• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sagol canim yaniyor :işsiz:
Kıza uydum çıktım kaydim bide onuda kucagima aldim dikmis uzun kayak düstuk ikimizde :KK70: :KK70: :KK70:
Ne düşmesi 🥺 daha geçen gün baloncuk ayağım kaydı dedi... Allah Allah...çok geçmiş olsun. Kaçırmışım bu olayı ...iyi misin şimdi...

Balım turşu kuruyordum ben takımı da başkası kursun artık😂😂
Takim kapandi diye herkes rahatladı sanırım biri gidiyor gelmiyor,biri bildirim yapmıyor,birileri yiyor falan filan

Son düzenleme:
😅 yazarken sende sort terlik giy bari 🤭
Dilekte pek aktif degilki nasil takim kuracak bundan sonra takimina bakmasi lazim 🤭 Fitt_anne Fitt_anne nerdesin kiz 😴
Haftaya ben kuruyum artık nasıl olsa haftada en yüksek yüzde benim olur;)

Ne düşmesi 🥺 daha geçen gün baloncuk ayağım kaydı dedi... Allah Allah...çok geçmiş olsun. Kaçırmışım bu olayı ...iyi misin şimdi...
Dizim soyuldu ve morardi abla eylülle kayaktan kaydim kayiş o kayis😂😂😂
Yerde buldum kendimi😂😂😂
Baloncugada dikkat et dedim ben çakıldim

Dün hiç girmedim. Kim ne kg verdi bakamadim. Bende aldim 🤷🏻‍♀️ ama tartilmadim. Akşamlari falan girla yedim🤨 dün kizi ilk kez okulda tek biraktim. Onumuzdeki haftayida atlatirsak guzel devam eder. Hic ağlamadi maşallah. Ama simdi burnum akiyor diyor 🤦🏻‍♀️
Herşey yavaş yavaş rayına oturur inşaallah canım . Maşaallah anlamadığı iyi. Burnu akıyorsa da geçmiş olsun sadece o kadarla kalsın amin

Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demistim kendimce,
Ama sen hemen üstüne alindın şaka cektigin icin neyse
Aslında laflar banaydı Fitt_anne Fitt_anne . Filizimiz olmasa ne yaparız . Birinin eli maşalı olması lazımki dizginleyelim kendimizi . Ben kendi adıma diyorum tabi bu hafta baya baya aldım kilo, lafı bana soktu sen atladın hemen atlama bacım .

Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demistim kendimce,
Ama sen hemen üstüne alindın şaka cektigin icin neyse
Canim benim emoji olmayınca benim mesajın üzerine yazilinca farklı anlamamam mümkün değil acikcasi

Aslında laflar banaydı Fitt_anne Fitt_anne . Filizimiz olmasa ne yaparız . Birinin eli maşalı olması lazımki dizginleyelim kendimizi . Ben kendi adıma diyorum tabi bu hafta baya baya aldım kilo, lafı bana soktu sen atladın hemen atlama bacım .
Herkes baksin keyfine 🙋‍♀️

Şimdi yarış nasıl olucak kim kaptan ben Fransız kaldım😬

Herkes baksin keyfine 🙋‍♀️
Zaten keyfime baktığım için aldım kiloyu ya . Keyifsizdim ne oldu kendime ettim . Burası olmasa yine alırım hatta veremem . İyiki varsınız .
Sen bana da mı kızdın ? Oy kıyamam sana kız, kız bana rahatla be , valla içine at at nereye kadar . 😁💕

Back