Kıyamam yaa oyun çocuğu işte. Onunla geçmiş olsun.Evet daha kullanamıyor alışsın diye hikaye kitaplarını okurken anlatıyodum
Öğün olarak az olmuş canım sanki ama19 Haziran Pazartesi
15.00
çeyrek bağ maydonoz
6-7 yaprak marul
4 köfte
3 yk makarna
20.00
4 yaprak sarma
1 kase erik
6 kayısı
Su: 3 lt
Adım: 13903
Eki Görüntüle 3263690
Elhan
Cookiie
canım pek birşey istemedi kaptanımÖğün olarak az olmuş canım sanki ama
Afiyet olsun.Pazartesi menüsü
Kahvaltı 10 30
Eki Görüntüle 3263661
Ara 15
Dukan içeceği
Ara 16
Eki Görüntüle 3263662
Akşam 19
Eki Görüntüle 3263663
3 lt su
23 dk zumba
suspushanimcim Elhan
Geçmiş olsun. Cocuklar kucuk bizim adımı gibi.Günaydııın bugün daha iyiyim. Özet geçiyim Öncelikle tuvalet küçültücü almıştık yeni kızım onu boynuna geçirdi çıkaramadık saatlerce, sonra ben dışarda kızım evde kaldı üzerime bahçe kapasını kapatıp pimapenin kolunu indirmiş. Allahtan tel yanımdaydı birilerine ulaşabildim. Bunlar bikaç saat arayla oldukabus gibiydi ama geçti 20 ayda başımıza gelmeyenler bikaç saatte geldi neyse beterinden korusun Allah bütün evlatlarımızı
Oyy çöpe çıkarken dikkat ediyodum bu da ders olduu size de geçmiş olsunn olay yaşandıktan sonra çok komik ama o an şok oluyo insanKıyamam yaa oyun çocuğu işte. Onunla geçmiş olsun.
Görümcem çöp atmaya çıkmış enişteye güvenip enişte sigara içmeye çıkmış gorumceme güvenip kapı çarpmış
İtfaiyeyi çağırdık 6. Kat 2 küçük çocuk. Herşey insan için işte. Rabbim beterinden korusun
Ben bugün gördüm biliyo musunBugün 5. Gün canım. Ketojenik diyet ve bol ödem çayları detoks suları içeriyor. Açıkçası çok bana göre değil ama başladığım işi bitirmek istiyorum. Bu 10 gün bitince kendimce bir düzenle devam edeceğim inşallah
Ben de yaa. Kendimi 60lara kitledim 60ları görünce motivasyonum artacak öyle inanıyorum
Eva çok severim. Bir dönem burada Eva yarışları olurdu. @CordeLia kuzum bizi motive ederdi keşke yeniden olsa.
birkac takimda yaristimKendinden geçecek kadar ne izliyordun acaba
5.takimdaydin de mi
Ama neden
harika canim, devaamBugün 5. Gün canım. Ketojenik diyet ve bol ödem çayları detoks suları içeriyor. Açıkçası çok bana göre değil ama başladığım işi bitirmek istiyorum. Bu 10 gün bitince kendimce bir düzenle devam edeceğim inşallah
Ben de yaa. Kendimi 60lara kitledim 60ları görünce motivasyonum artacak öyle inanıyorum
Eva çok severim. Bir dönem burada Eva yarışları olurdu. @CordeLia kuzum bizi motive ederdi keşke yeniden olsa.
Aman yarabbiGünaydııın bugün daha iyiyim. Özet geçiyim Öncelikle tuvalet küçültücü almıştık yeni kızım onu boynuna geçirdi çıkaramadık saatlerce, sonra ben dışarda kızım evde kaldı üzerime bahçe kapasını kapatıp pimapenin kolunu indirmiş. Allahtan tel yanımdaydı birilerine ulaşabildim. Bunlar bikaç saat arayla oldukabus gibiydi ama geçti 20 ayda başımıza gelmeyenler bikaç saatte geldi neyse beterinden korusun Allah bütün evlatlarımızı
Güncel halini paylaşirim canım senin verilerini niye kaydetmiyor anlamadım. Girdigimi hatırlıyorum oysa. Elimdeki not defterine tik atmıstim .Ben gene yokum kaptaniçeeeem
Çok geçmiş olsunGünaydııın bugün daha iyiyim. Özet geçiyim Öncelikle tuvalet küçültücü almıştık yeni kızım onu boynuna geçirdi çıkaramadık saatlerce, sonra ben dışarda kızım evde kaldı üzerime bahçe kapasını kapatıp pimapenin kolunu indirmiş. Allahtan tel yanımdaydı birilerine ulaşabildim. Bunlar bikaç saat arayla oldukabus gibiydi ama geçti 20 ayda başımıza gelmeyenler bikaç saatte geldi neyse beterinden korusun Allah bütün evlatlarımızı
oyy canim ya, sukur simdi iyisiniz. Cok gecmis olsun, neler olmus oyleGünaydııın bugün daha iyiyim. Özet geçiyim Öncelikle tuvalet küçültücü almıştık yeni kızım onu boynuna geçirdi çıkaramadık saatlerce, sonra ben dışarda kızım evde kaldı üzerime bahçe kapasını kapatıp pimapenin kolunu indirmiş. Allahtan tel yanımdaydı birilerine ulaşabildim. Bunlar bikaç saat arayla oldukabus gibiydi ama geçti 20 ayda başımıza gelmeyenler bikaç saatte geldi neyse beterinden korusun Allah bütün evlatlarımızı
Aman yarabbiçok geçmiş olsun canım. Çocuguna bir şey olmamış çok şükür.
Çok geçmiş olsun
Kızlaaar çook teşekkür ederim görüp sonra kaybettiğim mesajları da okudum çok sağolun bazen üst üste geliyor işteoyy canim ya, sukur simdi iyisiniz. Cok gecmis olsun, neler olmus oyle
İşle ilgili bişi mi olduMüthiş motive başlayıp bok gibi devam eden günün adı nedir ?
-Cevap veriyorum ; SALI
İş aile herşey oldu bi meteor düşmedi bide uzaylılar gelmedi bugünKızlaaar çook teşekkür ederim görüp sonra kaybettiğim mesajları da okudum çok sağolun bazen üst üste geliyor işteçok şükür ucuz atlattık
İşle ilgili bişi mi oldu
Dün bendelerdi sana gelmişler bikaç defa 10a kadar sayarak derinnn bir defes al 10a sayarak yavaşca ver gitmeyecekler ama nabzın düzelip stresin azalacakİş aile herşey oldu bi meteor düşmedi bide uzaylılar gelmedi bugün
Kas gevşetici ve ağrı kedici içtim 2 ilaç mümkün olsa sakinleştirici alıcaktım ama şuan daha iyi gibiyimDün bendelerdi sana gelmişler bikaç defa 10a kadar sayarak derinnn bir defes al 10a sayarak yavaşca ver gitmeyecekler ama nabzın düzelip stresin azalacakkeçileri kaçırmamak için arada onları saymak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?