- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
Selam canim mutlu pazarlarSelam kizlar ,mutlu pazarlar
Olsun canimKızlar telefonum bozuldu gelemedim
Afiyet olsun canimMerhabalar hanımlar hızlıca menümü yazayım;
Sabah sütlü kahve
2 brdk su
Öğlen:1 salatalık
2 brdk su
İkindi: bitki çayı
Şu
Akşam turkkahvesi
Su
Uyumadan önce
Ilık süt
Zipzip-
Çok üzüldüm kaptanım..Evde yavru sokak kedilerine bakıyordum maalesef bir tanesi geçen hafta kapıya sıkıştı. Bugün kaybettik.
Hoş geldinizHoşbulduk teşekkür ederim
Merhabalar, teşekkür ederim hoşbuldumÇok üzüldüm kaptanım..
Hoş geldiniz
Selam , bu menü çok kötü , vücutta kıtlığa ve sağlık problemlerine yol açar.Sürdürelebilir bindiyet deneseniz daha iyi olur.1 öğün normal yerseniz geri gelir verdiğiniz kilo bu şekilde.Merhabalar hanımlar hızlıca menümü yazayım;
Sabah sütlü kahve
2 brdk su
Öğlen:1 salatalık
2 brdk su
İkindi: bitki çayı
Şu
Akşam turkkahvesi
Su
Uyumadan önce
Ilık süt
Zipzip-
Mutlu pazarlar canimSelamlar mutlu pazarlar
Çalışmaların nasıl gidiyor kaptanım? Haftaya pazarmış sınav. Alanın ne idi?Mutlu pazarlar canim
Iyi gidiyor canim teşekkür ederimÇalışmaların nasıl gidiyor kaptanım? Haftaya pazarmış sınav. Alanın ne idi?
Başarılar kaptanım. İnşallah atanırsınIyi gidiyor canim teşekkür ederim
Ziraat muhendisligi tarim ekonomisi bolumu mezunuyum
Estağfurullah neden kızayim ama her yolu denemiş ve başaramamış biri olarak son çare buidiSelam , bu menü çok kötü , vücutta kıtlığa ve sağlık problemlerine yol açar.Sürdürelebilir bindiyet deneseniz daha iyi olur.1 öğün normal yerseniz geri gelir verdiğiniz kilo bu şekilde.
İnş.bana kizmazsiniz
canım yaa çok üzüldüm. ben olayı tam anlamamışım. hasta zannediyordumEvde yavru sokak kedilerine bakıyordum maalesef bir tanesi geçen hafta kapıya sıkıştı. Bugün kaybettik.
çay kahve iç ama aşırı içme. o da su içmeni engeller.Hadi ya gerçekten mi üzülmek yerine gel birlikte kurtulalım bu kilolardan ben diyetisyenimle görüştüm moralini bozma bu geçici kilo dedi bir hafta dikkat edersen gider dedi bu hafta dikkat ediyorum ama su içmeye başlayamadım canım hiç su istemiyor çay kahve çok içiyorum
İnşallah canim teşekkür ederimBaşarılar kaptanım. İnşallah atanırsın
Ben ankaradayım kaptanım okulum çankırıda.yatay geçiş hakkı varmış ama kazandığım yılki yüzdelik dilimle tutan bir universide bulabilirmiyim bilmiyorum.2yıl okumam lazım.en kötü ihtimal bu yıl gidiş dönüş ara ara gideceğim çankırı ya.seneye sınava girip burdan bir okul kazanmaya çalışacağım.bu yıl büyük oğlum sınava girecek ,dışarıda ona dua ediyor olmalıyım o yüzden bu yıl giremem. İnsallah hayırlısı olsun.ama bu sefer yıllardır icimde kalan o kepi atıp mezun olmayı çok istiyorum.bir de çocuğum yaşındaki gençlerle okulda öğrenci olma fikri garip geliyor.Selam canim mutlu pazarlar
Olsun canim
Üniversite durumu ne oldu bir haber var mi
Hayirlisi olsun inşallah canimBen ankaradayım kaptanım okulum çankırıda.yatay geçiş hakkı varmış ama kazandığım yılki yüzdelik dilimle tutan bir universide bulabilirmiyim bilmiyorum.2yıl okumam lazım.en kötü ihtimal bu yıl gidiş dönüş ara ara gideceğim çankırı ya.seneye sınava girip burdan bir okul kazanmaya çalışacağım.bu yıl büyük oğlum sınava girecek ,dışarıda ona dua ediyor olmalıyım o yüzden bu yıl giremem. İnsallah hayırlısı olsun.ama bu sefer yıllardır icimde kalan o kepi atıp mezun olmayı çok istiyorum.bir de çocuğum yaşındaki gençlerle okulda öğrenci olma fikri garip geliyor.
Yine yapalimmmm. Bu sefer hergun katilcam sozsevgili spor klubune katilan arkadaslar spor programinin sonuna geldik menulere baktim gondermeyenler var yapacak birsey yok , umarim benim gozden kacirdigim olmamistir
persembe kupalarinin sahipleri ve 3 günlük spor yarişmasinin galipleri
persembe gününün galipleri
@North River
@Ayyulduz
@pastelfit
@zeyneppk
_ASTRAL_
14 kişilik grubun 3 gunlük spor sonuclarına gore
1. 4181 puan @erenmothers
2. 3815 puan @Tutku44
3. 3505 puan @Ayyulduz
Hepinizi kalpten tebrik ederim
Kinoalihatun
@North River
@DombiliKus
@Ayyulduz
60kiloyum
@UcurtmaAvcisii
@diyetcigeldihanim
@Tutku44
@pastelfit
@bestnur
@zeyneppk
DeryaOnDiet
@erenmothers
_ASTRAL_ Eki Görüntüle 3101214
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?