• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım masterfit nedir?
Masterfitte iki takim yarisiyor Kırmızı ve Mavi olarak,bugun en cok kilo veren Kırmızı kaptan olacak ve mavi kaptani sececek sonra sırayla uye sececekler
Menu yazmak zorunlu ve günlük 6000 adim atiyoruz cumartesiden carsambaya kadar
Spor yapamayanlar içinde yeşil takımı oluşturduk sadecr menu bildirimi yapiyorlar

Canım sakince söyle , böyle konuşmamalısın bana moral vermek için geldin ayrıca doktorum lgileniyor sağol vs
İçinde tutma yani ablacım :) düşünmeden konuşabiliyorlar , eskiden beri böyleyse de bırak gitsin sana arkadaş mı yok Allah aşkına 🤗
Zaten bayramdan bayrama görüşüyoruz, ben ne kadar düzgünce söylesem insanlar kafalarında kurup söylüyor, beni asla duymuyor, bazen söylüyorum, beni hastalık deyil, insanların duymaması yoruyor diye, yine aynı yine aynı.
Bunları eledim, Türkiye ye gidip uzun kalacaklar, darısı diğer boşboğazlara🤲🏼

Hasta ziyareti kabul etmiyoruz efendim on dakika içinde bütün umutları bitiren birinin telefon etmesi bile sakıncalı. Elinden geldiği kadar moralini yüksek tut canım. Şu frekans işlerini bir arastirsan bağışıklığı gerçekten çok etkiliyor. Dinen de yasak değil. Tesbihlerde diğer tür ibadetlerde tekrarlanan her sözcük aslında bu konu ile ilgili. Şifa için bilime güveneceğiz sonucunu Allah'tan bekleyeceğiz asıl tevekkül de böyle değil mi fezacim. Kontrol temiz çıkmış çok şükür. Araştırmalar da devam ediyormuş kalbini ferah tut bitanem. :dua:
Evet, onu nazım geçen bikaç kişiye duyurdum, bana biraz müsade edilsin diye.
Rehabilitasyondayken çok iyi gidiyordu, bisikleti zikir çekerek sürerdim, gayet iyi hissediyordum, şimdi biraz azaldı dualarım, zikirlerim, biraz erken kalkabilsem yine devam edeceğim de, gece wc ye çok kalkıyorum.
Hepsini yoluna kayacağım inşallah ❤️

Masterfitte iki takim yarisiyor Kırmızı ve Mavi olarak,bugun en cok kilo veren Kırmızı kaptan olacak ve mavi kaptani sececek sonra sırayla uye sececekler
Menu yazmak zorunlu ve günlük 6000 adim atiyoruz cumartesiden carsambaya kadar
Spor yapamayanlar içinde yeşil takımı oluşturduk sadecr menu bildirimi yapiyorlar
anladım canım, ben dahil olabilecek miyim peki? dahil olmak istiyorum çünkü :KK200:

Zaten bayramdan bayrama görüşüyoruz, ben ne kadar düzgünce söylesem insanlar kafalarında kurup söylüyor, beni asla duymuyor, bazen söylüyorum, beni hastalık deyil, insanların duymaması yoruyor diye, yine aynı yine aynı.
Bunları eledim, Türkiye ye gidip uzun kalacaklar, darısı diğer boşboğazlara🤲🏼
Sen de onu eleştir dicem ama biz üzülüyoruz sonra niye dedim diye

Bunu denemem lazım, demir ilacı kabızlık yapıyor
Cnm kafein var tabi ama 2 saat olsa ilaçla en azından 🤗

Sen de onu eleştir dicem ama biz üzülüyoruz sonra niye dedim diye

Cnm kafein var tabi ama 2 saat olsa ilaçla en azından 🤗
Yok kuzum yaa, ben insanların benden dolayı üzülmelerini istemem, en iyisi kulakları tıkamak.

Kahveyi öylede böylede günde 2 kupa içiyorum, saatleri ayarlayım o zaman 😘😘

Günaydın kuzum haber vereyim dedim sonra fırsat olmuyor yzmaya :KK200:

Çok sağol saracım teşekkürler şiş haldeyim hala :KK200:

Çok geçmişler olsun saracım dikkat edeceksin kendine artık yediklerinede özen göster.:KK200:

R,ica ederim kaptanım ne demek :KK200:

Çok teşekkürler sağol :KK200:
Buz kompresör yapsan iyi gelir şişliği canım ❤️

Evet dikkat etmeliyim artık sağlıktan önemli bir şey yok 👍

Biraz geç oldu kusura bskmayin

Cuma kilo bildirimi
Gecen Cuma 79.7
Bu Cuma 78.0
Fark -1.7
Yüzde : %2.13
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia G Goklerce 20230310_092336~2.jpg

Back