Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Emegine emeginize saglik canim. Cok sagol

Mısır gevreği olmasa iyimiş ama adımın çok güzel bence geri kalan menüde de sorun yok

Kuzum düzenim yok, engelin birini geçsem birine takılıyorum, pazartesi tartısını da unuttum, size zor olmazsa izinli olsam

Mısır gevreği olmasa iyimiş ama adımın çok güzel bence geri kalan menüde de sorun yok

Kızlar bu arada su için dediniz ya bana, bol bol su içtim bugün. Resmen akşam yemekten 3 saat sonra yürüyüş de yaptıktan sonra ve kıyafetli halim 60,30 çıktı. Su içince gerçekten ödemim gitti herhalde şaşırdım sabahtan daha az çıkmama . Cumaya kadar bol bol su içeceğim. Beni teşvik ettiğiniz için teşekkürler

canım belli ki ödem olmuş sende yeşil cay demleyip salatalık nane maydonozla bıızzzt yapabilirsin
O nasıl olck yani
bir sure karbonhidrati azaltmissan ve bir gun bile olsa fazlasiyla jarbonhidrat yemissen odem yapmis olabilir canim. Ama hizli gelen kilohizli gider, baslayalim bugun cumaya kadar belki hepsi birden gider o artilarin
Evet karbonhidrat tı sıfıra indirip cuma gğnğ full yedim galiba dedigin gibi oldu bu arada aşırı bilgilisin çok tesekur ederim

Günaydın kuzum çok mu yedin
Bilmiyorum asli da çok değil ama saati geçti. 20 gibi kızımla uyku moduna geçtik. Çocuklara Pizza makinesinde kıymalı börek yapmıştım. Eşime de patlıcan püresi kofte yapmıştım. Biz uykuya dalarken eve eşim geldi kizim da illa ben de babayla yemek yiyeceğim dedi. O arada uyku uyanıklık arası yarım börek ve biraz patlıcan püresi yedim. Diyetten ziyade geç vakit ufak bisey yesem bile ağzımda acı tatlı uyanıyorum bu da beni rahatsız ediyor. Midem sindiremiyorum kolay kolay hala tokum mesela öğleye kadar yada açlık hissedene kadar bisey yemem sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…