- 12 Mart 2022
- 822
- 4.300
- 33
- 37
Ruhen mi dizilen mi?Mutlaka bir şey tetiklemistir canım iyi düşün, sebebini bulursan belki çözümü de kolay olur.Zihnin boşlukta nereye gidiyor sürekli bibtakip et bakalım.Cozum.ocon de inşirah,biraz açık havada yürüyüş iyi gelebilir.Yalnızımmm
AA doğru bilmisimİYİ AKŞAMLAR
Bu hafta Mavi kaptanimiz
Masterfit Yarışması 74.Etap 16.06 19.06 Fark Yüzde KIRMIZI TAKIM suspushanimcim Kaptan 67.9 69.5 +1.6 Kinoalihatun 84.0 84.0 0 Elhan 69.6 70.3 +0.3 FitVenus 62.3 61.7 -0.6 MAKE UP_ 62.4 63.3 +0.9 ilimtalepedenanne 82.5 83.45 +1.1 Lavinia_98 70.25 70.55 +0.25 @anneadayiiii 71.3 70.0 -1.3 S Suskunkardelen 63.35 63.05 -0.3 N Nimooo 61.85 60.3 -1.55 Zeytur 97.7 96.8 -0.9 s i d e l y a 77.15 76.05 -1.1 MAVİ TAKIM Cookiie Kaptan 80.8 79.8 -1.0 menekse_kokusu 67.4 67.4 0 @J O U 71.1 İzinli @Meryem1306 85.4 84.95 -0.45 @Tesnim1903 74.0 ? @Limoni026 62.1 62.1 0 @siskopat 84.8 84.5 -0.3 @Mthn83 78.9 79.1 +0.2 @Kevssooo 78.1 ? @Jasminium84 62.55 62.85 +0.3 @DeryaOnDiet 76.15 75.9 -0.25 @Iron Butterfly 108.30 ? HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Lonely single girl 65.9 66.35 -0.4 @60kiloyum 89.7 ? @gezegenfeza 81.3 İzinli @Miss Misfit 81.7 ? @masal3487 88.5 87.5 -1.0 Cookiie pazartesi avantajını kazandı. Tebrikler kaptanim.
Karşı takımdan bir yarışmaciyı kendi takimina, kendi takimindan bir arkadaşımızı da kırmızı takıma transfer edebilirsin.
Pazartesi tartı bildirimi yapmayan arkadaşlar özel mesajla sebebini bildirirseniz sevinirim.
Görmediklerim varsa kusura bakmayın hemen düzeltirim.
CanımBuhün çok sıkılıyorum çok boş bi gün yapıcak bişey bulamıyorum
Kaptanım hoş geldin,nasılsın?Yürüyüşe gitmeyi özledim son 1 aydır hic yuruyemedim
Yaa çok tatlısınAyy bilemedimki kimi alıyım. Kıyamam ki kimi gönderiyim
Çocuklarla izleyebilecehim bı film mi?Bakayım canim ben de teşekkür ederimThe Old Guard
Çok güzel bir filmdi. Özellikle kadının fiziği olmak istediğim gibiydi ama bende denklem çok yanlış işlemekte.
Yememem lazım dimi?! Yok tam tersi sinirleniyorum ve elim gidiyor atıştırmalıklara.
Yaa çok tatlısın sendende uzak durmak lazım sankimRuhen mi dizilen mi?Mutlaka bir şey tetiklemistir canım iyi düşün, sebebini bulursan belki çözümü de kolay olur.Zihnin boşlukta nereye gidiyor sürekli bibtakip et bakalım.Cozum.ocon de inşirah,biraz açık havada yürüyüş iyi gelebilir.
(Mavi takimdaysan bı cikileta baklava falan da tavsiye edebilirim bak)
Kırmızı takimdaysan sakın aklimdan geçirme(Bu arada inşallah kendi takımımı doğru biliyorumdur )
AA doğru bilmisim
Kaptanicem ellerine emeklerine sağlık
MAKE UP_ kirmiziymissin bebeğim sen unut yazdıklarımı en iyi gelen şey müzik eşliğinde spor ya da yürüyüş bak benim bile canım çekti
Canım
Kaptanım hoş geldin,nasılsın?
