• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım sen yarışmada değilsin. O yüzden adımların resmi gerekmiyor. Adımını ekliyorum. ♥️
ayyyy cok sevindirik oldummmmmmmmmmmmmm

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım ordaki 100 ne anlamadim

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım ama lahana lahana olmamis

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
teşekkürler fellüzüm

Günaydın
t4409.gif
günaydın
Günaydın canım:KK74:
günaydınnnnnn

4ten beri ayaktayız 8 nedirki :D

Benim kiz bugun 3 te wc ye kalkti uyumadi yatagin icinde dondu durdu en son yanina gelecem anne dedi biraz kizdim yanima yatti uyudu 4 bucukta
Benim uykum var ama okula gidecez randevu var 😕😴😴😴

Benim kiz bugun 3 te wc ye kalkti uyumadi yatagin icinde dondu durdu en son yanina gelecem anne desim biraz kizdim yanima yatti uyudu 4 bucukta
Benim uykum var ama okula gidecez randevu var 😕😴😴😴
Allah kolaylık versin. Gece kalkan çocuğa bende kızıyorum ama sonra sabah kalkamıyor benim oğlan. Yataktan kaldırıyorum halının üzerine yatıyor . Ordan kaldırıp banyoda yatıyor. Kıyamıyorum bende yollanıyorum onu

Allah kolaylık versin. Gece kalkan çocuğa bende kızıyorum ama sonra sabah kalkamıyor benim oğlan. Yataktan kaldırıyorum halının üzerine yatıyor . Ordan kaldırıp banyoda yatıyor. Kıyamıyorum bende yollanıyorum onu
Sindi uyuyor zor uyanir uyansada uykusunu alamadi
Bugun okul 12 ye kadar gitsin bakalim zaten babamida hastaneyr goturecem 10 gibi
Benimki genelde iyi uyurda bugun uyuyamadi
Ay canim senin oglanin uykusuda ağırmış Allah kolaylik versin 💞

Dün nöbetteydim şuan ayakta duracak gücüm yok 😭😭😭 yeşil zeytin sipariş vermiştim o geldi iki senedir eşimin şansına kırma işi o nöbetteyken denk geliyor valla seneye Allah nasip ederse özellikle bu ay eşime yıllık izin aldıracam 🤪🤪
Bu gün ben yokum ben bittim bu gün adım değil de kol hareketi katagorisinde yarışmak istiyorum 🤣🤣🤣
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia Cordelia
fantastikaaa fantastikaaa

Ben hep aynı sporu yaptım canim.eva nin farklı videoları.plank ve squat başka birşey yapmadım. 🙈
Evanin farkli videolarini mi yapayim sence yani? İc bacaklarim biraz erisin istiyorm. Onun disinda bacagim cok kalin degil. Ayrica simit bölgemden sikayetciyim😟

Back