- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Canım dün sabahtan tempolu gecti yemek hazirligu ev sil supur misafirim vardi gece yprgunluktan telefonu elime alamadim kilo bildirimi ve menumu yazarim
Hg canim bol eksilerGünaydınlar
Gruba alınmış kabul ediyorum ve ilk kilo bildirimi yaparak basliyim.
Ptesi -. 67.900
Çok teşekkür ederimGünaydın canim baslangicin hayırlı olsun ❤
Hoşbuldum teşekkür ederimCanım dün sabahtan tempolu gecti yemek hazirligu ev sil supur misafirim vardi gece yprgunluktan telefonu elime alamadim kilo bildirimi ve menumu yazarim
Hg canim bol eksiler
Haftasonu için çok güzel eksi canım tebriklerGünaydın kızlar
Cuma: 75.35
Pazartesi: 75.15
Fark: -200
geçmiş olsun canımDün regl oldum bugün sabah inanılmaz bi ağrı ile uyandım sıcak suyu zor ısıtıp torbaya koydum sürünerek resmen bi de ağrı kesici attım biraz hafifledi üşütmüyorum da aslinda ama son 2 aydir özellikle dayanılmaz ağrım oluyo mecburen ağrı kesici alıyorum
Zipzip- Jasminium84
Bence harikasın canımm istikrar en önemlisi sen daha iyi biliyorsun böyle böyle tamamı gidecek. Tebrik ederim canımmKilo bildirimi
Cuma :74.00
Pazartesi:73.5
Fark:-500
Standarta bağladık galiba
bilgeyogii Cordelia Zipzip-
Gecmis olsun canım ben bir Ayn 15 günü regl uğraşma geçiyor regl olmadan 1 hafta önce şiddetli ağrılar kabızlık çekiyorum regl olunca ağrı uzaya çıkıyor nefes alamıyorum ve ishal oluyor 8 gün regl sürüyor her ay 15 gün bununla uğraşmak cidden çok yoruyor artık beni gitmedigim doktor kalmadı elimde olan sıfırGünaydın kızlar
Dün regl oldum bugün sabah inanılmaz bi ağrı ile uyandım sıcak suyu zor ısıtıp torbaya koydum sürünerek resmen bi de ağrı kesici attım biraz hafifledi üşütmüyorum da aslinda ama son 2 aydir özellikle dayanılmaz ağrım oluyo mecburen ağrı kesici alıyorum
Zipzip- Jasminium84
Daha çok bekliyordum ama regl öncesi kabızlık ve regl şişliği ne diyeyimBence harikasın canımm istikrar en önemlisi sen daha iyi biliyorsun böyle böyle tamamı gidecek. Tebrik ederim canımm
Kız -500 begenmiyor olamazsın heraldeKilo bildirimi
Hele öyle bir dönemse ohoo sen düşün haftaya neler olur. Hiç sıkıntı yok mücadeleye devam kuzum.Daha çok bekliyordum ama regl öncesi kabızlık ve regl şişliği ne diyeyim
Beğenmiyorum değilim begenilmez mi beklentim farklıydıKız -500 begenmiyor olamazsın heralde
3 gündür WC yok regl olana kadar bu şekilde devamimHele öyle bir dönemse ohoo sen düşün haftaya neler olur. Hiç sıkıntı yok mücadeleye devam kuzum.
Maşallah canım çok çok güzel bir eksiKızlar, araya bir iş girdi anca kurtardım kendimi.
Cuma : 89,25
Pazartesi: 87,75
Fark :1,5 kgZipzip- bilgeyogii
Hoşgeldin canım ben 9 takımdan değilim yeni üyeyim elif bendeHoşbuldum teşekkür ederim
Aslinda cok temiz bi haftasonu degildi hic yoktan iyidir dedimHaftasonu için çok güzel eksi canım tebrikler
Sağol canımgeçmiş olsun canım
Regl öncesi bende de şişkinlik fena olur 10 gün önce başlıyor vala alıştım artık ona ama 2. günü olan bu ağrı daha feciymis sonuc cikacagini bende dusunmuyorum normal diyip yolluyolarGecmis olsun canım ben bir Ayn 15 günü regl uğraşma geçiyor regl olmadan 1 hafta önce şiddetli ağrılar kabızlık çekiyorum regl olunca ağrı uzaya çıkıyor nefes alamıyorum ve ishal oluyor 8 gün regl sürüyor her ay 15 gün bununla uğraşmak cidden çok yoruyor artık beni gitmedigim doktor kalmadı elimde olan sıfır
Cuma 83.3
Pazartesi 83
-300 Gr
Kilo bildirimi
Günaydın kızlar
Dün regl oldum bugün sabah inanılmaz bi ağrı ile uyandım sıcak suyu zor ısıtıp torbaya koydum sürünerek resmen bi de ağrı kesici attım biraz hafifledi üşütmüyorum da aslinda ama son 2 aydir özellikle dayanılmaz ağrım oluyo mecburen ağrı kesici alıyorum
Zipzip- Jasminium84
Kızlar, araya bir iş girdi anca kurtardım kendimi.
Cuma : 89,25
Pazartesi: 87,75
Fark :1,5 kgZipzip- bilgeyogii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?