• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar bu arada su için dediniz ya bana, bol bol su içtim bugün. Resmen akşam yemekten 3 saat sonra yürüyüş de yaptıktan sonra ve kıyafetli halim 60,30 çıktı. Su içince gerçekten ödemim gitti herhalde şaşırdım sabahtan daha az çıkmama . Cumaya kadar bol bol su içeceğim. Beni teşvik ettiğiniz için teşekkürler 🌸
canım tabi su en önemlisi ne kadar diyet yaparsan yap su içmezsen olmaz. ben de su içmekte çok zorlanırım bir bardak bile içmediğim gün çok olur normalde ama çok yanlış tabi. en az 2 litre içmeye çalış lütfen :KK200: :KK200:
Merhaba canım arkadaşlarım ve kaptamlarım 😘ben geldim
merhaba canım hoşgeldiiin memnun olduukk

canlarım:KK200::KK200: biliyorsunuz herkes izinli takımlarda orantısızlık oldu bu yüzden dedik ki haftaya kadar tek takım olalım:KK54: omuz omuza mücadelemize devam edelim...:KK5: menü paylaşımlarımızı iki kaptanımızı etiketleyerek yapabiliriz. malum bayram haftası herkes yoğun hepimiz birbirimize destek vermiş oluruz. ben buralarda olucam bayram diye salmayalım lütfen:KK5::KK36: hepimiz birbirimize destek olalım çıtır çıtır çıtırdayana kadar devaaaaammmmm

23.Haz​
26.Haz​
@s i d e l y a takımkaptanı
74,1​
73,65​
N Nimooo takım kaptanı
59,8​
60,45​
ozlemon ozlemon
75,2​
76​
@Zeytur
95,9​
96,1​
@siskopat
84​
@ilimtalepedenanne
83,1​
suspushanimcim suspushanimcim
67,9​
67,8​
@DeryaOnDiet
74,7​
75,3​
@menekse_kokusu
66,6​
65,5​
@Kinoalihatun
83,35​
Lavinia_98 Lavinia_98
69,7​
Ellssa Ellssa
82,6​
Kaptanlardan kimi etiketleyeceğiz canım
Canim peynurli salata filan yesen sorun olmaz aslibda. Sadece gec saatte unlu mamul tuketmemek en guzeli
Yumurta salatası yedim ama çok açtım tam buğdayla yedim bir de emzirdiğim için içim kazındı 🥹
Bende eski diyet yapanlardandım . 2021 yılından kalma . ☺️ bir selam vereyim dedim .
Aleykümselam ben de burda en yeniyim 😍 mezun mu oldun acaba kaç kilo verdin 🙃

Bende eski diyet yapanlardandım . 2021 yılından kalma . ☺️ bir selam vereyim dedim .
canım bayram olduğu için herkescikler izinde :KK54: inşallah kilo vermiş ve korumuşsundur değilse aramıza bekleriz
Kaptanlardan kimi etiketleyeceğiz canım

Yumurta salatası yedim ama çok açtım tam buğdayla yedim bir de emzirdiğim için içim kazındı 🥹

Aleykümselam ben de burda en yeniyim 😍 mezun mu oldun acaba kaç kilo verdin 🙃
tatlışım iki kaptanı da etiketleyelim :KK200::KK200:

al benden bir tane daha :KK43: vallahi ben de onca zorlukla verdiğim kiloyu bir haftada aldım. ama üzülmeyeceğiz bebikim toparlayacağız:KK19:
Bugun oğlumla aquaparka geldik izin günümde.
Hep takım elbise ceket pantolon içerisinde kilomu hissedemiyordum. Millet bikiniyleyken ben askiliylayim ve oturamıyorum hile nasıl almışım inanamadım. 1 haftada vermezsem benim de adım lonely single girl değil menü paylaşımına basliyorum

Herkes ben gibi temizlik yapıyor sanırsam, daha 3 oda var toparlanacak silinip supurulecek. Tatlı vs hazırlık ne yapacaksınız kızlar bayram için?
Canım kolay gelsin 🌺🌼 ben bu bayram yalnızım biz de bayram hazırlığı çok uzun yıllardır yapılmıyor temizlik ikramlık vs hiçbiri 💃🏻💃🏻🤭 çok güzel şeyler bunlar tabii ellerine kollarına sağlık canım afiyetle oturun afiyetle yiyin 🥰🥰🤗

canlarım:KK200::KK200: biliyorsunuz herkes izinli takımlarda orantısızlık oldu bu yüzden dedik ki haftaya kadar tek takım olalım:KK54: omuz omuza mücadelemize devam edelim...:KK5: menü paylaşımlarımızı iki kaptanımızı etiketleyerek yapabiliriz. malum bayram haftası herkes yoğun hepimiz birbirimize destek vermiş oluruz. ben buralarda olucam bayram diye salmayalım lütfen:KK5::KK36: hepimiz birbirimize destek olalım çıtır çıtır çıtırdayana kadar devaaaaammmmm

23.Haz​
26.Haz​
@s i d e l y a takımkaptanı
74,1​
73,65​
N Nimooo takım kaptanı
59,8​
60,45​
ozlemon ozlemon
75,2​
76​
@Zeytur
95,9​
96,1​
@siskopat
84​
@ilimtalepedenanne
83,1​
suspushanimcim suspushanimcim
67,9​
67,8​
@DeryaOnDiet
74,7​
75,3​
@menekse_kokusu
66,6​
65,5​
@Kinoalihatun
83,35​
Lavinia_98 Lavinia_98
69,7​
Ellssa Ellssa
82,6​
Ben pazartesi tartısını unuttum :skandal: o kadar yoğunluk var düşünün artık.
Arefe günümüz mübarek olsun. Güzellikler getirsin hepimize♥️

Mutfağı kapatmisken menümu yazayım
Sabah
Yarım simit
Lor peyniri
5 adet zeytin

Öğle
Turk kahvesi
1 adet minik çikolata

Akşam
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık piyaz