Cok gecmıs olsun canım. Ben yurudum lakın dıyetı deldım birazFitt_anne ben biraz kotuyum canim teklif ettim ama karnim cok agriyo yüreyecek halim yok migdem bulaniyo
Ilk hedef o elbıseyı giymek olsunbugün annemle alışverişe çıktık, bir elbise deneim ve bilin bakalım kimin göbeğinden dolayı elbise olmadı.......... so sorry
bakalım ama gelinliği çok bozmak istemiyorumBı ıkı kılo bıle verırsın daha dugune kadar
Ayy olay bambaşkaymış ama duygusal anlamda aynıEvde yavru sokak kedilerine bakıyordum maalesef bir tanesi geçen hafta kapıya sıkıştı. Bugün kaybettik.
Haftaya pazar kpssye girecegim canim teşekkür ederimcanıım sınavın mı var ben kaçırmışım, başarılar diliyorum inşallah harika geçerrrr
Iyi tatiller canimZipzip- kaptanım plansız bir tatilimiz çıktı bir kaç hafta olamayacağım haber vermek istedim arada uğrarım sınavında başarılar kuzum inşallah çok güzel geçer
Afiyet olsun canimctsi menü
11.00 kahvaltı
1 poğaça
1 dilim tb ekmeği
1 yk krem beyaz peynir
1 tk çilek reçeli
12.00
piko
16.00
sundae ve twister
18.00
4 yk kuru fasülye
3 köfte 2 yk patates (fırında)
1 dilim ekmek
20.00
1 bardak sütten soğuk kahve
1/3 metro
canım sürekli bir şeyler istiyor çünkü çok karb yedim..
menüye dikkat etmekte irade göstermekte çok zorlanıyorum
pamela reif abs 3. günümü yaptımmmm
leslie bosted walk 30 dk yaptım
bir de 9000 adım
yapabilirsek de annemle ürüyüş yapacağız
Zipzip-
kimeri etiketliyoruzzz
İzindeydim canım Sivasa bile gittim bayramda oradaydımSen nerdeydin
ikinci kez covid atlattımGeçmiş olsun, neyin var dı
Hadi ya gerçekten mi üzülmek yerine gel birlikte kurtulalım bu kilolardan ben diyetisyenimle görüştüm moralini bozma bu geçici kilo dedi bir hafta dikkat edersen gider dedi bu hafta dikkat ediyorum ama su içmeye başlayamadım canım hiç su istemiyor çay kahve çok içiyorumben de 91.3 üm
ayyy ban abu rakam çok yabancı yaaaaaa ühühühühüh
Afiyet olsun canim23 Temmuz
Sabah 8.30
Peynirli omlet, sövüş domates, salatalık, biber, yeşil zeytin, 2 dilim ekmek ve sütlü nescafe
Ara 13-14
Sütlü nescafe
Akşam 16
Kebap (kıyma ve kuşbaşı), ezme salata, soğan salatası, köz biber, domates ve patlıcan ile ayran
Su 3 litre
Adım 10 bin
Eki Görüntüle 3101672
Amin canim insallahAllah yardımcımız olsun güzelim
Evde yavru sokak kedilerine bakıyordum maalesef bir tanesi geçen hafta kapıya sıkıştı. Bugün kaybettik.
Gecmis olsun canimHerkes de haftasonu tatıl yogunlu var pek aktıf olmamış sayfa. Ben de kuzeımdeydım yenı gırdım eve basım cok agriyo reglden kaynaklıyarın gorusmek uzere ıuı geceler
Teşekkür ederim canım
Günaydın canimGünaydın kızlar mutlu pazarlar herkese
Çok üzüldüm canım yaEvde yavru sokak kedilerine bakıyordum maalesef bir tanesi geçen hafta kapıya sıkıştı. Bugün kaybettik.
Plansız tatil güzeldir iyi tatiller canımZipzip- kaptanım plansız bir tatilimiz çıktı bir kaç hafta olamayacağım haber vermek istedim arada uğrarım sınavında başarılar kuzum inşallah çok güzel geçer
Teşekkür ederim canımZipzip- kaptanım sınavında başarılar diliyorum Allah gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin güzel yürekli kaptanım
Merhaba hosgeldinizMerhabalar , 2,5 ay önce 2.sezeryan doğum yaptım ve malum kilo kaldı.Bende katılabilir miyim size , çok önceden hedef kiloma düşüp mezun olmuştum cuma zayıflama yarışmasından.
Şuan nası , şartlar nedir bilemiyorum
Merhaba , tamamdır öyleyse yarın tartı bildirip başlamak istiyorum.Emzirdiğim için ağır diyetler şuan yok ama dikkat ederek inş.eski kiloma döncem sizlerleMerhaba hosgeldiniz
Ilk sayfada kurallarimiz var okuyabilirsiniz
Yarismalar bitti simdi günlüklerde devam ediyoruz
Bu hafta ara verdik ama bu sırada buraya alisabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?