- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Gunaydin canimGünaydın
Canim ben de artiyim. Hem de cok sisim. Ara verirsen hic veremezsen aldiklarjni. Gel bugun yeniden baslayalim. Pes edersek hem tombik kaliriss. Pes etmezsek de bi umidimuz var. bugun yeni bur gun, yeni bur hafta basladi..Ben acaba ara mı verim bu hafta +2 kilo çıktım çok kötuyum
Niz de haftasonu hep disardaydik, cok frna yedjm.Ben misafirlik olmasa iyi gidiyorum da. Normal yiyecepime göre az yedim ama ev dışına çıktım mı dengem şaşıyor
Dün akşam eşim dürüm yemeyi teklif etti , redettim. Eşim de yardımcı olmuyor hiç
Devam edicem ama tartım beni bugün +3 kilo çıkardı şoktayım galiba tartım bozukCanim ben de artiyim. Hem de cok sisim. Ara verirsen hic veremezsen aldiklarjni. Gel bugun yeniden baslayalim. Pes edersek hem tombik kaliriss. Pes etmezsek de bi umidimuz var. bugun yeni bur gun, yeni bur hafta basladi..
Günaydın hoş geldinizADINIZ: ekrl
YAŞINIZ:55
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:65
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:menopoz
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:tansiyon
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlıklı yaşam ve fit gorunme
Ben de kaytaring yapmışım ya cuma akşmı yediğim ve dün sabah yediiğim hemen + olarak geri dönmüşKataring yaptim yaa. Hem de fena. Bugun yeniden basliyorum. Lotu beskendim hafta sonunda ne yazik ki.
Karbonhidrat nasıl anında insanı şişiroyor hayret…N NimoooElhan
Cumartesi menum:
09:00- 1 kasarli tust, 1 dkmates
Ara: 1 kase kiraz, 1 abuc cekirdek ici
13:00- 4 balik , 1 kase salata
17:00- 2 kase unsuz corba, 1 elma
19:00-2 top dondurm, 1 paket cubuk kraker
Pazar menum:
09:00- 2 tane yumurtalik ekmek
12:0- 1 tane tavuklu sandvic
14:00 - 1 tane prynirli sandvic
17:00- 1 kase kremali mantar cirbasi, 1 dilim ekmek
19:00- 2 top dondurma
Cok karbonhidrat yedim farkindayim. Asiri sis uyandim zaten bugunkendim ettim kendim buldum. Insallah cumaya kadar dikkat edecegim ve gidecek aldiklarim
Tebrikler
Başka yerde tartılmayı denedin mii canım?Devam edicem ama tartım beni bugün +3 kilo çıkardı şoktayım galiba tartım bozuk
ball kaptanımm ne demeekkk
hoşgeldiiiin canım günlük menü paylaşımlarını bekliyoruz. gün sonunda o günün menüsü, tükettiğin su miktarı ve yaptığın spor olacak şekilde. bayramdan sonra da listemize girer yarışa yarışa zayıflarsınADINIZ: ekrl
YAŞINIZ:55
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:65
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:menopoz
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:tansiyon
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlıklı yaşam ve fit gorunme
süpersin canım yaaaa çok güzel gitmiş
önemli değil biliyorsun canımm cumaya kadar gider oozlemon s i d e l y a kızlar ben de malesef +650 almışım. Kaçırdıklarım su elektrik ödem ve yağ olarak geri gelmiş
Güncel kilom: 60.45
harika canım tebrik ederim öyleyseeee yarışmacı değiş tokuşu bekliyoruz sendeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?