeniyim mezun mu oldun acaba kaç kilo verdin
Bugun oğlumla aquaparka geldik izin günümde.al benden bir tane daha vallahi ben de onca zorlukla verdiğim kiloyu bir haftada aldım. ama üzülmeyeceğiz bebikim toparlayacağız
Canım kolay gelsin ben bu bayram yalnızım biz de bayram hazırlığı çok uzun yıllardır yapılmıyor temizlik ikramlık vs hiçbiri çok güzel şeyler bunlar tabii ellerine kollarına sağlık canım afiyetle oturun afiyetle yiyinHerkes ben gibi temizlik yapıyor sanırsam, daha 3 oda var toparlanacak silinip supurulecek. Tatlı vs hazırlık ne yapacaksınız kızlar bayram için?
Ayyy çok tatlısın ben de geçen gün bir şort denedim ayyyy bacaklarım bıngıl bıngıl hem de çok güzel bir takımdı alamadım vallahiBu göbek bu kollar neyy çok kızdım kendime
Sen bihtersin kendine gel dedim
Ben pazartesi tartısını unuttum o kadar yoğunluk var düşünün artık.canlarım biliyorsunuz herkes izinli takımlarda orantısızlık oldu bu yüzden dedik ki haftaya kadar tek takım olalım omuz omuza mücadelemize devam edelim... menü paylaşımlarımızı iki kaptanımızı etiketleyerek yapabiliriz. malum bayram haftası herkes yoğun hepimiz birbirimize destek vermiş oluruz. ben buralarda olucam bayram diye salmayalım lütfen hepimiz birbirimize destek olalım çıtır çıtır çıtırdayana kadar devaaaaammmmm
23.Haz 26.Haz@s i d e l y a takımkaptanı 74,1 73,65N Nimooo takım kaptanı 59,8 60,45ozlemon 75,2 76@Zeytur 95,9 96,1@siskopat 84@ilimtalepedenanne 83,1suspushanimcim 67,9 67,8@DeryaOnDiet 74,7 75,3@menekse_kokusu 66,6 65,5@Kinoalihatun 83,35Lavinia_98 69,7Ellssa 82,6
Soruyu yanlış sordum canım iki kaptanın isimlerini alabilir miyimcanım bayram olduğu için herkescikler izinde inşallah kilo vermiş ve korumuşsundur değilse aramıza bekleriz
tatlışım iki kaptanı da etiketleyelim
Tamam canım benim cuma günü görüşürüzozlemon ben ara vermek istiyorum cuma günü tekrar dan başlarım
Canım sen hazırlıktaydın zaten yaaa ben de daldım beni etiketle canım cuma günü de dönenlerin sayısına göre bir düzenleme yaparızSoruyu yanlış sordum canım iki kaptanın isimlerini alabilir miyim
bayram telaşı işte canım ne güzelBen pazartesi tartısını unuttum o kadar yoğunluk var düşünün artık.
Arefe günümüz mübarek olsun. Güzellikler getirsin hepimize