Yaa çok tatlısın
Çocuklarla izleyebilecehim bı film mi?Bakayım canim ben de teşekkür ederimeskiden hiç dikkat etmezdim ama şimdi benim de çok dikkatimi çekiyor fizikleri
Teşekkür ederim iyiyim sen nasilsinRuhen mi dizilen mi?Mutlaka bir şey tetiklemistir canım iyi düşün, sebebini bulursan belki çözümü de kolay olur.Zihnin boşlukta nereye gidiyor sürekli bibtakip et bakalım.Cozum.ocon de inşirah,biraz açık havada yürüyüş iyi gelebilir.
Kırmızı takimdaysan sakın aklimdan geçirme(Bu arada inşallah kendi takımımı doğru biliyorumdur )
AA doğru bilmisim
MAKE UP_ kirmiziymissin bebeğim sen unut yazdıklarımı en iyi gelen şey müzik eşliğinde spor ya da yürüyüş bak benim bile canım çekti
Canım
Yaa çok tatlısın
Çocuklarla izleyebilecehim bı film mi?Bakayım canim ben de teşekkür ederimeskiden hiç dikkat etmezdim ama şimdi benim de çok dikkatimi çekiyor fizikleri
Ay noldu noldu takıma mı alındıö ne yapayım koşayım mı hemen adım mı atıyoruzN Nimooo yu alıyım
@Tesnim1903 i veriyim. Tek sebebi cumartesiden beri girmemiş. Mutlaka bir sebebi vardır geçerli ama menü ve kilo bildirimi olmadığı için
Artı 18 canım. Cinsellik yok ama zihin karıştırır. Sona doğru da sapkınca bi görüntü oldu şok oldum. Genel anlamdasürükleyiciydi oysa.Ruhen mi dizilen mi?Mutlaka bir şey tetiklemistir canım iyi düşün, sebebini bulursan belki çözümü de kolay olur.Zihnin boşlukta nereye gidiyor sürekli bibtakip et bakalım.Cozum.ocon de inşirah,biraz açık havada yürüyüş iyi gelebilir.
AA doğru bilmisim
Canım
Yaa çok tatlısın
Gitti gül gibi N Nimooo muzN Nimooo yu alıyım
@Tesnim1903 i veriyim. Tek sebebi cumartesiden beri girmemiş. Mutlaka bir sebebi vardır geçerli ama menü ve kilo bildirimi olmadığı için
Yok canım telefondaki adımları da sayıyor..Canım o uygulama var ama sadece saattekileri aktarmiyor mu?
Afiyet olsun canımSelamm
Pazartesi menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 parmak peynir 3 zeytin 1 dilim tbe Yeşillik söğüş
Ara 10 badem
Öğle 50 gr ton balığı 1 dilim ekmek Salata
Ara 10 badem 2 kayısı biraz dut
Akşam 1 et şiş 1 tavuk şiş 1 köfte 1 dilim ekmek 1 sb ayran Salata
Ara 1 kahve 1 avuç çekirdek
2 litre su
11336 adım
Elhan Cookiie
Peynir karpuz var mı tatlımKızlar bugün benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir evi sirkeli sularla yıkamayı düşünüyorum berbattı
Bugün ne menü var ne doğrudürüst bişi yedim.
14.00 2 3 tane kiraz
15.00 4 tane yoğurtlu yaprak sarma
16.00 kayısı, çerez
19.30 1 kase öercimek çorbası
Şuan aşırı açım aşırı bir stresimi yemekten çıkarasım var ama sakin kalmaya çalışıyorumsuspushanimcim Elhan
Teşekkür ederim. Burda havalar sıcak gündüz akşamlar serin. Ve günler çok çok uzun cocuklar dışarıda olmak istiyor. Disarda onlarla evde oturmadan ev işiyle yoruldum sanırım.Geçmiş olsun canımBu ara çok duyuyorum böyle dikkat et kendine
Süpersin tebrik ederim.
Evde de pilates yada eva fitness yapabilirsin atayım eva fitnes videosu.Günaydın Kizlar,akşam menüyü yazarken uyuyakalmisim
18 Haziran menusu
Kahvaltı 8.30
2 haşlanmış yumurta, salatalık, 2 YK tahin pekmez, 1 dlm tam buğday ehmegi
Ara filtre kahve
Akşam 16.00
Bir kase yoğurt, 2 tabak mantarlı tavuk sote (salataya üşendim)
20.00 gibi yürüyüş dönüşü komşunun bahçesinden iki kayısı
1,5 su artiramadim bı turlu
Adimim 5000 ama bebek arabasini iki elle tuttuğum dk yi da ekliyorum 2000 civarı da orda adimim vardır muhtemelen .Telefonun adımı varsa onu açayım demiştim ama red mi 8de yokmuş, bölgeyi Endonezya olarak değiştirmek mi ne gerekiyormuş
Elhan suspushanimcim @CordeLia
Tebrikler cumaya güzel eksiler geliyor.
