Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

N Nimooo ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Cumartesi menum:
09:00- 1 kasarli tust, 1 dkmates
Ara: 1 kase kiraz, 1 abuc cekirdek ici
13:00- 4 balik , 1 kase salata
17:00- 2 kase unsuz corba, 1 elma
19:00-2 top dondurm, 1 paket cubuk kraker

Pazar menum:
09:00- 2 tane yumurtalik ekmek
12:0- 1 tane tavuklu sandvic
14:00 - 1 tane prynirli sandvic
17:00- 1 kase kremali mantar cirbasi, 1 dilim ekmek
19:00- 2 top dondurma

Cok karbonhidrat yedim farkindayim. Asiri sis uyandim zaten bugun kendim ettim kendim buldum. Insallah cumaya kadar dikkat edecegim ve gidecek aldiklarim

Ben acaba ara mı verim bu hafta +2 kilo çıktım çok kötuyum
Canim ben de artiyim. Hem de cok sisim. Ara verirsen hic veremezsen aldiklarjni. Gel bugun yeniden baslayalim. Pes edersek hem tombik kaliriss. Pes etmezsek de bi umidimuz var. bugun yeni bur gun, yeni bur hafta basladi..

Niz de haftasonu hep disardaydik, cok frna yedjm.
Ama yine yeniden basliyorum bugun

Canim ben de artiyim. Hem de cok sisim. Ara verirsen hic veremezsen aldiklarjni. Gel bugun yeniden baslayalim. Pes edersek hem tombik kaliriss. Pes etmezsek de bi umidimuz var. bugun yeni bur gun, yeni bur hafta basladi..
Devam edicem ama tartım beni bugün +3 kilo çıkardı şoktayım galiba tartım bozuk

Günaydın hoş geldiniz

Karbonhidrat nasıl anında insanı şişiroyor hayret… cumaya kadar veririz

Herkese merhaba mutlu pazarlar
Canım kaptanım ozlemon Çok çok teşekkür ederim her şey için.
ball kaptanımm ne demeekkk özledik seni gel de toparla beni diyet miyet gitti bende
hoşgeldiiiin canım günlük menü paylaşımlarını bekliyoruz. gün sonunda o günün menüsü, tükettiğin su miktarı ve yaptığın spor olacak şekilde. bayramdan sonra da listemize girer yarışa yarışa zayıflarsın
süpersin canım yaaaa çok güzel gitmiş
ozlemon s i d e l y a kızlar ben de malesef +650 almışım. Kaçırdıklarım su elektrik ödem ve yağ olarak geri gelmiş

Güncel kilom: 60.45
önemli değil biliyorsun canımm cumaya kadar gider o
Hayırlı sabahlar site de mi sorun var anlayamadım. Sayfa çok yavaş.
-450 Gr geldim bugün
Fotoğraf da yüklenmedi
N Nimooo ozlemon
harika canım tebrik ederim öyleyseeee yarışmacı değiş tokuşu bekliyoruz sendeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…