Eline saglikk
Masterfit Yarışması 42.Etap 1 @Ayyulduz 80.7 2 @LimonluAyran 74.3 3 @DombiliKus 85.1 4 @B O Z A 73.2 5 @succulentaski 61.4 6 @Aomine Daiki 63.9 7 @karamelllim 78.3 8 @sara_28 91.7 9 @Kinoalihatun 77.25 10 @pastelfit 56.4 11 L u c i a 88.1 12 @zeyneppk 79.3 13 fesang 60.7 14 @Tutku44 83.6 15 @busra ytez 77.0 Sarı Takım 1 @Bal0ncuk 2 @_ASTRAL_ 68.7 Yeşil Takım 1 @diyetcigeldihanim 79.1 2 @gezegenfeza 80.4 3 @askzor 70.5 4 judiee 52.3 5 herseygececek 106.2 6 @Kendinin en iyi hali ol 63.0
Afiyet olsun canimSabah
Peynir,bır dılım kasar
Domates,salatalık
Zeytin
Bir dilim tb çay
Öğlen
Bir türk kahvesi
Bitki çayı
5 kasık yogurt
3 baget tavuk
2lt su
Zipzip-
Kaptanlari bekliyoruz canim daha takimlar belli olmadı
Afiyet olsun canimSabah öğlen bir arada: 1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates salatalık roka
1 dilim kaşar
1 yk krem peynir
Ara: 2 ceviz 2 kivi
Akşam 2 kepçe çorba, 1 serviş kaşığı susuz tarafındanbezelyeli tavuk yemeği.
Yarım dilim ekmek
4 kaşık yoğurtla yapılmış cacık.
Ara 1 yeşil elma yerim belki ve sütlü kahve.
Sporu düşünmedim daha. Belki çıkar yürürüz yarım saat, belki leslie 1 mil yaparım.
Güzel geçsin gününüzzz
Oo güzel menü. Hadi bismillah. Yürüyüş yap mutlaka.Sabah öğlen bir arada: 1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates salatalık roka
1 dilim kaşar
1 yk krem peynir
Ara: 2 ceviz 2 kivi
Akşam 2 kepçe çorba, 1 serviş kaşığı susuz tarafındanbezelyeli tavuk yemeği.
Yarım dilim ekmek
4 kaşık yoğurtla yapılmış cacık.
Ara 1 yeşil elma yerim belki ve sütlü kahve.
Sporu düşünmedim daha. Belki çıkar yürürüz yarım saat, belki leslie 1 mil yaparım.
Güzel geçsin gününüzzz
Hoşgeldiniz :) Sporsuz iki haftada çok iyi kilo vermişsinizBenide alırmısınız ama yürüyüş yapamıyorum. Sporda yok evde ne yaparsam. Evde spora başlamayı düşünüyorum ama cesaretim yok. En ufak harekette heryerim ağrıyor15 gün kadar oldu diyetteyim arada bozdum ama 2.5 kilo verdim. Şuan düzeni oturttum hedef 1 sene diyet yapmak
Kaptanım sabahtan belliydi adımların 16binlere kadar geleceği16.000 adim
TeşekkürederimHoşgeldiniz :) Sporsuz iki haftada çok iyi kilo vermişsiniz
Hedefim 20.000 bakalim 1 hafta bu sekilde adım atmayi düşünüyorumKaptanım sabahtan belliydi adımların 16binlere kadar geleceği
Afiyet olsun canimKahvaltı: zencefil, zerdeçallı yoğurt, 2 yumurta, çerez, bir meyve, söğüş, bol maydanoz, peynir
Ara öğün: çerez, kuru meyve
Akşam: et kavurma, salata ( yanlışlıkla bir yudum ekmek banmış bulundum onu yedim)
Gündemi 20000Hedefim 20.000 bakalim 1 hafta bu sekilde adım atmayi düşünüyorum
Ben de bu çarşamba günü başladım takımda yeniyimTeşekkürederimBaşlangıçta belki ödemde gidiyordur. Normalde ayda 3-4 verebiliyorum. Çok güzel veriyorum ama aynı hızda alma özelliğine sahibim siz kaç kilo verdiniz
Afiyet olsunKahvaltı: zencefil, zerdeçallı yoğurt, 2 yumurta, çerez, bir meyve, söğüş, bol maydanoz, peynir
Ara öğün: çerez, kuru meyve
Akşam: et kavurma, salata ( yanlışlıkla bir yudum ekmek banmış bulundum onu yedim)
MaşallahBen de bu çarşamba günü başladım takımda yeniyimşimdilik 900gram verdim çoğu ödemdir muhtemelen benimkinin de
Afiyet olsunçereze dikkat sağlıklı ama çok yağlı olduğu için kilo vermeyi yavaşlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?