Teşekkürler abla. Hala geçmedi. Gün boyu yattım. Şimdi antibiyotik alacağım tekrar.Kaptanım geçmiş olsun.
Bizim burada okullar temmuz sonunda kapanacak. Ben staj için kızımın kindergarten dedikleri anaokuluna gidiyorum. Sabah 8 Öğle 14 çalışıyormuş gibi.Gecmis olsun kaptanım,okula niye gidiyorsun seminerler online değil mi?
Takmamaya çalış. Benim artımi gördün mü peki. Ama vereceğiz başka çaresi yok.+200 tartım da kafayı yedi yada zeminden dolayı böyle günaydın
Çok sıkıntı aldım işten ara vermek bile geliyor içimden
Elhan
suspushanimcim
Teşekkür ederim. Menulerini azaltmaya çalış. Sofradan aç kalkmaya çalış.Maşallah
Sorma benim tartıda aynısıno yaptı sbah 50 kere tartılınca en çok çıkan sonucu baz aldım
Geçmiş olsun yaa
Geçen yine olmuştu daha kötü. Şimdi iyot lugol, kekik çayı iyi geldi bakalım.suspushanimcim geçmiş olsun Rabb'im safi adıyla şifa versin hemen bir doktora gitmeni öneririm bende de olmuştu 2 ay önce aşırı ağrı bademcikler iltihaplandi ateşim o kadar yükseldi ki havale gecirecektim iltihap tüm vücuda tesir etmiş dedi Dr 20 iğne verdi Sabah akşam yaptırdım yeni yeni kendime gelebiliyorum iğneler ilaçlar kilo yaptı ama olsun sağlık daha muhimmis anladım
Telafi edersin edeceğiz üzülme.
O cumaya süper geleceksin.Cuma:62.3
Pazartesi: 61.7
Fark: -600gr
suspushanimcim Elhan
Ben size söylemiştim eridim kaptanım seçince diye
Çok çok iyi canım.Afiyet olsun.Günaydınnnnndün yazamadım .
Kahvaltı :
10fındık
10 badem şeklinde oldu
(Üniversitw sınavı vardı da sabahtan iştahım yoktu)
Öğle yemeği:
Yulaflı kaşarlı omlet (2 yumurtalı)
Ara: 2 adet orta boy latte (kocam içemedi onunkini de içtim ziyan olmasın diye)
Akşam:
Tarhana çorbası
2 kaşık pilav
Kabak yemeği
Ve çok şükür bu sabah tartıda 60.30 u gördüm tekrar. Cuma günü 61.85 idi
Ne mutlu bize canım. Çok mutlu oldum ben de senin adına.
Ah özel eğitim alıyor değil mi ? Seni o kadar iyi anlıyorum ki.Sandalyeye çıkıyor canım
Benimki ömürlük olacak onuda düşünmedim değil. Ama eline geçeni aşağı atıyor. Biz hiç cam acmayiz o yüzden
Olacak ablacimCuma: 69.6
Pzt : 70.3
Fark: + 700
suspushanimcim
70' lerle vedalaşmıştım ama yeterli gelmemiş. Büyük bir veda yapmam lazım bu toksik ilişki canımı sıktı.
Teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun kaptanım
Ya ben de bakayım alayım ya. Benim de problemim var maalesef. Ve ben et çok yiyince olduğunu farkettim. Kan grubum A ve bana et yaramıyor sanırım.Canım ben her sabah aç karınla probiyotik aldığımdan beri bağırsaklarım baya düzene girdi tavsiye ederim.
Cansın bi tanesin olur mu öyle şey. Senden bitane daha yok Şu dünyada.Ah şu probiyotikler ben kendime para harcamam ki bi harcasam çare bulucam da değermi vermiyorum kendime herşeyi esirgiyorum ne gerek var diyorum
Şuan daha iyiyim. Yattım gün boyu.Geçmiş olsun kaptanım ne durumdasın bu havalar tam hasta etmelik dün kısa kolluyla yanıyoduk bugün üşüyoruz
Süpermiş benim de aklıma düştü alacağım bakalım . Teşekkürler.valla en başta kendinize harcamalısınız bence. Ayrıca bağırsak sağlığı her şeyi etkiliyor. Modumuzu, cildimizi, sağlığımızı.
