Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet daha kullanamıyor alışsın diye hikaye kitaplarını okurken anlatıyodum
Kıyamam yaa oyun çocuğu işte. Onunla geçmiş olsun.
Görümcem çöp atmaya çıkmış enişteye güvenip enişte sigara içmeye çıkmış gorumceme güvenip kapı çarpmış
İtfaiyeyi çağırdık 6. Kat 2 küçük çocuk. Herşey insan için işte. Rabbim beterinden korusun

Pazartesi menüsü
Kahvaltı 10 30
Eki Görüntüle 3263661
Ara 15
Dukan içeceği
Ara 16
Eki Görüntüle 3263662
Akşam 19
Eki Görüntüle 3263663

3 lt su
23 dk zumba

suspushanimcim Elhan
Afiyet olsun.
Geçmiş olsun. Cocuklar kucuk bizim adımı gibi.

Oyy çöpe çıkarken dikkat ediyodum bu da ders olduu size de geçmiş olsunn olay yaşandıktan sonra çok komik ama o an şok oluyo insan

Ben bugün gördüm biliyo musun

harika canim, devaam

Aman yarabbi çok geçmiş olsun canım. Çocuguna bir şey olmamış çok şükür.

Çok geçmiş olsun

oyy canim ya, sukur simdi iyisiniz. Cok gecmis olsun, neler olmus oyle

Aman yarabbi çok geçmiş olsun canım. Çocuguna bir şey olmamış çok şükür.
Çok geçmiş olsun
oyy canim ya, sukur simdi iyisiniz. Cok gecmis olsun, neler olmus oyle
Kızlaaar çook teşekkür ederim görüp sonra kaybettiğim mesajları da okudum çok sağolun bazen üst üste geliyor işte çok şükür ucuz atlattık
Müthiş motive başlayıp bok gibi devam eden günün adı nedir ?
-Cevap veriyorum ; SALI
İşle ilgili bişi mi oldu

Kızlaaar çook teşekkür ederim görüp sonra kaybettiğim mesajları da okudum çok sağolun bazen üst üste geliyor işte çok şükür ucuz atlattık

İşle ilgili bişi mi oldu
İş aile herşey oldu bi meteor düşmedi bide uzaylılar gelmedi bugün

İş aile herşey oldu bi meteor düşmedi bide uzaylılar gelmedi bugün
Dün bendelerdi sana gelmişler bikaç defa 10a kadar sayarak derinnn bir defes al 10a sayarak yavaşca ver gitmeyecekler ama nabzın düzelip stresin azalacak keçileri kaçırmamak için arada onları saymak gerekiyor

Dün bendelerdi sana gelmişler bikaç defa 10a kadar sayarak derinnn bir defes al 10a sayarak yavaşca ver gitmeyecekler ama nabzın düzelip stresin azalacak keçileri kaçırmamak için arada onları saymak gerekiyor
Kas gevşetici ve ağrı kedici içtim 2 ilaç mümkün olsa sakinleştirici alıcaktım ama şuan daha iyi gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…