- 16 Ocak 2023
- 679
- 4.428
- 28
- 35
Kesinlikle diyet yaparken diyet döngüsü oluştursan kilo gitmiyor gitmediği gibi hep üstüne ekleme geliyor bu yüzden psikolojik hazır olmadan 2 gün diyet sonra hop boz sonra tekrar uğraş beden bir süre sonra kendini korumaya alıyor ve kilo gitmiyor sonra ben diyet yapıyorum bu kadar dikkat ediyorum ama kilo veremiyorum üstüne alıyorum oluyor o yüzden önce psikoloji tabi bence buBende öyleyim pskolojim hazır olmayınca yapamıyorum maalesef
Özledim seni yarıyıl tatilinde ne yapıyorsun tatilinde planın varmı canımHerkese selamlar bugün okul tüm gündü üstüne arkadaşlarım geldi hala gitmediler :) öpüyorum sizi
Çok degil ama kuruyemis biraz fazla tüketiyirum .Kilo veriyorum da çok yavaş maalesefMeyve tüketiyor musun kilo veremiyorum diye söylediğin için soruyorum
Ben de seni özledim bitanemÖzledim seni yarıyıl tatilinde ne yapıyorsun tatilinde planın varmı canım
Anladim çözüm yine akşam ögunlerinde benim hatam hep burdan oldu aksam çayin yanina mutlaka biseyler tukettim oyle ki o gec saatlerde yaptigim yeme aliskanligi benim mutlulugum olmustu.Biraz da çocukluktan kalma aliskanlik.Dun mesela bitki cayi iciyorum oyle aradim ki biseyler leblebi yiyecektim nerdeyseYiyordum ama 3 gün ye 4 gün yeme düzeni kurdum bugün pasta börek mi yedim ertesi gün sebze yemeği biraz yürüyüş hareket hemen sabitliyirdum hafta 1 tartilmak şart hergun tartilmiyordum haftalık ya 100 Gr artı ya 100 Gr eksi gelerek korudum ama en püf noktası akşam yememeye devam etmek gün içinde ye pasta yiyeceksen ama akşamın 11 12 değil zamanla öyle bir oturuyor ki sistem çok güzel oluyor diyet bitti hadi gomeyim şunu demezsek mide küçülmüş kaliyor porsiyonlarda küçük oluyor doğal olarak
Saagol canim benimGeçmiş olsun Hatice
Çiğden değilse kuruyemiş faydası olmadığı gibi zararlı üstüne sağlıksız yağ tüketimi yapıyorsun demektir.Çok degil ama kuruyemis biraz fazla tüketiyirum .Kilo veriyorum da çok yavaş maalesef
İnşallah iyi çıkar kolayca tedavi olursun kuzumBenim midem çok şiş karnımı görseniz beş aylık hamile gibiyim iki gündür ne yesem anında şişlik oluyor ve rahatsız oluyorum sonucum henüz çıkmadı ciksada tedavimi olup rahatlasamElhan ım sen nasılsın senin sonucun çıktımı
Bende çok hor kullandım, herşeye yetişmeye çalıştım, bak şimdi hepsini bıraktım, aman kuzum herşeyin başı sağlıkAh ah ablacım insan elinden gitmeyince anlamıyor işteeşimde kızdı arabada yarısını bıraksaydın ben getirirdim diye
Geçmiş olsun kuzumGrip gibi geçiriyoruz ya onunki daha agirmis
Kesinlikle akşam 6 7 den sonra birşeyler yemek kilonun başlıca sebebi gün içinde hareket ediyorsun yürüyorsun ev temizliği bulaşık ütü çocuk bakıyoruz yada bir işte calisyoruz yani hareket var ama yiyip yatmak yağ depolarına mal almak gibi direk yağ deposuna yüklüyoruz yediğimiz bu yüzden akşam misafirlik o bu gibi arada olabilir ama bunu alışkanlık haline getirmek geçmişe dönüş oluyor korumada şekil bende görüldüğü gibiAnladim çözüm yine akşam ögunlerinde benim hatam hep burdan oldu aksam çayin yanina mutlaka biseyler tukettim oyle ki o gec saatlerde yaptigim yeme aliskanligi benim mutlulugum olmustu.Biraz da çocukluktan kalma aliskanlik.Dun mesela bitki cayi iciyorum oyle aradim ki biseyler leblebi yiyecektim nerdeyse
Ben çalışmaya devam canımBen de seni özledim bitanem
Evdeyim canım sehirdışından yeğenim gelecek
Sen ne yapacaksın?
İnşallah canım çok rahatsız ediyor bu aralarİnşallah iyi çıkar kolayca tedavi olursun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?