Ben bunu kullanıyorum, günde 2 tane diyor ama bir tane atıyorum (sonuçta yoğurttan turşudan ve sirkeli sudan da probiyotik alıyorum) . Bi tane alsanız 2 ay yeter. Günlük 3 lira kendinize ve bağırsağınıza harcayın. (Ürün satıyormuş gibi haha).
Cumaya süper eksi geleceksin. Afiyet olsun.MENÜ ZAMANIII
19 HAZİRAN
SABAH
2 haşlanmış yumurta
2 dilim somates 2 dilim salatalık
Yarım dilim peynir
ARA
1 bardak kefir
5-6 çubuk keaker
Kayıdı çayı
3 bardak soğuk limonlu yeşil çay
ÖĞLE
1 kase göbek salata (küçük 3 yk kadar)
AKŞAM
yok
2,5-3 lt su
Zipzip- @CordeLia suspushanimcim Elhan
Spor da olursa tadından yenmez.Sabah 9.00 9.30 arası
2 küçük krep
1 haşlanmış yumurta
2 tatlı kaşığı labne
Şekersiz çay
13.30 ara
Sade türk kahvesi
15.30 ara
Yarım şeftali
3 ciğ badem
1 ceviz
2 yer fıstığı
17.30 18.00 arası akşam
2 kepçe orman kebabı
4 y.k bulgur pilavı
3 y.k yoğurt
Yeme işlemi bitti
2.5 litre su içildi
Şimdi yürüyüşe çıkacam çocukları hazırlayıp adımı mı ozaman paylaşırım
Elhan suspushanimcim
Afiyet olsun.Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Kahvaltı saat 08:00
2 yumurta çok az tereyağı ile pişirdim
4 çeri domates
5 zeytin
2 parmak kalınlığında peynir
Şekersiz çay
Ara öğün 12:30
2 y.k yoğurt
1 elma
Akşam 17:00
2 haşlanmış patates
Bol tere
Beyaz peynir
5 zeytin
Şekersiz çay
1 lt su
4000 adım
suspushanimcim
Elhan Cookiie @CordeLia
Ahhaaa takima göre tavsiyeler güldüm vallahi.Ruhen mi dizilen mi?Mutlaka bir şey tetiklemistir canım iyi düşün, sebebini bulursan belki çözümü de kolay olur.Zihnin boşlukta nereye gidiyor sürekli bibtakip et bakalım.Cozum.ocon de inşirah,biraz açık havada yürüyüş iyi gelebilir.
AA doğru bilmisim
Canım
Yaa çok tatlısın
Gümbür gümbür geliyorsun.19 Haziran
11.00 Bir buçuk haş yumurta, marul, iki çeri, salatalık, bir köz minik kapya, peynir, zeytin , iki kayısı , iki ceviz
13.00 Kahve
17.00 Haş iki tavuk baget , üç parça karpuz
19.00 Yarım kase erik , birkaç tane kiraz
İki litre su
Adım
Eki Görüntüle 3263578
suspushanimcim
Hayırdır sıkma canını, hersey insan için. Zamana bırakmaya çalış. Umarim hersey gönlünce yoluna girer.Kızlar bugün benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir evi sirkeli sularla yıkamayı düşünüyorum berbattı
Bugün ne menü var ne doğrudürüst bişi yedim.
14.00 2 3 tane kiraz
15.00 4 tane yoğurtlu yaprak sarma
16.00 kayısı, çerez
19.30 1 kase öercimek çorbası
Şuan aşırı açım aşırı bir stresimi yemekten çıkarasım var ama sakin kalmaya çalışıyorumsuspushanimcim Elhan
Canim bize de ilham oluyorsun. Çok güzel bu şekilde devam.
Yok yok seninle aynı takimdaymisiz yaklaş yamacımaYaa çok tatlısın sendende uzak durmak lazım sankim
Seni gördüm daha iyi oldum kaptanımTeşekkür ederim iyiyim sen nasilsin
Neden ne yediğini fark etmediğinden belliydiArtı 18 canım. Cinsellik yok ama zihin karıştırır. Sona doğru da sapkınca bi görüntü oldu şok oldum. Genel anlamdasürükleyiciydi oysa.
Onu nasıl anlayacağım,saati çıkarıp biraz adimlsam sonra da saatle senkronize mi etsem?ama senkronizasyondan sonra saatle aynı sayıyı gösterdi dun, ayrıca saymış olsa üzerine eklemesi gerekmez mi kafam karıştıYok canım telefondaki adımları da sayıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?