Doğru demiştin canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru demiştin canım...
YARIŞMACI ADAYLARI
Masterfit Yarışması 74.Etap 16.06 19.06 Fark Yüzde suspushanimcim Kırmızı Kaptan
67.9 @Kinoalihatun 84.0 Elhan
69.6 @Limoni026 62.1 @ozlemon 73.4 @Jasminium84 62.55 @Mthn83 78.9 @Kevssooo 78.1 fesang
66.45 Jou
71.1 @MAKE UP_ 62.4 menekse_kokusu
67.4 Lavinia_98
70.25 Cookiie
80.8 @anneadayiiii 71.3 @Meryem1306 85.4 @Suskunkardelen 63.35 @Mina45 89.5 @siskopat 84.8 ilimtalepedenanne
82.5 @Zeytur 97.7 @s i d e l y a 77.15 @DeryaOnDiet 76.15 @Iron Butterfly 108.30 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Lonely single girl - @sudansebep - @60kiloyum 89.7 @Nimooo 61.85 @CordeLia - @gezegenfeza 81.3 @sara_28 @Miss Misfit 81.7
Bu hafta inşallah 80lere veda edicem ama sonra 2 haftalık bir ara vercem inşallah geri çıkmam korurum kiloyuHahahaha amiinn sende koş gel arkamdan bende 80 kiloyla bu yola geldim baahhhh![]()
Apaları tam bilmiyorum detaylı ama biraz zor sankiBen de 4 ünde nasip olursa evimdeyim
İlk 1 hafta ödem atmaya ve yeni artıları temizlemeye çalışırım, sonra Apa seviyelerine başlamak istiyorum
Maviş kaptanım anlaşın da yolumuza bakalımBu hafta inşallah 80lere veda edicem ama sonra 2 haftalık bir ara vercem inşallah geri çıkmam korurum kiloyu![]()
Herkes bir gün kaptanlık şerbetini içecekAy yapabilirmiyim ki bilmiyorum, ama layık görüyorsanız elimden geleni yaparım![]()
Ben şuan uygunuö kırmızı kaptanımda uygunsa hemen yapalımMaviş kaptanım anlaşın da yolumuza bakalım
Takım seçmelerini uygun olduğunuz bir saate ayarlamanızı heyecanla bekliyoruz.![]()
Evet pazar dan da alıp yıyorum zaten gunlük salata yiyorumPazardan yardım al lütfen tatlım.Vakit nakittir
![]()
Korucaksın canım benimm niye ara veriyinnnnBu hafta inşallah 80lere veda edicem ama sonra 2 haftalık bir ara vercem inşallah geri çıkmam korurum kiloyu![]()
Hadi bakalıö belki bana da uğurlu gelir kızları gaza getirirken bende şu 8den kurtulurumHerkes bir gün kaptanlık şerbetini içecekharika yaparsın.
![]()
İnan kaptanlık ayrı bir sorumluluk veriyor daha iyi adapte oluyorsun.Hadi bakalıö belki bana da uğurlu gelir kızları gaza getirirken bende şu 8den kurtulurum![]()
Kurban bayramı ardınada tatil planımız var kesinleşmedi henüz tabi ama. En hafif şeklde gecircem nasipseKorucaksın canım benimm niye ara veriyinnnn
Afiyet olsun annecim.16 Haziran
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Çok az bir iki çatal peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
Akşam
1 kepçe kuru fasulye
4 yemek kaşığı pilav
1.5 lt su
3500 adım +20 dk egzersiz
menekse_kokusu
Elhan
İnşallah ablacım alnımın akıyla çıkayım bunhaftadanİnan kaptanlık ayrı bir sorumluluk veriyor daha iyi adapte oluyorsun.![]()
TeşekkürlerAfiyet olsun annecim.![]()
Hadi inşallah bitanemEvet pazar dan da alıp yıyorum zaten gunlük salata yiyorumbu hafta senin gibi 69 görmek isterim
![]()
Ooo hayırlı işlerrrr hadi bakalım canımm benimm üstüne zaten yürüyüş ve denizdede yüzersen kiloları almazsın vallaha misssKurban bayramı ardınada tatil planımız var kesinleşmedi henüz tabi ama. En hafif şeklde gecircem nasipse![]()